Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.....ili egzibicionizam.... da li uzivate kada imate publike za odredjene seksuValne aktivnosti...ili da li potajno prizeljkujete da imate publiku? da li je ikada zazivio egzibiocionista u vama?
anais_nin wrote:.....ili egzibicionizam.... da li uzivate kada imate publike za odredjene seksuValne aktivnosti...ili da li potajno prizeljkujete da imate publiku? da li je ikada zazivio egzibiocionista u vama?
anais_nin wrote:.....ili egzibicionizam.... da li uzivate kada imate publike za odredjene seksuValne aktivnosti...ili da li potajno prizeljkujete da imate publiku? da li je ikada zazivio egzibiocionista u vama?
----------
copyright by flora.sa
meni se u takvoj situaciji ni dignuti ne moze.. jebo egzibicioniste.. doduse, nemam zavjese na prozorima, pa se to moze uracunati u egzibicionizam, ali racunam da mi posteni komsiluk ne proviruje kroz prozore dok se zabavljom s dragom mi u men.e.