sto ce ga banovati? covjek postavio temu za razmisljanje, pa ko se ulovio-ulovio... ne znam samo sto se palite toliko na ovo... ovakve teme su se ubile za marketinga na nasim prostorima, puknes provokaciju na forumu i iznad bannere kakve god sadrzine... meni se cini da najvise stranica postova na forumu dobijaju upravo ovakve teme.....Arogantni wrote:Ne kontam sto ga ne baniras (alfaisranje)? Ozbiljno.....mIRCerka wrote:a da zovemo hamzu zuju?Drug Član wrote:Koliko li je samo uzalud potrošenog vremena na ovoj temi...zar tek na petoj strani da skontate da je u pitanju provokacija!? Do not get to excited! E da, može i ova "Do not fight the problem that doesn't exist!"
Nego meni je ova patologija koja vrišti iz svakog komentara baš onako simptomatična...strava
Da li ste za otcjepljenje R.Srpske iz BiH?
-
Ffff
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
neJmam ja raketu.Arogantni wrote:Ne kontam sto ga ne baniras (alfaisranje)? Ozbiljno.....mIRCerka wrote:a da zovemo hamzu zuju?Drug Član wrote:Koliko li je samo uzalud potrošenog vremena na ovoj temi...zar tek na petoj strani da skontate da je u pitanju provokacija!? Do not get to excited! E da, može i ova "Do not fight the problem that doesn't exist!"
Nego meni je ova patologija koja vrišti iz svakog komentara baš onako simptomatična...strava
A vec ga jednom upozorih i sad drzim na nisanu. Ja sam nisandzija u ovoj artiljeriji.
- Drug Član
#128 Re: we
Zbogom pameti!testament wrote:Evo ti:1 srbialfabetaomega wrote:I ja sam da se steta namiri.Ajde da dividmo ko koliko mora da plati onako figurativno mislim.Poredjaj narode po krivici:Fiore wrote:Kad uhapse 10.000 zlocinaca.,kad namire ratnu stetu.,.. onda nek govore o ocjepljenju..
1.
2.
3.
2 hrvati
3 bošnjaci
-
testament
#129 Re: we
Nije zbogom pameti,nego debilu možeš samo debilno odgovoritiDrug Član wrote:Zbogom pameti!testament wrote:Evo ti:1 srbialfabetaomega wrote: I ja sam da se steta namiri.Ajde da dividmo ko koliko mora da plati onako figurativno mislim.Poredjaj narode po krivici:
1.
2.
3.
2 hrvati
3 bošnjaci![]()
![]()
![]()
- Drug Član
Odlično zapažanje, samo što to mnogo više govori o nama nego o temi ili o onom koji ju je postavio....jbgaFfff wrote:sto ce ga banovati? covjek postavio temu za razmisljanje, pa ko se ulovio-ulovio... ne znam samo sto se palite toliko na ovo... ovakve teme su se ubile za marketinga na nasim prostorima, puknes provokaciju na forumu i iznad bannere kakve god sadrzine... meni se cini da najvise stranica postova na forumu dobijaju upravo ovakve teme.....Arogantni wrote:Ne kontam sto ga ne baniras (alfaisranje)? Ozbiljno.....mIRCerka wrote: a da zovemo hamzu zuju?
-
alfabetaomega
Kakve veze Kosovo ima sa R.Srpskom ja sam ga samo naveo kao primjer!Prozor wrote:@alfa
Jesi li za nezavisno Kosovo?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Navedoh i ja tebi primjer pravila koje si prekrsio, pa ti nastavio...alfabetaomega wrote:Kakve veze Kosovo ima sa R.Srpskom ja sam ga samo naveo kao primjer!Prozor wrote:@alfa
- Prozor
Pitam te zbog tvoje argumentacije... Ako BiH treba reci adios RS-u jer Srbi ne mogu smisliti BiH smatras li da Srbija treba isto sa Kosovom jer Albanci preziru Srbiju?alfabetaomega wrote:Kakve veze Kosovo ima sa R.Srpskom ja sam ga samo naveo kao primjer!Prozor wrote:@alfa
(I ne, ne poredim Kosovo i RS)
- Liberalism
Evo cujem hoce Kopaci da se izdvoje iz Republike Srpske, a i svakako nema smisla ljudi 10 godina zive samo formalno u RS ...