Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Locked

Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Da
73
82%
Ne
16
18%

Total votes: 89

SkyLimit

#151 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Post by SkyLimit »

Ne pada mi na pamet da branim četnički pokret,to bi bilo strašno,samo sam eto rekao da je bilo "četnika" u pojedinim sredinama koje nisu išli redom i ubijali nesrpske civile kad god bi imali priliku.
A imali su ih.
Al bolje da to nisam ni spomenuo,džaba se gubi sveukupni kontekst o četnicima kao o nesumljivom zločinačkom pokretu.
zambaklija

#152 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Post by zambaklija »

SkyLimit wrote:Ne pada mi na pamet da branim četnički pokret,to bi bilo strašno,samo sam eto rekao da je bilo "četnika" u pojedinim sredinama koje nisu išli redom i ubijali nesrpske civile kad god bi imali priliku.
:shock: :shock: :shock: :shock: nevjerovatno :shock: :shock: jeli ti stvarno vjeruješ što si napisao??pa već sami pristup nekoj fašističkoj organizaciji je ogroman zločin...ma hajde neću da se nerviram :x
SkyLimit

#153 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Post by SkyLimit »

Ma krivo mi je što sam to ikako spomenuo,ok.

a već sami pristup nekoj fašističkoj organizaciji je ogroman zločin
Slažem se,samo recimo kad to kažeš Bošnjaku u vezi Handžar divizije onda počne pričati o neupućenim ljudima sa sela koji nisu imali pojma u šta se upuštaju kad su se prijavili,ono ko da ih "malo" opravda :D

Al više ništa ne pišem na ovu temu,još jedan post i imam osjećaj da će me neko nazvat četnikom :P
Last edited by SkyLimit on 19/12/2012 16:39, edited 1 time in total.
Gojeni H

#154 Re: Da li su Srbi i Srbija trebali biti generalno kaznjeni?

Post by Gojeni H »

Molim administraciju da ovakve i slicne izjave ne brisu

NA PROLIĆE AMERIKANCI DAJU ZADNJU ŠANSU BALIJAMA ZNAM DA ĆE BALIJE TO DA ODBIJU A ONDA PREŠUTNO ZELENO SVITLO OD EU I AMERIKANACA DA RIŠIMO VAŠE PITANJE ZA SVA VRIMIENA, MOŽDA DOBIJETE MALO PALESTINE OKO sarajeva

Ne daj Boze da nam narod zaboravi pored koga zivimo.
Locked