Da li ste gledali...
-
crazy
#1 Da li ste gledali...
Bez anestezije? Znam, da je previse puta povlacena tema o pederima po ovom forumu, ali jednostavno nisam mogla da vjerujem da su ih tako pretukli u Beogradu:? Postavljam pitanje : Sta biste uradili kada bi Q-organizacija odlucila da napravi nekakav gay pride u Sarajevu? Da li ce nekada im se popustiti, pa da kroz, recimo, deset godina ipak ga odrze, ili ce Bosanci ipak do kraja zivota i Bosne same, ostati oni koji ce biti protiv ovih ljudi? Voljela bih da nam se javi neka homo orijentisana osoba, da imamo direktan razgovor. Da vidimo kako se osjeca, ugrozeno
i sl.
Last edited by crazy on 10/11/2004 13:34, edited 1 time in total.
-
crazy
Zato so sam ja naucena da su musko i zensko stvoreni jedno za drugo i u to vjerujem, a ne musko za musko, zensko za zensko. Ali isto tako sam naucena toleranciji, a ne diskriminaciji, i kada sam vidjela kako iz onog momka siklja krv, odmah sam se stavila u njegovu polozaj.
-
The_Fluid
stocharu,
paradiraju jer nemaju ili misle da nemaju ista prava kao i ostali
crazy,
ti si nauchena na jedno, neko drugi nije, nego je kroz svoje odrastanje spoznao sebe na drugachiji nachin. Ko zna, mozhda tebe samo strog odgoj ili predrasude sprijechavaju da otkrijesh taj dio sebe.
paradiraju jer nemaju ili misle da nemaju ista prava kao i ostali
Ovo bi bilo dobro da preskochimo, jer u prirodi jesu zabiljezheni kako ti kazhesh 'sluchajevi'.Ma, hebem ga, ne smetaju mi ljudi, neka ih, ali ja ipak mislim da je protuprirodno i da se u svakom slucaju radi o vrsti poremecaja jer, u prirodi nisu zabiljezeni takvi slucajevi.
crazy,
ti si nauchena na jedno, neko drugi nije, nego je kroz svoje odrastanje spoznao sebe na drugachiji nachin. Ko zna, mozhda tebe samo strog odgoj ili predrasude sprijechavaju da otkrijesh taj dio sebe.
-
BigusDickus
Sto se mene tice, daleko im lijepa kuca i ne podrzavam nikakve gay parade, ni neke slicne javne manifestacije podrske homoseksualnosti.
Ako je neko sebe spoznao na taj nacin, neka tu spoznaju zadrzi za sebe i svog partnera/partnerku, isto kao sto i vecina "straight" svijeta, svoj privatni zivot tretira upravo tako, kao privatni zivot...bez nekih, "Straight" parada i sl.
Sta je sljedece..."Pedofil parada"...da se i njima daju neka prava, jednakost, sta li vec? Garant ce se naci nekih zagovornika one "najljepse je pice, dok mu dlaka nice" itd.

Ako je neko sebe spoznao na taj nacin, neka tu spoznaju zadrzi za sebe i svog partnera/partnerku, isto kao sto i vecina "straight" svijeta, svoj privatni zivot tretira upravo tako, kao privatni zivot...bez nekih, "Straight" parada i sl.
Sta je sljedece..."Pedofil parada"...da se i njima daju neka prava, jednakost, sta li vec? Garant ce se naci nekih zagovornika one "najljepse je pice, dok mu dlaka nice" itd.
- manijak1
Mislim da su trebali znati
da im neće tepihe stavljati i aplaudirati.
Nisam gledao
moj stav je da treba parada
koka
.
Što se nisu branili ??????
Ili postoji li hetero parada
????????
I koja je svrha bilo koje parade, osim brazilske
???????
Nisam gledao
Što se nisu branili ??????
Ili postoji li hetero parada
I koja je svrha bilo koje parade, osim brazilske
-
maraDONa
svi pricaju o teznji ka ulasku u EU
ali....
kad bolje skontash
imamo li interes uci u zajednicu (da li to nas
mentalitet
moze prihvatiti
)
u zajednicu, gdje pederi imaju pravo organizirati provokativne parade
i kurchiti
se po ulicama, dok se pushaci u isto vrijeme tretiraju ko građani drugog reda
nesto je trulo tu
PS. sto manijak reche, sto se pichke nisu b
ranili
ali....
kad bolje skontash
imamo li interes uci u zajednicu (da li to nas
u zajednicu, gdje pederi imaju pravo organizirati provokativne parade
nesto je trulo tu
PS. sto manijak reche, sto se pichke nisu b
Last edited by maraDONa on 10/11/2004 14:21, edited 2 times in total.
-
BigusDickus
Necu da me se pogresno shvati, nisam za to da sad raja izadje sa bejzbol palicama i isprebija ih. Jednostavno mislim da nema nikakve potrebe da skrecu paznju na sebe, samo zbog svoje sexualne nastranosti.
Neka zive, rade, vole se, mrze se, ali koga briga za njihovu seksualnost? Sto se tice prava za zasnivanje homoseksualnih brakova, apsolutno sam protiv toga i sumnjam da ce takva glupost ikad zazivjeti kod nas, hvala Bogu.
Neka zive, rade, vole se, mrze se, ali koga briga za njihovu seksualnost? Sto se tice prava za zasnivanje homoseksualnih brakova, apsolutno sam protiv toga i sumnjam da ce takva glupost ikad zazivjeti kod nas, hvala Bogu.