--Ellen Goodman
-------------
ovo za raju sa teme amerika...
ma znao sam kako ce se naci neki koji za sve povlace pitanje rataPrazina wrote:Tako ti je to, kada se rat zavrsi nerijeseno!!!!!
Agresor i njegov fasizam nije pobijedjen nego se samo spasio jedan dio drzave i dio naroda!!!!!
Da smo bilimudriji kao nacija, dosli bi daleko!!!!
za tebe cemo samo da zamijenimo auto za bicikloneupucena wrote:Sta cemo mi sto vozimo neotplaceno biciklo
tnx samo da nas je bogdo vise s 'otvorenim ocima' (bez patetike)Vozdra_123 wrote:pozdrav A_I - u !
Vozdra_123 wrote:Normal is getting dressed in clothes that you buy for work and driving through traffic in a car that you are still paying for - in order to get to the job you need to pay for the clothes and the car, and the house you leave vacant all day so you can afford to live in it.
--Ellen Goodman
-------------
ovo za raju sa teme amerika...
Buraz odavno nisam ovakav komentar pročitao na forumu._BosanaC wrote:Koja bolan ljudi nacija?
Pa vrli rahmetlija je sam pozurio da ukine naciju i uveo Bosnjake kao Bosanske muslimane kako bi uredno parirali Bosanskim Srbima i Bosanskim Hrvatima a odjebao je sve one koji nisu bili ni Srbi ni Hrvati a nekom greskom ni muslimani, tako da pojam Bosanac i Hercegovac i Bosanska nacija ne postoji.
Isti oni "koji su bili na celu odbrane domovine bla bla bla" su sjebali tu domovinu vise nego svi cetnici i ustase zajedno jer su im guzice lizali a stoka nek' opet glasa "za svoje".