Da li sam ja sexualno bolestan ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Fair Life

#51 Re: Da li sam ja sexualno bolestan ?

Post by Fair Life »

violentjack wrote:Da li ja bolujem od psihicke bolesti
Mentalne
STa da radim
Ne brini, nije do tebe - do nje je.

Sta da radis ? Pokusaj otici do dobrog kovaca neka ga dobro poklepa i "okali".

Ili jos jednostavnije - ubaci jaja u poveliku dzezvu u hasima uvezi izolir trakom uzduz dzezvine rucke.

Mozda pomogne, ako si ubjedjen da je greska do tebe. Zaista se nisam mogao niceg drugog dosjetiti.
Fair Life

Post by Fair Life »

hananah wrote:...p.s. Vazda mozes probati sa frtalj vijagre :oops:
Premalo za tolikog ljudinu. On zeli da jebe, a ne da podjebava.
multi

Post by multi »

Imam i ja jedno pitanje Vajli: Da nisi ti nekim slucajem zaljubljen?
Pitam iz licnog iskustva.
violentjack

Post by violentjack »

Nisam idemo dalje :oops:
Opanak u tranziciji

Post by Opanak u tranziciji »

violentjack wrote:Nisam idemo dalje :oops:

ma kad dodjes kod mene u goste na selo

violentni ima da se zaljubis u neku seljancicu

garant... :)

:D

:wink:
fadil schtil

Post by fadil schtil »

violentjack wrote::-? :-? Prvo Fadile glup si idiot i seljacina

Hana. meni ne treba vijagra jer imam normalnu erekciju svaki put..jednom sam sale radi pokazao hasima djevojci i bio je uspravan :-D ..ali tada se nije radilo o sexu

Nisam impotentan daleko od toga

Vijagra ja za osobe koji su nonstop mrtvi dole

Dalje..imao sam par zena crnkinju..latino..bijelu

Skoro svaku rasu sem Azijatkinja :oops:
jebote, imamo posla sa interrasnim, bjelosvjetskim jebacem. covjece svi ti zavidimo
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Covjece, mozda si gay.

Al najozbljnije.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

šuti daysleeper, oš da svi poginemo? :D :D :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ma ne, nego sve citam, covjeku je sve ok sa fizicke strane, dize mu se u svim prilikama osim sa zenom, pa se pitanje samo nametnulo, a nista nije usmjereno licno protiv covjeka.

Ako sam sta pogrijesio ja se izvinjavam.
violentjack

Post by violentjack »

Pa digne mi se bolan..onako semi..ne tvrd

Nije mlitav ili mlohav

Mozda mi treba pusenje brate..sve zene sa kojim sam bio nisu znali uhvatiti kurca i drk... :lol:
hananah

Post by hananah »

Vileni, ma stavi ga u gips, garant mu je slomljena ili napukla kost :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

kekec wrote:Vazno je da su bicepsi i dalje 52 cm.

A sto hasim ne funkcionira, nije ni vazno.
Neka ga u gacama i garant nema SIDE. :)
:lol: :lol: :lol:

Jeste Jack, razvijaj te bicepse :D
violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: Imam toga puno :lol: :lol:
fadil schtil

Post by fadil schtil »

violentjack wrote:Pa digne mi se bolan..onako semi..ne tvrd

Nije mlitav ili mlohav

Mozda mi treba pusenje brate..sve zene sa kojim sam bio nisu znali uhvatiti kurca i drk... :lol:
onaj od malo prije je u pravu, preispitaj se. trebas taj komad crijva dat kakvoj muskoj saci. svaki muskarac bi znao koristiti - a i ti mozda se konacno otkrijes. bio bi prava stereotipna pedercina - bicepsi i mlohava cijev za ispustanje viska tekucine sa naznakom :"povuci muski".

ili na panj, i pascadima
hananah

Post by hananah »

Joj teme i belaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saraa

Post by saraa »

Seksualne smetnje
Bolesti i stanja kod muškaraca
:D

Definicija
Seksualne smetnje pripadaju psihosocijalnim poremećajima i najčešći su njihov oblik koji se javlja u kliničkoj praksi. Etiologija poremećaja je različita i složena, a nasljedni faktori također igraju ulogu. Fetalni androgeni (muški spolni hormoni fetusa) pripremaju mozak za kasniju seksualnu aktivnost. Ukoliko je ovaj proces poremećen, ne mora značiti da će biti štetan, no stvara predispoziciju za razvoj osjetljivije osobe, podložnije kasnijim štetnim utjecajima okoline tijekom psihoseksualnog razvoja.

Važni su i stavovi roditelja prema seksualnosti, kao i emocionalni odnosi unutar obitelji. Dijete koje se suočava s roditeljskom odbojnošću prema seksualnosti ili zabranjivanjem, te raste uz emocionalnu distanciranost, odbacivanje, neprijateljstvo ili okrutnost imaju veliku vjerojatnost razvijanja seksualne neprilagođenosti.

Klinička slika / Dijagnoza
Seksualne smetnje znače smetnje u ciklusu seksualnog odgovora ili bolove povezane sa seksualnim uzbuđenjem ili snošajem. Seksualne smetnje mogu biti primarne, što znači da nikada nije bilo odgovarajuće aktivnosti zbog intrapsihičkih konflikata ili stečene, nakon razdoblja normalnog funkcioniranja. Mogu također biti generalizirane ili ograničene s obzirom na okolnosti ili partnera, te totalne ili parcijalne.

Kod većine bolesnika javlja se tjeskobnost, krivnja, sram, frustriranost, a mogu se javiti i psihosomatski simptomi. Faktori koji mogu utjecati na pojavu poremećaja su psihološki čimbenici, situacijski čimbenici, te tjelesni čimbenici. Psihološki čimbenici uključuju bilo koje negativne emocije koje su usmjerene prema partneru ili seksualnosti, odnosno intimnosti, ili rezultat svakodnevnog života (srdžba, bijes, strah, depresija, stres itd.).

Situacijski čimbenici odnose se na neslaganje u braku, te negativne emocije povezane s mjestom, vremenom, ili određenim partnerom. Tjelesni čimbenici uključuju bilo koje tjelesne poremećaje, no oni su najčešće praćeni i psihološkim što dodatno komplicira situaciju.

Poremećaj sa smanjenjem seksualne želje uključuje poremećaj u kojem se želja za seksualnom aktivnošću smanjuje ili je popuno odsutna što uzrokuje smetnje i poremećaj međuljudskih odnosa. Poremećaj može biti primarni, obično povezan s traumatskim doživljajem u djetinjstvu, nefunkcionirajućom obitelji, sniženom razinom androgena (muški spolni hormoni) ili stečeni, uzrokovan dosadom, nezadovoljstvom, nesretnošću u vezi, alkoholizmom, ovisnošću ili manjkom hormona. Može biti i generalizirani ili situacijski, specifičan prema partneru.

Poremećaj sa seksualnom averzijom se odnosi na stalno ili ponavljajuće odbijanje svih seksualnih kontakata s partnerom što uzrokuje značajne teškoće u međuljudskim odnosima.

Seksualne smetnje zbog tjelesnog poremećaja uzrokovane su fiziološkim učinkom nekog tjelesnog poremećaja što rezultira osobnim i međuljudskim poteškoćama. Ova seksualna smetnja obično je generalizirana (nije vezana uz određenog partnera) i može se dijagnosticirati anamnezom, pregledom i laboratorijskim nalazima. No vrlo često se uz ovakav poremećaj nadograđuje i psihološki faktor. Npr. dijabetes može uzrokovati poremećaj erekcije kod muškarca, no uz to se mogu pojaviti i psihološki faktori koji će dodatno otežati problem.

Poremećaji orgazma u muškarca znače stalno ili ponavljajuće odgađanje orgazma unatoč normalnoj seksualnoj uzbuđenosti.

Liječenje
Liječenje je usmjereno na uklanjanje ili ublažavanje uzroka, a ovisno o uzroku ponekad je potrebno i korištenje lijekova (nedostatak hormona). Uz to se mogu primijeniti i psihoterapija, te bračna terapija.

Eto pa sad ti vidi sta ces :-) :-) :-)
mexx25

Post by mexx25 »

neku djevojku si puno volio pa si je izgubio
a sad nemozes sa drugom zenom da spavas
zato gubis erekciju
Sivka_Planinc

#68 a jojjj

Post by Sivka_Planinc »

pa sta zajebavate covjeka, vidite da je u ozbiljnom problemu. Al fakat sta god da pomislis da napises ispadne zajebancija ha ha ha
jednostavno treba ti profesionalna pomoc od ljudi koji su placeni za to, dakle ginekoloski savjetnik il pak neka sto ga iz mrvih dise :)
Ak ti zvuci utjesno, pa meni se nema sta diC da prostis, pa se opet ne mogu tucat ........ vidis kako si ipak dobro prosao :)
Dezze

#69 Re: Da li sam ja sexualno bolestan ?

Post by Dezze »

violentjack wrote:Stvarno imam problema sto se tice sexa

Neki muskarci imaju malog hasima
Neki muskarci su impotentni
Neki imaju prevelikog..molim vas nisam ja taj

Ali ja nikad ne mogu da mi se hasim digne prilikom sexualnog cina
Svaka cura nema sta mi nije radila..ali ja onako polumlitav bio pa odustanem..onda

Nikad mi se cuna nije digla prilikom sexa..bar u uspravnom polozaju..onako
Nisam peder i ne volim muskarce
Zasto se meni cuna ne moze podici bas prilikom sexualnog cina..a u bilo kojim drugim prilikama moze
Da li je to trema..ali tako je uvije
Mozda se ja ne mogu osloboditi kompleksa u glavi
Preporucite mi dobrog sex psihijatra

Ima li takvih slucajeva kao ja ozbiljno :roll:

Prilikom sexa nista.. a bilo kada moze

Sta da radim..zenska nema sta ne radi..lize..drka..cupa..guli..ali kod mene nista

:roll: :roll:

Da li ja bolujem od psihicke bolesti
Mentalne
STa da radim

Ode ja spavati..ocekujem odgovore kad ustanem i to puno
ozbiljno vas pitam ima li slucajeva poput mene
Preporucite mi knjigu..ako ima vezana za to :roll:
Vjerovatno je problem psihicke prirode. Nego, pitas za sexologa. Ima ona zenska, dr Vejsilovic, ako se ne varam. Ona je jedini sexolog u Sarajevu i kazu da je dobra. Malo se raspitaj, da odes do nje. Znam da trenutno pise za neki nas zenski casopis. Ako nije Azra, Extra ili sl. Prelistaj te novine pa ces doci do njenog broja... (Mislim da se zove Merima).
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

SVE NABILDANO SAMO KARINA NIJE
TREBO SI PRVO KARINU NABILDATI PA ONDA OSTALO
hananah

Post by hananah »

Da je kako kombinirati njegovo tijelo sa Muratovom chunom, e to onda bi se potpuno misicav covjek dobio, ovako Violentjack ima buld tijelo, a nema chune, Murat ima chunu a nema tijelo :( Vazda neki belaj, nikad vatromet :D E jesmo i mi zene tersovi, nikad nam udovoljiti :lol: :lol: :lol: :lol:
Dezze

Post by Dezze »

Bogami lakse je kitu nabildati, nego cijelo tijelo. Zato Violentjack, ako je samo to problem....
Kitu nabildas sad-pa sad! :-D
El-Vedex

Post by El-Vedex »

A drug . . . Nisi nam rekao jeli to od pocetka tvog jebackog zivota . . . ili je nastuplio tamo negdje kasnije . .. Jer rekao si sam da si ih imao poprilichan broj . . .

Jer iskreno da ti kazem i meni se isto desilo . . . Ali poslije , 2 godine od prvog odnosa . . . Konkretno 2 godine sam spavao sa komsinicom koja mi je uz to bila i rodica , ono sve je bilo kako treba , ona mlada ja neshto stariji . . . orgazmi , erekcije . . . Ali je mene konstantno nekako pucala griznja savjesti jer sam mislio da sam perverznjak . . . Ali najbolja stvar u stvar u svemu tome je bila ta shto nam je sex uvijek bio negdje gdje moze "neko" naici . . . I ja sam ga uvijek upraznjavao sa pola mozga jer vazda sam usput i pazio da neko ne naidje . . . I sve je to islo tako ludo dok jednom nismo skontali fol da se nadjemo na mjestu gdje mozemo bez ikakve bojazni da se jebemo do mile volje . . . Joj drago meni u PM . . . Ali . . . tad se meni prvi put ono ne digne , haj nije problem reko dice se on dok ga nanesem , ma kakvi . . . I tu ti se ja sjebem ko budala , jer s druge strane i ona je to dugo cekala i sve . . . Al dobro prodje to nekako . . . Ali poslije ma nece pa nece . . . A ja vazda sjeban . . . Uglavnom da skratim prichu dugo je to trajalo , pokusam i sa drugim trebama ali noije ishlo . .. A sa druge strane ko i kod tebe Vazda mi dignut kad ne treba . . . Drlkam ga bez problema ma tvrd i sve . . . Ali jesam li skonto zensku ma kakvi . . .
I sve je to mene jebalo u zdravc mozak sve do proshle godine . . . Kad sam uz jednu sasvim opushtenu atmosveru , ne razmishljajuci o tome hoce li mi se dignut ili nece zavrshio sa jednom djevojkom s kojom koje li ironije nemogu opet biti jer je djevojka mog poznanika , ali ako noishta shvatio sam da je sve to bila psiha uzrokovana prvim omanucem . . . I da sam dugo vremena bio okupiran svojom prvom djevojkom . . . Za koju su mi trebale fakat godine da to neshto iz mene izadje . . . Vjeruj mi da sam razmishljo sto se ono kaze da idem sebi pisat nekom hodzi reko garant sam nagazio na nekog sejtana i te stvari . . . Ali je sve bilo u mojoj glavi . . . I vjerujem da sam potrazio pomoc nekog sexologa ili ti psihijatra da bih davno to riijesio Ali eto kod mene se uvijek klin klinom izbija , pa i tu . . . Ali fora je u tome sto samo treba biti maximalno opusten i sa pravom osobom . . . NEki se jednostavno ne rode da budu jebachi . . . znash ono jebesh shta stignesh . . . Jes da te to nekako obiljezi vjerovatno do kraja zivota , jer ja sam u medjuvremenu imao nekoliko djevojaka u odredjenim vremenskim razlikama i interesantno sve su bile zauzete , ali mene je to vazda valjda i palilo samo nek ima momka i nije problem odmah se dize . . .
Prokletstvo je to valjda . . .

Uhhh sto se ispraznih . . .
Dezze

Post by Dezze »

Sto se El-Vedex isprazni, masallah! Kad ne mere u slobodno zensko, onda moze na sarajevo-x forumu. :-D Eto, pa ne posjeti ovaj forum, vidi za sta sve sluzi! Nego El-Vedex, tvoj fetis su izgleda samo zauzete, ha!? :D Ma hajde, ako te to pali....

Da se vratimo naem problem child-valjda ti je jasno da je u pitanju problem u glavi, jel!?
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Ma ja . . . Iako bash ne kuzim sta hoces reci . . . Ali ne dvojim da je to normalno . . . Naravno da nije . . .
Ali vidi jednu stvar , to ti je samo fora da nadjesh pravo zensko , mislim koje tebi odgovara . . . To sto sam ja zavrshavo sa neslobodnim je sasvim slucajno . . . Zaboravih napomenut da je zadnja slobodna tj. nema momka . . . I dobro nam ide . . . Ali je fora shto me je izlijechila tudja zenska et to i nishta vishe . . . :)

I da forumi uvijek sluze da se ljudi malo ispucaju kazu svoje mishljenje o necemu . . . Jer ja se sjecam josh News grupa , al je tad bilo interesanto jer tad se samo rpichao barem ja uglavnom o informatici . . . Elem forumi su danas upravo to shto jesu , svako moze reci ono shto hoce a da nekog ne zaboli glava. . . Zato je sve ovako lijepo klasificirano na Muziku , Ljubav i Sex pa bujrum . . .

Ja sam zelio pomoci Violentjacku , mislim garant da i on ima neki uzrok zasto mu se ne dize kad treba eto . . .

I ja opet kazem da mu je sve u glavi . .

PEACE
Post Reply