Da li ste znali o islamu

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
Kroksica

#401 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

fatamorgana wrote:
Kroksica wrote: Nisam, pravim palacinke a sto se tice odgovora, imam sedmicu dana da razmislim.
Jel' s kiselom il' s mlijekom?
S mlijekom. Ne znam za te sa kiselom, jesu li bolje?
miskin

#402 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Gdje mi je mlada, ne vidim je. :(
fatamorgana

#403 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

Kroksica wrote:
fatamorgana wrote:
Kroksica wrote: Nisam, pravim palacinke a sto se tice odgovora, imam sedmicu dana da razmislim.
Jel' s kiselom il' s mlijekom?
S mlijekom. Ne znam za te sa kiselom, jesu li bolje?
pa dobre su jel' kisela djeluje malo na dizanje smjese kao kvasac ...
vatrogasac

#404 Re: Da li ste znali o islamu

Post by vatrogasac »

miskin wrote:Gdje mi je mlada, ne vidim je. :(

Plavušu ti izabrala.

Image
Last edited by vatrogasac on 14/01/2013 00:47, edited 1 time in total.
fatamorgana

#405 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

zaslijepljem si, :lol:
Kroksica

#406 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

Image
Kroksica

#407 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

fatamorgana wrote:
pa dobre su jel' kisela djeluje malo na dizanje smjese kao kvasac ...
Probacu i to, aBd.
nasa

#408 Re: Da li ste znali o islamu

Post by nasa »

A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je bilo :x ja ih procitala 10 puta.... :D
Ne znam odgovor ni na ovo novo....
vatrogasac

#409 Re: Da li ste znali o islamu

Post by vatrogasac »

nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je bilo :x ja ih procitala 10 puta.... :D
Ma i ja bolan. Da nije na hajr ko zna bil' mu halalio. :mrgreen:
nasa

#410 Re: Da li ste znali o islamu

Post by nasa »

vatrogasac wrote:
nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je bilo :x ja ih procitala 10 puta.... :D
Ma i ja bolan. Da nije na hajr ko zna bil' mu halalio. :mrgreen:
Za ovo novo neka ne pomaze :D
miskin

#411 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Imas sedmicu dana da procitas Kur'an da to sama pronađes, a za sure sam vec pojasnio, pardon.

krox jel mi ova plavka mlada?
Kroksica

#412 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

Sto mi se ove slicice gube? :(
Kroksica

#413 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

miskin wrote:
Imas sedmicu dana da procitas Kur'an da to sama pronađes, a za sure sam vec pojasnio, pardon.

krox jel mi ova plavka mlada?
Ma takvu ti ja zelim i jos ljepsu, aBd. :P
miskin

#414 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Ma takvu ti ja zelim i jos ljepsu, aBd. :P
Pa dobro ne mora biti plava sto ste navalili na njih.
semirizsvemira

#415 Re: Da li ste znali o islamu

Post by semirizsvemira »

Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razloga :? Moze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
fatamorgana

#416 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

semirizsvemira wrote:Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razloga :? Moze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
Kad smo već kod teme "Da li ste znali o Islamu" uvijek me iznenadi nepristojnost, verbalna agresivnost, i manjak elementarnog kućnog odgoja pojedinih navodnih vjernika ....
semirizsvemira

#417 Re: Da li ste znali o islamu

Post by semirizsvemira »

fatamorgana wrote:
semirizsvemira wrote:Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razloga :? Moze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
Kad smo već kod teme "Da li ste znali o Islamu" uvijek me iznenadi nepristojnost, verbalna agresivnost, i manjak elementarnog kućnog odgoja pojedinih navodnih vjernika ....
Neki su se i prepoznali :lol: Kucni odgoj mi kaze da moram ukazati na greske koje ljudi namjerno prave a sve iz mrznje prema necemu . Ne mrzim nikoga ( ne daj Boze ) ali i tolerancija ima svoje granice :P
fatamorgana

#418 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

semirizsvemira wrote: Kucni odgoj mi kaze da moram ukazati na greske koje ljudi namjerno prave a sve iz mrznje prema necemu . Ne mrzim nikoga ( ne daj Boze ) ali i tolerancija ima svoje granice :P
Ne kaže ti to kućni odgoj već tvoja vjerska nezrelost, imaš navijačke strasti tipične za adolescente, nezrele osobe ...
miskin

#419 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Kako ove sedmice lete, zar ima hefta kako sam postavio pitanje na koje cu najverovatnije ja i dati odgovor abd.

Sto bi rekao jedan bivsi zenicki imam da mu se Allah smiluje: "Vrijeme nas je preteklo"
fatamorgana

#420 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

miskin wrote:Kako ove sedmice lete, zar ima hefta kako sam postavio pitanje na koje cu najverovatnije ja i dati odgovor abd.

Sto bi rekao jedan bivsi zenicki imam da mu se Allah smiluje: "Vrijeme nas je preteklo"
Ima jedna pametnija: Ljudi kažu da vrijeme prolazi a vrijeme kaže da ljudi prolaze, ako ti se svidjelo moreš slobodno i drugima reć', :D
miskin

#421 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Ima jedna pametnija: Ljudi kažu da vrijeme prolazi a vrijeme kaže da ljudi prolaze, ako ti se svidjelo moreš slobodno i drugima reć', :D
Big Like :lol:
semirizsvemira

#422 Re: Da li ste znali o islamu

Post by semirizsvemira »

fatamorgana wrote:
semirizsvemira wrote: Kucni odgoj mi kaze da moram ukazati na greske koje ljudi namjerno prave a sve iz mrznje prema necemu . Ne mrzim nikoga ( ne daj Boze ) ali i tolerancija ima svoje granice :P
Ne kaže ti to kućni odgoj već tvoja vjerska nezrelost, imaš navijačke strasti tipične za adolescente, nezrele osobe ...
Etpo tis mi reci :lol: A ti si ko zreo vjerski :? :shock: Prvo ispravljaj svoje mane :idea: zar si zaboravio Basrija :!: Ako znas ko je on :?:
miskin

#423 Re: Da li ste znali o islamu

Post by miskin »

Etpo tis mi reci :lol: A ti si ko zreo vjerski :? :shock: Prvo ispravljaj svoje mane :idea: zar si zaboravio Basrija :!: Ako znas ko je on :?:
Ma zna fata za Hassana, zna on dosta ashaba i tabina, pa nadalje preko Ibn Tejmije :D , a imao je kad i naucit sramota bi bilo da ne zna.
fatamorgana

#424 Re: Da li ste znali o islamu

Post by fatamorgana »

miskin wrote:
Ma zna fata za Hassana, zna on dosta ashaba i tabina, pa nadalje preko Ibn Tejmije :D , a imao je kad i naucit sramota bi bilo da ne zna.
Jaštaradi, youtube je prava mudžiza današnjeg doba, ;-)
Kroksica

#425 Re: Da li ste znali o islamu

Post by Kroksica »

Da tebe ne bi neko izbriso na par dana zbog ovih uvreda.
Post Reply