Daj ne piši gluposti. Moraju se jednom zamijeniti sa poštenim ljudima. Šta se onda uopšte buniš?uvjek dobar gost wrote:Ja sam davno jednom pokrenuo temu.. Svi su oni ista banda... i još uvijek stojim iza toga...
Da li su svi politicari isti?
-
Lesli Eldridž
#26 Re: Da li su svi politicari isti?
-
Lesli Eldridž
#27 Re: Da li su svi politicari isti?
DabomeJara wrote:Nisu.
-
mamatajo1965
#28 Re: Da li su svi politicari isti?
Ima srecom Zeljko Komsic koji je drugaciji,valjda ce ih biti jos......Lesli Eldridž wrote:DabomeJara wrote:Nisu.
- don vito
#29 Re: Da li su svi politicari isti?
Posto sam zelio napisati nesto o Sadiku Sadi Bahticu, a tema o ovom slavnom politicaru je vec zakljucana, cini mi se da bi na ovom mjestu bilo prikladno napisati:
U proteklih skoro 20 godina "demokratije" vidjeli smo svakakvih bahatih, nekulturnih, nesposobnih, korumpiranih politicara, ali nastup Sadika Bahtica iz Stranke za BiH u vecerasnjem trecem Dnevniku je, ono sto danas zovemo "dno dna". Cak je bilo neprijatno Bakiru Izetbegovicu koji je inace vrlo blizak ovima iz Stranke za BiH jer zajedno ruse Tihica.
Vrhunac je bio na kraju diskusije kada su ga zamolili da prokomentarise rezultate glasanja za neko anketno pitanje tipa "dali ste zadovoljni radom vlasti" gdje je 97 posto odgovorilo negativno. Kaze Bahtic, uz licemjerni osmjeh, "pustite te ankete, vidjet cete na izborima da li su zadovoljni nasim radom". Cini mi se da mu je malo nedostajalo da se auditoriju obrati rijecima "Sta je stoko, ja cu Vas handriti, nista mi ne mozete, opet cete glasati za mene".
U proteklih skoro 20 godina "demokratije" vidjeli smo svakakvih bahatih, nekulturnih, nesposobnih, korumpiranih politicara, ali nastup Sadika Bahtica iz Stranke za BiH u vecerasnjem trecem Dnevniku je, ono sto danas zovemo "dno dna". Cak je bilo neprijatno Bakiru Izetbegovicu koji je inace vrlo blizak ovima iz Stranke za BiH jer zajedno ruse Tihica.
Vrhunac je bio na kraju diskusije kada su ga zamolili da prokomentarise rezultate glasanja za neko anketno pitanje tipa "dali ste zadovoljni radom vlasti" gdje je 97 posto odgovorilo negativno. Kaze Bahtic, uz licemjerni osmjeh, "pustite te ankete, vidjet cete na izborima da li su zadovoljni nasim radom". Cini mi se da mu je malo nedostajalo da se auditoriju obrati rijecima "Sta je stoko, ja cu Vas handriti, nista mi ne mozete, opet cete glasati za mene".
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#30 Re: Da li su svi politicari isti?
treba savladati umjetnost postavljanja teme, i treba znati da na politika podforumu teme ne mogu pocinjati sa SJO VIDI MU GLAVE...ponavljam i ovdje, ovo nije IJM.don vito wrote:Posto sam zelio napisati nesto o Sadiku Sadi Bahticu, a tema o ovom slavnom politicaru je vec zakljucana, cini mi se da bi na ovom mjestu bilo prikladno napisati:
Ti slobodno otvori ARGUMENTOVANU TEMU o o Sadi, niko je dirati nece.
Lijep pozdrav
- awekenings
#31 Re: Da li su svi politicari isti?
pa zar treba veci argument od njega samoga i vecerasnjeg nastupa u dnevniku a da ne pricam u parlamentu ...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#32 Re: Da li su svi politicari isti?
nisu svi gledali dnevnik, pa treba navesti sta je bilo kako je bilo a ne reci PROFESORE ZMIJUGALOMA i ocekivati da tema zazivi i prezivi.awekenings wrote:pa zar treba veci argument od njega samoga i vecerasnjeg nastupa u dnevniku a da ne pricam u parlamentu ...
Slobodno otvori novu temu, navedi sve sto treba navesti, bez komentara tipa ISMIJAVANJE NA OVOM FORUMU BLA BLA, jer se na ovom forumu rijetko koji politicar ismijava, a najcesce se politicari KRITIKUJU i to argumentovano i konstruktivno.
Nadam se da sam bila dovoljno jasna