DA LI STE ZA UKIDANJE SDS & SDA & HDZ ?
-
margareta
Grijesis samo u jednome - ne DOVODIM ja nikakve SVOJE nego se svoji u svome sami dovode na SVOJE mjesto.
Etno profiteri sami nece sici sa Bh. politicke scene.
Licno zivim za taj dan da se ova zemlja oslobodi 13.godisnje balasti.
Etno profiteri sami nece sici sa Bh. politicke scene.
Licno zivim za taj dan da se ova zemlja oslobodi 13.godisnje balasti.
-
hame
Mislim da sarajevo-x.com a posebn ovaj forum ima opasnih problema sa izdajnicima svoje vjere i nacije. Magi sreco draga moras krenuti iz pocetka. Bosanci ili bosnjaci su narod koji se sastoji iz tri vjeroispovijesti: islam, katolicanstvo i pravoslavlje. Jedna bez druge ne ide i nema bosne bez bilo koje vjeroispovijesti. Ateisti (tj. tvoji) nikad nece biti na vlasti. Bar ne dok si ti ziva (generacija srednjovjecnih polovnjaca ce svakako izmrijet prije nego se bilo sta bitno promijeni). Prema tome ostavi Bosnu njenim mladjim generacijama. Mi cemo se vec nekako sloziti.

-
margareta
Hvala na savjetu koji mi na pamet ne pada da prihvatim.Pozivas se na "mlade babine" sinove i kceri ? Ene moze tako ! Dosta je bilo RATNICKIH TOLERANCIJA sa religijskim manipulacijama. Vi se evo RASTROJENO slazete a narod trpi u VASIM PREVARAMA ! Pokrali ste drzavu od cijih ste samo donacija mogli izgraditi malu Shvicu ! NECE MOCI "MLADICU" ! Posljednja zvona vam zvone u skoro vrijeme i VI to znate !
-
hame
Magi sreco. Predrasude je majka svih zajeba (sorry za mladje clanove). To za guzonjine sinove se posebno ne slazem. Veliki broj ljudi koji stoje pored mene nemaju oceve. Rat im je to uzeo. A to je najveca cijena pokraj svog zivota sto se moze platit. A zato. Zato da bi debili poput tebe poslije svega toga sjedili mirno i ponovo sanjali o bratstvu i jedinstvu. 'za ideale ginu budale', rece kolega sa suprotne strane. Sramota je Magi, fakat je sramota
-
margareta
Vidjet cemo ko ce se sramotiti.Za nas je jos prerano da mislimo na ETNICKI ili religijski nacin.Bratstvo i jedinstvo su proslost i nemoj mi trpat' u usta ono sto jos nikada nisam rekla. Samo i SAMO demokracija sa normalnom popratnom pojavom TOLERANCIJOM i uvazavanjem razlicitosti bez ZABRANA vjeroispovijesti svakoga pojedinca. Ipak ova zemlja je i suvise pretrpjela za rad etno manipulatora narodima dok njeni VOZDOVI zajedno IFTARE !!!!!! NAROD GLADUJE !!!! ETNO VOZDOVI ZIVE BRATSTVO I JEDINSTVO a narodu je skoro pa USTAVOM ZABRANJENO da MISLI na komsiju/susjeda Srbina ili Hrvata !!!! Svjesno se stvara PRIVID NEMOGUCEG ZAJEDNICKOGA ZIVOTA !!!! TRI "GOSPODINA" SAMO STO NE SPAVAJU ZAJEDNO !!!!! TO JE VISE NEGO SRAMOTNO !!!!
VOZDRA
VOZDRA
-
hame
Necemo vidjet ko ce se sramotit. To se vec zna. Sramotit ce se oni koji izjednacavaju sda sa sds-om. Kad je onaj degenerik izasao ispred skupstine i rekao da ce muslimanski narod otici u nestanak moj je otac uzeo pusku da brani mene i moju porodicu. Ja sam se zapitao pa zar je moj otac ili moja porodica kriva sto nosimo muslimanska imena, bio sam klinac. Nista nisam shvatao. Jedna covjek se trudio da opstanemo. Hvala ti rahmetli presjednice. OPSTALI SMO
-
margareta
Koristim ovu izuzetnu priliku da poselamim svoga (ups) nasega predsjednika predsjednistva gospodina Borislava Paravca te da pozdravim njegova - NASA dva rotirajuca supredsjednika sa zeljom da im budu sretni , bericetni : Bozici , Nove Godine i Bajrami.
Pomoz Bog junaci
Selam alejkum
Hvaljen Isus i Marija
KREPAJ prezivjeli utornjani "narode" ?!?!
VOZDRA
Pomoz Bog junaci
Selam alejkum
Hvaljen Isus i Marija
KREPAJ prezivjeli utornjani "narode" ?!?!
VOZDRA
-
kub lajkan
Jel' to ti ozbiljno?hame wrote:Bosanci ili bosnjaci su narod koji se sastoji iz tri vjeroispovijesti: islam, katolicanstvo i pravoslavlje.
Nije predrasuda nego pretpostavka...hame wrote: Predrasude je majka svih zajeba (sorry za mladje clanove).
-
Hindi de Gundi
Kad je onaj degenerik izasao ispred skupstine i rekao da ce muslimanski narod otici u nestanak moj je otac uzeo pusku da brani mene i moju porodicu.
"ako tako nastavi raditi sto sada (tada) radi".Kad je onaj degenerik izasao ispred skupstine i rekao da ce muslimanski narod otici u nestanak
Tako je glasila cila recenica[/quote]