Da li ste gledali...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
crazy

#1 Da li ste gledali...

Post by crazy »

Bez anestezije? Znam, da je previse puta povlacena tema o pederima po ovom forumu, ali jednostavno nisam mogla da vjerujem da su ih tako pretukli u Beogradu:? Postavljam pitanje : Sta biste uradili kada bi Q-organizacija odlucila da napravi nekakav gay pride u Sarajevu? Da li ce nekada im se popustiti, pa da kroz, recimo, deset godina ipak ga odrze, ili ce Bosanci ipak do kraja zivota i Bosne same, ostati oni koji ce biti protiv ovih ljudi? Voljela bih da nam se javi neka homo orijentisana osoba, da imamo direktan razgovor. Da vidimo kako se osjeca, ugrozeno :sad: i sl.
Last edited by crazy on 10/11/2004 13:34, edited 1 time in total.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Da,
gledali smo, tuzhno je i zhalosno to, i bojim se da bi i u Sarajevu bili dochekani na slichan nachin kao i u Beogradu.
crazy

Post by crazy »

Da, bas tuzno. Znam da je protuprirodno to njihovo opredijeljenje, ali Boze moj, Bog ce im i suditi kao svima nama, zasto onda, pored svih ostalih problema, jos i na njih da obracamo paznju ili da ih mlatimo?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

flu, nemoj u moje ime, ja nisam gledao :D

ja mislim da oni ne dobiju batine u npr. berlinu samo zato što su svi bilderi :D

zato, gays, marš u teretane :D

ne znam jel ovo bilo politički korektno ali bilo je
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Znam da je protuprirodno to njihovo opredijeljenje
kako znash da je protuprirodno???
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

da, baš sam htio priupitat

prirodno je sve što se rodi
crazy

Post by crazy »

Zato so sam ja naucena da su musko i zensko stvoreni jedno za drugo i u to vjerujem, a ne musko za musko, zensko za zensko. Ali isto tako sam naucena toleranciji, a ne diskriminaciji, i kada sam vidjela kako iz onog momka siklja krv, odmah sam se stavila u njegovu polozaj.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

kako nije zabilježeno u prirodi?....

pa evo zabilježeno je
The_Fluid

Post by The_Fluid »

stocharu,
paradiraju jer nemaju ili misle da nemaju ista prava kao i ostali
Ma, hebem ga, ne smetaju mi ljudi, neka ih, ali ja ipak mislim da je protuprirodno i da se u svakom slucaju radi o vrsti poremecaja jer, u prirodi nisu zabiljezeni takvi slucajevi.
Ovo bi bilo dobro da preskochimo, jer u prirodi jesu zabiljezheni kako ti kazhesh 'sluchajevi'.

crazy,
ti si nauchena na jedno, neko drugi nije, nego je kroz svoje odrastanje spoznao sebe na drugachiji nachin. Ko zna, mozhda tebe samo strog odgoj ili predrasude sprijechavaju da otkrijesh taj dio sebe.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Sto se mene tice, daleko im lijepa kuca i ne podrzavam nikakve gay parade, ni neke slicne javne manifestacije podrske homoseksualnosti.

Ako je neko sebe spoznao na taj nacin, neka tu spoznaju zadrzi za sebe i svog partnera/partnerku, isto kao sto i vecina "straight" svijeta, svoj privatni zivot tretira upravo tako, kao privatni zivot...bez nekih, "Straight" parada i sl.

Sta je sljedece..."Pedofil parada"...da se i njima daju neka prava, jednakost, sta li vec? Garant ce se naci nekih zagovornika one "najljepse je pice, dok mu dlaka nice" itd. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Mislim da su trebali znati :D :D da im neće tepihe stavljati i aplaudirati.
Nisam gledao :D moj stav je da treba parada :D :D koka :D :D .
Što se nisu branili ?????? :D :D
Ili postoji li hetero parada :D :D ????????
I koja je svrha bilo koje parade, osim brazilske :D :D ???????
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Nisam gledao Very Happy moj stav je da treba parada Very Happy Very Happy koka Very Happy Very Happy .
Tovljenih ili?
Jesu li koke stajale ili trchale, u godinama prije parade?

8-)
Qler

Post by Qler »

Ma ja ih ne mogu, al nikako :x slazem se sa bigusom i manijakom za ove parade. Kad bi ovdje odrzali paradu dobro bi fasovali, nije ovo podneblje za takve likove :x nikad i nece biti najvjerovatnije
maraDONa

Post by maraDONa »

svi pricaju o teznji ka ulasku u EU :mrgreen:
ali.... :|
kad bolje skontash :|
imamo li interes uci u zajednicu (da li to nas :evil: mentalitet :evil: moze prihvatiti :evil: )
u zajednicu, gdje pederi imaju pravo organizirati provokativne parade :evil: i kurchiti :shock: se po ulicama, dok se pushaci u isto vrijeme tretiraju ko građani drugog reda :| :mrgreen:

nesto je trulo tu :zzzz: :|

PS. sto manijak reche, sto se pichke nisu b :P ranili
Last edited by maraDONa on 10/11/2004 14:21, edited 2 times in total.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Necu da me se pogresno shvati, nisam za to da sad raja izadje sa bejzbol palicama i isprebija ih. Jednostavno mislim da nema nikakve potrebe da skrecu paznju na sebe, samo zbog svoje sexualne nastranosti.

Neka zive, rade, vole se, mrze se, ali koga briga za njihovu seksualnost? Sto se tice prava za zasnivanje homoseksualnih brakova, apsolutno sam protiv toga i sumnjam da ce takva glupost ikad zazivjeti kod nas, hvala Bogu.
Post Reply