S mlijekom. Ne znam za te sa kiselom, jesu li bolje?fatamorgana wrote:Jel' s kiselom il' s mlijekom?Kroksica wrote: Nisam, pravim palacinke a sto se tice odgovora, imam sedmicu dana da razmislim.
Da li ste znali o islamu
- Kroksica
#401 Re: Da li ste znali o islamu
- miskin
#402 Re: Da li ste znali o islamu
Gdje mi je mlada, ne vidim je. 
- fatamorgana
#403 Re: Da li ste znali o islamu
pa dobre su jel' kisela djeluje malo na dizanje smjese kao kvasac ...Kroksica wrote:S mlijekom. Ne znam za te sa kiselom, jesu li bolje?fatamorgana wrote:Jel' s kiselom il' s mlijekom?Kroksica wrote: Nisam, pravim palacinke a sto se tice odgovora, imam sedmicu dana da razmislim.
- vatrogasac
#404 Re: Da li ste znali o islamu
miskin wrote:Gdje mi je mlada, ne vidim je.
Plavušu ti izabrala.

Last edited by vatrogasac on 14/01/2013 00:47, edited 1 time in total.
- fatamorgana
#405 Re: Da li ste znali o islamu
zaslijepljem si,miskin wrote:Gdje mi je mlada, ne vidim je.
- Kroksica
#406 Re: Da li ste znali o islamu
miskin wrote:Gdje mi je mlada, ne vidim je.

- Kroksica
#407 Re: Da li ste znali o islamu
Probacu i to, aBd.fatamorgana wrote:
pa dobre su jel' kisela djeluje malo na dizanje smjese kao kvasac ...
- nasa
#408 Re: Da li ste znali o islamu
A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je bilo
ja ih procitala 10 puta....
Ne znam odgovor ni na ovo novo....
- vatrogasac
#409 Re: Da li ste znali o islamu
Ma i ja bolan. Da nije na hajr ko zna bil' mu halalio.nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je biloja ih procitala 10 puta....
![]()
- nasa
#410 Re: Da li ste znali o islamu
Za ovo novo neka ne pomazevatrogasac wrote:Ma i ja bolan. Da nije na hajr ko zna bil' mu halalio.nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je biloja ih procitala 10 puta....
![]()
- miskin
#411 Re: Da li ste znali o islamu
Imas sedmicu dana da procitas Kur'an da to sama pronađes, a za sure sam vec pojasnio, pardon.nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je biloja ih procitala 10 puta....
![]()
krox jel mi ova plavka mlada?
- Kroksica
#412 Re: Da li ste znali o islamu
Sto mi se ove slicice gube? 
- Kroksica
#413 Re: Da li ste znali o islamu
Ma takvu ti ja zelim i jos ljepsu, aBd.miskin wrote:Imas sedmicu dana da procitas Kur'an da to sama pronađes, a za sure sam vec pojasnio, pardon.nasa wrote:A odgovorio si,tesko bih se sjetila,a ono sa surama ti je biloja ih procitala 10 puta....
![]()
krox jel mi ova plavka mlada?
- miskin
#414 Re: Da li ste znali o islamu
Pa dobro ne mora biti plava sto ste navalili na njih.Ma takvu ti ja zelim i jos ljepsu, aBd.
-
semirizsvemira
#415 Re: Da li ste znali o islamu
Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razloga
Moze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
- fatamorgana
#416 Re: Da li ste znali o islamu
Kad smo već kod teme "Da li ste znali o Islamu" uvijek me iznenadi nepristojnost, verbalna agresivnost, i manjak elementarnog kućnog odgoja pojedinih navodnih vjernika ....semirizsvemira wrote:Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razlogaMoze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
-
semirizsvemira
#417 Re: Da li ste znali o islamu
Neki su se i prepoznalifatamorgana wrote:Kad smo već kod teme "Da li ste znali o Islamu" uvijek me iznenadi nepristojnost, verbalna agresivnost, i manjak elementarnog kućnog odgoja pojedinih navodnih vjernika ....semirizsvemira wrote:Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razlogaMoze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina
- fatamorgana
#418 Re: Da li ste znali o islamu
Ne kaže ti to kućni odgoj već tvoja vjerska nezrelost, imaš navijačke strasti tipične za adolescente, nezrele osobe ...semirizsvemira wrote: Kucni odgoj mi kaze da moram ukazati na greske koje ljudi namjerno prave a sve iz mrznje prema necemu . Ne mrzim nikoga ( ne daj Boze ) ali i tolerancija ima svoje granice
- miskin
#419 Re: Da li ste znali o islamu
Kako ove sedmice lete, zar ima hefta kako sam postavio pitanje na koje cu najverovatnije ja i dati odgovor abd.
Sto bi rekao jedan bivsi zenicki imam da mu se Allah smiluje: "Vrijeme nas je preteklo"
Sto bi rekao jedan bivsi zenicki imam da mu se Allah smiluje: "Vrijeme nas je preteklo"
- fatamorgana
#420 Re: Da li ste znali o islamu
Ima jedna pametnija: Ljudi kažu da vrijeme prolazi a vrijeme kaže da ljudi prolaze, ako ti se svidjelo moreš slobodno i drugima reć',miskin wrote:Kako ove sedmice lete, zar ima hefta kako sam postavio pitanje na koje cu najverovatnije ja i dati odgovor abd.
- miskin
#421 Re: Da li ste znali o islamu
Big LikeIma jedna pametnija: Ljudi kažu da vrijeme prolazi a vrijeme kaže da ljudi prolaze, ako ti se svidjelo moreš slobodno i drugima reć',
-
semirizsvemira
#422 Re: Da li ste znali o islamu
Etpo tis mi recifatamorgana wrote:Ne kaže ti to kućni odgoj već tvoja vjerska nezrelost, imaš navijačke strasti tipične za adolescente, nezrele osobe ...semirizsvemira wrote: Kucni odgoj mi kaze da moram ukazati na greske koje ljudi namjerno prave a sve iz mrznje prema necemu . Ne mrzim nikoga ( ne daj Boze ) ali i tolerancija ima svoje granice
- miskin
#423 Re: Da li ste znali o islamu
Ma zna fata za Hassana, zna on dosta ashaba i tabina, pa nadalje preko Ibn TejmijeEtpo tis mi reciA ti si ko zreo vjerski
![]()
Prvo ispravljaj svoje mane
zar si zaboravio Basrija
Ako znas ko je on
- fatamorgana
#424 Re: Da li ste znali o islamu
Jaštaradi, youtube je prava mudžiza današnjeg doba,miskin wrote:Ma zna fata za Hassana, zna on dosta ashaba i tabina, pa nadalje preko Ibn TejmijeEtpo tis mi reciA ti si ko zreo vjerski
![]()
Prvo ispravljaj svoje mane
zar si zaboravio Basrija
Ako znas ko je on
, a imao je kad i naucit sramota bi bilo da ne zna.
- Kroksica
#425 Re: Da li ste znali o islamu
Da tebe ne bi neko izbriso na par dana zbog ovih uvreda.semirizsvemira wrote:Cudno da niko ne reaguje ( a i nije cudno ) na ovo namjerno zacatavanje tema sa islamskim temama . Na drugim temama se brisu postovi bez ikakvog razlogaMoze li iko malo pocistiti ovo smece ili cemo i dalje zacatavati teme , i to je vec ocito da se to radi sa namjerom a ne slucajno , Uvijek iste spodobe sisle sa brda i izmilile iz pecina