da li se treba osvetiti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
razocarana_sa

#1 da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

Mene muci teska dilema tj borba moje pameti i srca... veza pet godina... i onda on ode uz pravdanje da ne moze prtiv svojih i da mu oni ne daju da bude sa mnom.. (istina jer me njegova mama zvala da me ubjedi da ga ostavim) i onda ja saznam nakon 15-ak dana da ima drugu.... odjednom shvatis da je sve bila laz, da si magarac.. ja patim i placem i ubijam se cigaretama...on uziva lijepo mu... cak je i za praznike bio sa njom i sa svojima na izletu... (kako bih bila sretna da je negdje na minu nagazio..) :x i sada.... pitanje je da li se takvom kretenu treba osvetiti i zagorcati mu zivot... uraditi nesto sto ce mu razhebati vezu... ili cekati momenat kada ce se mozda pokajati i doci da cvili na vratima... i onda ga unistiti ... mislim da nije fer ni korektno da on uziva voli se itd... a ja patim i zamisljam sta on sa njom radi sta joj pise... da li je prema njoj kao prema meni... i sto je najgore ja ( BUDALA) saljem mu poruke kunem ga proklinjem najgorim kletvama... on nista, niti odgovara na pozive niti na poruke...(prije kada bi se posvadjali on bi ipak odgovorio na svaku moju poruku bilo lijepu bilo ruznu... a on je isto tako meni slao poruke i zvao me i ja odgovorim... ) ali sada... ljudi moji hoce srce da mi pukne... pamet me ne slusa... ja cu poludjeti ili cu se ubiti... zbog kretena... sta da se radi????????????????????
ohnidE1102

#2 Re: da li se treba osvetiti

Post by ohnidE1102 »

ubij se :D bolje nego poluditi :-)
Skyfox

#3 Re: da li se treba osvetiti

Post by Skyfox »

ma sta imas od osvete? preboli ga i sacuvaj ponos. Klin se klinom izbija ;-)
fatamorgana

#4 Re: da li se treba osvetiti

Post by fatamorgana »

Potpuno je razumljivo tvoje razočarenje, bijes, mržnja u ovom trenutku ali ako popustiš mržnji ona će te još više vezati za njega a ne osloboditi .... Nije lako, ali odluči sama šta želiš, biti vezana, mrziti i patiti ili polako se osloboditi.

Pozz, :)
razocarana_sa

#5 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

Senf wrote:Jesi mu dala?

Mozda je to razlog?

Posalji sliku, vidjet cu sta mogu uraditi.
:?
Mr. Brightside

#6 Re: da li se treba osvetiti

Post by Mr. Brightside »

hinjski prevarena :D
mah, ni prva ni zadnja takva :zjev:
sjedi i plači, ko je lud da ide dalje :mrgreen:
razocarana_sa

#7 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

Ozil wrote:nogirana si i to je to. cuj da se svetis? previse gledas serije :-)
ako ga pravo volis trebas biti sretna jer je nasao bolju :D
jesi ti jedna plemenita dusa...
detroit-mercy

#8 Re: da li se treba osvetiti

Post by detroit-mercy »

Jasta :mrgreen: posexaj mu se sa najboljim jaranom sve u inat :mrgreen: .
insomnia78

#9 Re: da li se treba osvetiti

Post by insomnia78 »

detroit-mercy wrote:Jasta :mrgreen: posexaj mu se sa najboljim jaranom sve u inat :mrgreen: .
Hehe

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
enisss

#10 Re: da li se treba osvetiti

Post by enisss »

ma samo pici dalje...doci ce on sam...sta god sad da uradis..samo ces napraviti goru stvar...Poz
insomnia78

#11 Re: da li se treba osvetiti

Post by insomnia78 »

A iz kojeg razloga su njegovi bili protiv te vase veze?

todd_smith

#12 Re: da li se treba osvetiti

Post by todd_smith »

Ko te tjera da patis? On ne pati, nakon 5 godina, do tebe je
spacebound

#13 Re: da li se treba osvetiti

Post by spacebound »

Nastavi dalje,kakvo osvećivanje,pusti kraju,živi svoj život.Normalno da ga sad mrziš ali i to će proći.
razocarana_sa

#14 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

patakdaca wrote:
razocarana_sa wrote:Mene muci teska dilema tj borba moje pameti i srca... veza pet godina... i onda on ode uz pravdanje da ne moze prtiv svojih i da mu oni ne daju da bude sa mnom.. (istina jer me njegova mama zvala da me ubjedi da ga ostavim) i onda ja saznam nakon 15-ak dana da ima drugu.... odjednom shvatis da je sve bila laz, da si magarac.. ja patim i placem i ubijam se cigaretama...on uziva lijepo mu... cak je i za praznike bio sa njom i sa svojima na izletu... (kako bih bila sretna da je negdje na minu nagazio..) :x i sada.... pitanje je da li se takvom kretenu treba osvetiti i zagorcati mu zivot... uraditi nesto sto ce mu razhebati vezu... ili cekati momenat kada ce se mozda pokajati i doci da cvili na vratima... i onda ga unistiti ... mislim da nije fer ni korektno da on uziva voli se itd... a ja patim i zamisljam sta on sa njom radi sta joj pise... da li je prema njoj kao prema meni... i sto je najgore ja ( BUDALA) saljem mu poruke kunem ga proklinjem najgorim kletvama... on nista, niti odgovara na pozive niti na poruke...(prije kada bi se posvadjali on bi ipak odgovorio na svaku moju poruku bilo lijepu bilo ruznu... a on je isto tako meni slao poruke i zvao me i ja odgovorim... ) ali sada... ljudi moji hoce srce da mi pukne... pamet me ne slusa... ja cu poludjeti ili cu se ubiti... zbog kretena... sta da se radi????????????????????

Haj ba nisi sama, i mene je djevojka tako ostavila, radi isto sto taj tvoj radi s tom, i jos po belaju stalno je viđam s njim, al opet iskuliraj govno, ko ih, da prosti ko pise, a bogami i čita :mrgreen: :dance: ebe ako on ne pati zbog tebe, nemoj ni ti zbog njega. Znam da je tesko, jbg i meni je, posebno gledati sta namjerno radi s njim kad me vidi negdje. Takvim osobama ne pokazuj emocije, jednostavno ne reaguj, ko da ih ni bog nije dao, takve osobe ce dobiti zasluzeno kad tad, samo sabura ;-)
Ne znam koje si vjere al ova slika puno govori, zato ne tuguj :thumbup:
Image
hvala ti puno... i ja se nadam da je sve od Boga.. i sve je iskusenje... kako kazu "kada ti Allah nekoga posalje to je ili iz razloga da naucis lekciju ili da ostane sa tobom do kraja zivota"... tako da se nadam ili da ce se pokajati pa dopuzati ili ce mi doci neko drugi ko ce uciniti da zaboravim sve patnje (a bilo ih je mom zivotu koliko hoces) ... hvala ti jos jednom.. i trudi cu se svim silama da se oduprem tugama i zaljenjima.... :)
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#15 Re: da li se treba osvetiti

Post by I am Happy »

Treba :D izadji sa njegovim starim :lol:
razocarana_sa

#16 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

insomnia78 wrote:A iz kojeg razloga su njegovi bili protiv te vase veze?

zato sto sam ja straija od njega... a njegovim je blam sta ce reci komsiluk... mahala je cudo... :twisted:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#17 Re: da li se treba osvetiti

Post by I am Happy »

eto jos jedan razlog da izadjes sa njegovim starim
Dr.Mr.Fr.

#18 Re: da li se treba osvetiti

Post by Dr.Mr.Fr. »

lol, kakva ba osveta...produži dalje la vita e bella :mrgreen:
Ja_Ja

#19 Re: da li se treba osvetiti

Post by Ja_Ja »

razocarana_sa wrote:
insomnia78 wrote:A iz kojeg razloga su njegovi bili protiv te vase veze?

zato sto sam ja straija od njega... a njegovim je blam sta ce reci komsiluk... mahala je cudo... :twisted:
Ehh, oni tebi toliku uslugu ucinili (ukljucujuci i njega) i ti bi da se svetish? Da su normalni (onako svi familijarno) nebi te njegova mamica zvala, niti bi im bio "blam" s kim im je sin dokle god je sretan a i njemu da je stalo nebi odmah nekog drugog nasao. Uzivaj ba sto su ti otvorili oci i omogucili ti da na kraju imas priliku da budes istinski sretna s nekim ko je normalan.
casanova123

#20 Re: da li se treba osvetiti

Post by casanova123 »

zivot je pun uspona i padova.. ta mrznja i bijes koju osjecas.. ona tjera ljude na mnoga druga zlodjela.. svako zlo je nastalo iz bijesa, ljubomore, mrznje i patnje.. mene neko prebije i sada ja treba da sa svojih 5 odem njega prebijem i onda taj neko sa njih 10 mene prebije i tako ti dodje i do ratova.. mora se naci neko drugo rjesenje.. jednostavno se ne treba preci na stranu mrznje i vracanja onoga sto ti je ucinjeno.. to dovodi do jos vise zla i problema..

pocni da citas naruto mangu ili gledaj crtane.. ima toga sada vec dosta ali upravo se o ovome radi.. kako postici mir u svijetu.. neki pokusavaju tako sto ce postati najmocniji na svijetu i onda ce da vladaju drugima sa svojom moci, dok neko pokusava da svoj bijes i mrznju i zelju za osvetom suzbije u sebi te sa tom svojom zeljom dodje do zajednistva svih ljudi.. tek ce tada da bude mir.. :D

nastavi sa svojim zivotom. predji preko njega. nije vam sudjeno i cao.
casanova123

#21 Re: da li se treba osvetiti

Post by casanova123 »

Yahel wrote:eto jos jedan razlog da izadjes sa njegovim starim
:thumbup:
Optimist

#22 Re: da li se treba osvetiti

Post by Optimist »

Evo nacina za osvetu. :D

majoneza

#23 Re: da li se treba osvetiti

Post by majoneza »

Daj malo detaljnije.
Ima li frajer love,i tako to :-?
suncokret_1984

#24 Re: da li se treba osvetiti

Post by suncokret_1984 »

Yahel wrote:eto jos jedan razlog da izadjes sa njegovim starim
:lol: od srca sam se nasmijala

@razocarana ma kakva osveta, izdigni se iznad toga..
svi u zivotu prodju nesto slicno, svakom dodje da istog momenta nestane sa planete i svako to prezivi na svoj nacin..glavu gore, znas ono "da je valj´o ne bi bio bivsi" :wink: 8-) a nauci da sebe stavis na prvo mjesto, to neka ti bude prva lekcija, sve ostalo ces mnogo lakse proc..
anaksunamun

#25 Re: da li se treba osvetiti

Post by anaksunamun »

Koliko god zelis da se osvetis, nemoj, jer ces poslije zaliti. Osveta od tebe pravi jadnu pacenicu koja ponizava samu sebe. Znaci, osmijeh na lice, i samo cekaj da vrijeme ucini svoje. Vjeruj da ce ti uskoro biti bolje nego njemu sto puta-karma je to 8-)
Locked