Imas ovdije sve epizode a i jos povelik broj filmovafosil wrote:Ima li gdje na netu da se gleda 2. sezona ili da neko postavi za ukrast'?
http://video.nicijazemlja.net/category. ... ennormalan
Druga sezona je od broja 41
Moderator: _BataZiv_0809
Imas ovdije sve epizode a i jos povelik broj filmovafosil wrote:Ima li gdje na netu da se gleda 2. sezona ili da neko postavi za ukrast'?
Eto ti si super liksuncandan wrote:Ne gledam uopste, serija je bezveze, a najgori lik mi je Izet.
![]()
Valjda me prvo trebas upoznati!tataratira wrote:Eto ti si super liksuncandan wrote:Ne gledam uopste, serija je bezveze, a najgori lik mi je Izet.
![]()
Da govore "brate", i da psuju Boga svakih nekoliko minut u seriji bila bi dobra, ovako nama ništa ne valja.velaxsa wrote:Serija ne valja zato sto je nasa, da je srpska ili hrvatska bila bi haos. Inace, nase ne valja nista. Kvalitet dolazi samo iz susjedne Srbije i Hrvatske, a posebno sa Istocne strane, pocevsi sa muzikom....sice,cice,mice i ostali sund.
Nista nase ne valja.
P.S.Bosancima nikad udovoljiti, sve se oprasta osim uspjeha...
P.S.S. Serija je originalna i ima prepoznatljivost. Kao i svaka serija ima boljih i losijih epizoda, ali meni se svidja bosanski humor koji dolazi do izrazaja. S obzirom na mogucnosti nase kinematografije , ja mislim da je vise nego solidna.
Prvo stomak valjda ga tankoseritis mucioaida05 wrote:Sta je Dinu boljelo-rame ili stomak
tranquil wrote: Serija nije naša, nego engleska, zove se "Mućke"
i malo su joj promijenili ime i tu i tamo prešaltali likove i imena, s tim da su nažalost izbacili engleski humor i instalirali naš (nije da je naš toliko loš, ali engleski je ipak bolji).
Prema tome ne pričajte o originalnosti, ova serija toga nema.
Epizode su dobro zamišljene, imaju "glavu i rep", sve je povezano i kompaktno, klasični sitcom. Humor me nekad iritira, a nekad i forsiranje drugih stvari koje nemaju veze sa humorom. Serija pravo oscilira, ima pravo dobrih epizoda, ima čistih promašaja. Deset puta je bolja od npr. "Naše male klinike", ali je i isto toliko puta lošija od svog engleskog izvornika.
nakon duže vremena, jedna od boljih epizodatranquil wrote:Jel' ko upratio kako se u bosanskom jeziku zovu mjeseci u godini?
Meni je najbolji mjesec u kojem sam rođen, "cener" (deset, oktobar/listopad).
jasko_ba wrote:nakon duže vremena, jedna od boljih epizodatranquil wrote:Jel' ko upratio kako se u bosanskom jeziku zovu mjeseci u godini?
Meni je najbolji mjesec u kojem sam rođen, "cener" (deset, oktobar/listopad).
onaj istraživač sa ladom je zakon (seksan čini mi se )
Jeste, januar je kokuznik a juni je žegava. August je zvizdanj. Ni ja ne mogu da se sjetim ostala dvanellington wrote:Dobro kaže tranquil, de da popišemo mjesece:
Januar-Kokuznik (?)
Februar-Manjak
Mart-Žumanjak
April- (?)
Maj-Broznik
Juni-Žegava (?)
Juli-Žerava
August-Zvizd nešto, nisam upratio
Septembar- (?)
Oktobar-Cener
Novembar-Smrzanj
Decembar-Ledarnik
Probaj password [email protected]Kwerk wrote: Skinuo sam neke epizode sa Rapida, ali treba mi password... kako da dođem do njega? Ne vidim da je negde na linku navedeno...
Evo linka: http://rapidlibrary.com/index.php?q=lud ... filetype=1
Pozdrav iz Makedonije