dakle aj em vecina
Da li ste manjina ili većina?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ne, imas one koji misle da su u manjini (tipa ja, npr.zena wrote:interesantno... svi volimo misliti o sebi da smo posebni...![]()
nego, ima jedna anegdota..prica se... da je bila jedna hanuma, onako vrlo autoritativna bila, a dama... (vele po svim kriterijima...) i pozvala neke uglednike na rucak... Helem, rucak je postavljen, ona sjeda ne neku od stolica a oni njoj nude mjesto u procelju, kao vi ste ipak, za vas je mejsto u procelju, gospoda jelte... ona sjeda gdje je naumila i kaze... "procelje je tamo gdje ja sjedim" ...
![]()
ja sam u vecini. luda glava.gdje svi turci...
a ja sam bila iskrena
-
_ambassador
e meni je problem naci sebe u jednoj od ove dvije grupe. ima etapa kad sam radikalniji tad znam da sam sam ko 1, a inace normala, pobunjenicka manjina (tipa uvjek_dobar_gostdawn_upon_dawn wrote: ne, imas one koji misle da su u manjini (tipa ja, npr.) i one koje misle da su samo svoji, sami, skroz kontra od svega, pa i manjine
to su ti te nijanse
![]()
-
Kwaheri
pa to ti je...procelje gdje ja sjedimdawn_upon_dawn wrote:ne, imas one koji misle da su u manjini (tipa ja, npr.zena wrote:interesantno... svi volimo misliti o sebi da smo posebni...![]()
nego, ima jedna anegdota..prica se... da je bila jedna hanuma, onako vrlo autoritativna bila, a dama... (vele po svim kriterijima...) i pozvala neke uglednike na rucak... Helem, rucak je postavljen, ona sjeda ne neku od stolica a oni njoj nude mjesto u procelju, kao vi ste ipak, za vas je mejsto u procelju, gospoda jelte... ona sjeda gdje je naumila i kaze... "procelje je tamo gdje ja sjedim" ...
![]()
) i one koje misle da su samo svoji, sami, skroz kontra od svega, pa i manjine
to su ti te nijanse
a ja sam bila iskrenaako sam u manjini, ne znaci da sam posebna, a cak ni ako sam totalno drukcija. zasto?
da, svi smo mi posebni, jer prosto nemamo drugog izbora
:D:D ha ja
helem... koga briga, dok drugi zive, ti se muzafere kupaj
-
*mima*
#34 Re: Da li ste manjina ili većina?
Ja sebe jos trazim.........neocekivana_sila wrote:Dakle, forumaši, kako se osjećate:
Da li ste u manjini ili u većini?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
naravno da sam poseban
ne čitam koelja brovna ne gledam holivudske blokbastere obožavam rijetke i stare filmove... čitam kvalitetan SF i ruske klasike mrzim okupljanja mnogo ljudi ne gledam nogomet plačem a muško sam...
:D:D
ja sam manjina
ne čitam koelja brovna ne gledam holivudske blokbastere obožavam rijetke i stare filmove... čitam kvalitetan SF i ruske klasike mrzim okupljanja mnogo ljudi ne gledam nogomet plačem a muško sam...
ja sam manjina
-
Nancy Drew
-
kujundzija
Ma hajd nek eto drugi odrede gdje sam ja heheNancy Drew wrote:Ne znam šta je ljepše, biti manjina ili ne biti većina
-
kub lajkan
#39 Re: Da li ste manjina ili većina?
Vazda u dvotrecinskoj manjini...neocekivana_sila wrote:Dakle, forumaši, kako se osjećate:
Da li ste u manjini ili u većini?
-
talijan
zena wrote:interesantno... svi volimo misliti o sebi da smo posebni...![]()
![]()
-
mamica papucarka
a kad vam drugi kazu "ti vazda mimo svijeta"... Jel to manjina ili vecina

-
rundo
Mislim da sam manjina...mozda i zrtveno janje...ali necu da budem dio stada obiljezen nekom bojom iza uha...borim se da ne budem ovca...
Buntovnik s razlogom...ali sto sam stariji, to vise uvidjam da nista ne mogu da promjenim...jos se otimam, ali se polako stapam s vecinom...
Prevelike zrtve, previse frustracija - nabacim blazeni osmjeh neznanja i gluposti...i postajem jedan dio vecine.
Sto bi moj jedan haver rekao...ma sve ti je to relativno!
Buntovnik s razlogom...ali sto sam stariji, to vise uvidjam da nista ne mogu da promjenim...jos se otimam, ali se polako stapam s vecinom...
Prevelike zrtve, previse frustracija - nabacim blazeni osmjeh neznanja i gluposti...i postajem jedan dio vecine.
-
patrius
Vidi bogati,nismo znali da ti je cika Albert haverrundo wrote:Mislim da sam manjina...mozda i zrtveno janje...ali necu da budem dio stada obiljezen nekom bojom iza uha...borim se da ne budem ovca...
-
patrius
Dabome,@Rundo...tesko da bi ljudi,ako nisu razularena rulja,izabrali Harisa "Jatu",ili pak "prvog trubaca Guce,Mileta od Laktasa"...rundo wrote:Svaka cast izuzecima, ali ako ti razularenu rulju smatras ljudima...dosta kontradiktornosti u tvojoj jednoj recenici...
Zelim da zivim kao covjek, zato se jos i borim...ali posustajem.
Pametniji popusta.![]()
![]()
-
patrius
Jeste,moj @Popaye,nepismenost je odlucila,nazalost...popajic wrote:tacno,slazem se,a i zvuci nekako poucno.A opet kad razmislis...pa nigdje u Evropi ni manjine ni vecine ne padose vod veci uticaj razjarenih rulja kao na nasim prostorima.tu smo nekako vecinski felericni
-
popajic
Ma,da je samo nepismenost odlucila nekako bi nam bilo lakse,bilo bi neke nade...kontas nekad ce se i nepismeni opismeniti.Ali nije to TO.Puno pismenih je probudilo razjarenu rulju u ovim balkanskim glavama,a tu tesko da ima spasa.Balkna ostaje Balkan,to ti je VECINSKI problem !