Ne pada mi na pamet da branim četnički pokret,to bi bilo strašno,samo sam eto rekao da je bilo "četnika" u pojedinim sredinama koje nisu išli redom i ubijali nesrpske civile kad god bi imali priliku.
A imali su ih.
Al bolje da to nisam ni spomenuo,džaba se gubi sveukupni kontekst o četnicima kao o nesumljivom zločinačkom pokretu.
Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?
- SkyLimit
- zambaklija
#152 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?
SkyLimit wrote:Ne pada mi na pamet da branim četnički pokret,to bi bilo strašno,samo sam eto rekao da je bilo "četnika" u pojedinim sredinama koje nisu išli redom i ubijali nesrpske civile kad god bi imali priliku.
- SkyLimit
#153 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?
Ma krivo mi je što sam to ikako spomenuo,ok.
Al više ništa ne pišem na ovu temu,još jedan post i imam osjećaj da će me neko nazvat četnikom
Slažem se,samo recimo kad to kažeš Bošnjaku u vezi Handžar divizije onda počne pričati o neupućenim ljudima sa sela koji nisu imali pojma u šta se upuštaju kad su se prijavili,ono ko da ih "malo" opravdaa već sami pristup nekoj fašističkoj organizaciji je ogroman zločin
Al više ništa ne pišem na ovu temu,još jedan post i imam osjećaj da će me neko nazvat četnikom
Last edited by SkyLimit on 19/12/2012 16:39, edited 1 time in total.
- Gojeni H
#154 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?
Molim administraciju da ovakve i slicne izjave ne brisu
NA PROLIĆE AMERIKANCI DAJU ZADNJU ŠANSU BALIJAMA ZNAM DA ĆE BALIJE TO DA ODBIJU A ONDA PREŠUTNO ZELENO SVITLO OD EU I AMERIKANACA DA RIŠIMO VAŠE PITANJE ZA SVA VRIMIENA, MOŽDA DOBIJETE MALO PALESTINE OKO sarajeva
Ne daj Boze da nam narod zaboravi pored koga zivimo.
NA PROLIĆE AMERIKANCI DAJU ZADNJU ŠANSU BALIJAMA ZNAM DA ĆE BALIJE TO DA ODBIJU A ONDA PREŠUTNO ZELENO SVITLO OD EU I AMERIKANACA DA RIŠIMO VAŠE PITANJE ZA SVA VRIMIENA, MOŽDA DOBIJETE MALO PALESTINE OKO sarajeva
Ne daj Boze da nam narod zaboravi pored koga zivimo.