Da li ste znali da... ??
-
Ilija_Cvorovic
Znao. Mozda je bolje pitati "Da li smo znali da je JNA na Vukovaru izgubila oko 600 oklopnih vozila!?"
-
malcolm_xxl
-jeste li znali da je na bosnu i hercegovinu izvrsen genocid,kulturocid.....
-jeste li znali da je pojedincima koji su zitelji ove drzave jedino za cilj izjednaciti krivnju i stradanja,patnje--a dobro se zna sta je istina....
-jeste li znali da je pojedincima koji su zitelji ove drzave jedino za cilj izjednaciti krivnju i stradanja,patnje--a dobro se zna sta je istina....
-
malcolm_xxl
Fair Life wrote:To Malcolme... ne daj na se.
de mi reci kako bih ovo tvoje trebao prokomentarisati?
-
malcolm_xxl
Fair Life wrote:Kao i ja sto sam tvoje neboluze (koje nemaju apsolutno nikakve veze smalcolm_xxl wrote:de mi reci kako bih ovo tvoje trebao prokomentarisati?Fair Life wrote:To Malcolme... ne daj na se.
temom)... prokontao.
- floki
au tema se nije kako treba ni raspisala a vi vec natakareniFair Life wrote:Kao i ja sto sam tvoje neboluze (koje nemaju apsolutno nikakve veze smalcolm_xxl wrote:de mi reci kako bih ovo tvoje trebao prokomentarisati?Fair Life wrote:To Malcolme... ne daj na se.
temom)... prokontao.
ovo nešto kao onaj čini mi se BBC- ov film o ahmićima
žalosno je što se dosta toga zataškava a glavešine neće da talasaju.
da li iz straha ili jednostavno ne žele ,kao prošlost ...šta li ?
- Discball
kamo sreće da je izgubila 60.000 oklopnih, mi bi sigurno onda malo bolje prošli, na kraju krajeva nisu tamo ni trebali biti, isto onako kako nisu trebali ni u Sloveniji, Bosni, Kosovu itd....Ilija_Cvorovic wrote:Znao. Mozda je bolje pitati "Da li smo znali da je JNA na Vukovaru izgubila oko 600 oklopnih vozila!?"