Da li ste igrali NFS Most Wanted? Vasi utisci?
Moderator: Benq
- Anell
#1 Da li ste igrali NFS Most Wanted? Vasi utisci?
Ja evo jucer kupio igricu!
Kao prvo uvodni film me ostavlja bez teksta, potom me grafika ostavlja bez teksta, muzika i efekti. Medjutim controla automobila je beze totalno, nemas nikakvog osjecaja dok vozis automobil, plus policija se nenormalno krece! I to mi odmah ubije moral za igranjem!
Umijesto ocijene 10/10, dajem 7/10!
Kao prvo uvodni film me ostavlja bez teksta, potom me grafika ostavlja bez teksta, muzika i efekti. Medjutim controla automobila je beze totalno, nemas nikakvog osjecaja dok vozis automobil, plus policija se nenormalno krece! I to mi odmah ubije moral za igranjem!
Umijesto ocijene 10/10, dajem 7/10!
- Anell
-
eHost
igrica je dobra, ali lagana... muzika je super ( soundtrack ima sve, od hip-hopa do heavy metala ).. grafika ovisi o grafickoj, ali dobra je i na staroj GeForce MXici... auta su okay, ali bas fizika dobro pogodjena.. kretanja i slicno.. policija je doslovce mahnita ali tek na 3 heat levelu... ma dobra igrica da covjek odmori mozak 
Pozdrav
E.S.
eHost
Pozdrav
E.S.
eHost
- Anell
Ne znam sta da ti kazem vise!
Ovo prebrzo napredovanje tehnoligije me nervira!
A svoj kompjuter platio 2.200KM, a sad za te pare duplo bolji se moze uzeti!
Zato da mi je para uzeo bih jedan komp od Darum Dell-a, npr. njihov gejmerski XPS!
Ovo prebrzo napredovanje tehnoligije me nervira!
A svoj kompjuter platio 2.200KM, a sad za te pare duplo bolji se moze uzeti!
Zato da mi je para uzeo bih jedan komp od Darum Dell-a, npr. njihov gejmerski XPS!