DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

dinchy84 wrote:
grunt wrote:
Prozor wrote:Ja ne kontam zasto se cure koje izbace sise koliko je moguce ljute kad im frajer gleda u njih. Pa kome ih je izbacila?
bravo majstore,neka si im rekao,tu lezi citava filozofija musko-zenskih odnosa,one se napirlitaju upravo zbog nas!!!
e ako tu lezi citava filozofija musko-zenskih odnosa odoh odmah da se bacim sa kakve zgrade :roll:
Izgleda da i jest covjek u pravu, musko zenski odnosi su toliko retardirani i osakaceni danas i iz godine u godinu postaju sakatiji!
Na svu zalost u navedenom i lezi citava filozofija, onih musko zenskih odnosa kakvi se namecu, a ni sam ne znam ko ih namece, takve retardirane... neko spomenu TV, pa vjerovatno ima istine i u tome al mora biti jos necega tu....
Kontras

Post by Kontras »

MUNAFIK wrote:
dinchy84 wrote:
grunt wrote: bravo majstore,neka si im rekao,tu lezi citava filozofija musko-zenskih odnosa,one se napirlitaju upravo zbog nas!!!
e ako tu lezi citava filozofija musko-zenskih odnosa odoh odmah da se bacim sa kakve zgrade :roll:
Izgleda da i jest covjek u pravu, musko zenski odnosi su toliko retardirani i osakaceni danas i iz godine u godinu postaju sakatiji!
Na svu zalost u navedenom i lezi citava filozofija, onih musko zenskih odnosa kakvi se namecu, a ni sam ne znam ko ih namece, takve retardirane... neko spomenu TV, pa vjerovatno ima istine i u tome al mora biti jos necega tu....
ma kakav tv... opće stanje u društvu, modernizacija, otuđenost, tehnologija... sve to ljude čini robotiziranima, i onda je to izbecivanje frustracija... tako nesto bi moglo biti...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Ma jel ono nekad Karanana doticnoj u tramvaju pogledo u sike koje je stavila na izvolite, a ona kad je vidjela da on bulji, prekrila ih necim :lol: Mislim da je kesa bila :D
Prozor

Post by Prozor »

MUNAFIK wrote:
dinchy84 wrote:
grunt wrote: bravo majstore,neka si im rekao,tu lezi citava filozofija musko-zenskih odnosa,one se napirlitaju upravo zbog nas!!!
bravo majstore, protumacio si me :)
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

jeza u ledja wrote:Pederu! :D

hahahaha fakat
River_isle

Post by River_isle »

Sredi li se djevojka za svoga momka, sto ukljucuje minjak, otkrivanje dekoltea, stiklice..., ne valja - dobije ona kompliment (u vecini slucajeva) ali i neizbjeznu kritiku "porij to". Muskarci opcenito pored sebe zene cednu, lijepih manira, pristojnu obucenu, kada imaju to onda se okrecu za svakom suknjom koja prodje pored njih (ma nije vam vise ni glavu ofirno okrenuti za 180 stepeni, nekad ste makar imali obzira pred damama).
Balkanski primitivni kiterij: dama u drustvu, domacica u kuci, kurva u krevetu, prelazi sve granice morbidnosti; jos su morbidnije te dame koje pokusavaju zadovoljiti svoja muskarca.
http://nemresbilivit.bloger.hr/post/nis ... 23936.aspx
Da li si peder, nenormalan, nemuskarac? Mozda sam pad testosterona je krivac za ponasanje i razmisljanje, a mozda ti jednostavno nije pokazao dovoljno dobru koku; ne sumnjam da ces se prije ilikasnije prikloniti vecinskom dijelu svoje populacije i postati prava muskarcina.
Kontras

Post by Kontras »

River_isle wrote:Sredi li se djevojka za svoga momka, sto ukljucuje minjak, otkrivanje dekoltea, stiklice..., ne valja - dobije ona kompliment (u vecini slucajeva) ali i neizbjeznu kritiku "porij to". Muskarci opcenito pored sebe zene cednu, lijepih manira, pristojnu obucenu, kada imaju to onda se okrecu za svakom suknjom koja prodje pored njih (ma nije vam vise ni glavu ofirno okrenuti za 180 stepeni, nekad ste makar imali obzira pred damama).
Balkanski primitivni kiterij: dama u drustvu, domacica u kuci, kurva u krevetu, prelazi sve granice morbidnosti; jos su morbidnije te dame koje pokusavaju zadovoljiti svoja muskarca.
Da li si peder, nenormalan, nemuskarac? Mozda sam pad testosterona je krivac za ponasanje i razmisljanje, a mozda ti jednostavno nije pokazao dovoljno dobru koku; ne sumnjam da ces se prije ilikasnije prikloniti vecinskom dijelu svoje populacije i postati prava muskarcina.
ha, ha, zanimljiv pogled iz ženskog ugla, dakle navedeni drug je peder, nemuškarac i još k tome nenormalan jer nije iskoristio pijanu žensku, pa kad se još poveže sa prvim tekstom, tropa čista! ali dotična gospodična ne vjeruje da muško može ostati takvo i uvjerena je da će od nenormalnog postati balkanac sa primitivnim kriterijima prave muškarčine! e pa ovo mi liči na pravu ŽENTURAČU!!! ha, ha!
River_isle

Post by River_isle »

Kontras wrote:
River_isle wrote:Sredi li se djevojka za svoga momka, sto ukljucuje minjak, otkrivanje dekoltea, stiklice..., ne valja - dobije ona kompliment (u vecini slucajeva) ali i neizbjeznu kritiku "porij to". Muskarci opcenito pored sebe zene cednu, lijepih manira, pristojnu obucenu, kada imaju to onda se okrecu za svakom suknjom koja prodje pored njih (ma nije vam vise ni glavu ofirno okrenuti za 180 stepeni, nekad ste makar imali obzira pred damama).
ha, ha, zanimljiv pogled iz ženskog ugla, dakle navedeni drug je peder, nemuškarac i još k tome nenormalan jer nije iskoristio pijanu žensku, pa kad se još poveže sa prvim tekstom, tropa čista! ali dotična gospodična ne vjeruje da muško može ostati takvo i uvjerena je da će od nenormalnog postati balkanac sa primitivnim kriterijima prave muškarčine! e pa ovo mi liči na pravu ŽENTURAČU!!! ha, ha!
Ako uzmes u obzir da si temu pokrenuo na nacin da si zabrinut za svoju "muskost" na osnovu toga sto nisi pogledao tijelo koje ti je prijatelj "ponudio" iz toga proizilazi i odgovor koji sam dala. Evo recimo da jesam zenturaca, ti mi dokazi da je suprotno od onoga kako sam rekla, necu se buniti sta vise bit cu veoma zadovoljna.
i ako malo bolje obratis paznju na moj post vidjet ces da nisam rekla ni da si peder, ni nemuskarac sto sam pocrtala upravo postom sa bloga gdje se vidi da itekako primjecujes lijepu zenu pored sebe, ali ocito si imao razloge da nista ne poduzmes (bili to moral, ne svidjanje ili odbijenica - ne zanima me).
Prozor

Post by Prozor »

volim zenturace
Judge_Dread

#60 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 00:00, edited 1 time in total.
Kontras

Post by Kontras »

River_isle wrote:
Kontras wrote:
Ako uzmes u obzir da si temu pokrenuo na nacin da si zabrinut za svoju "muskost" na osnovu toga sto nisi pogledao tijelo koje ti je prijatelj "ponudio" iz toga proizilazi i odgovor koji sam dala. Evo recimo da jesam zenturaca, ti mi dokazi da je suprotno od onoga kako sam rekla, necu se buniti sta vise bit cu veoma zadovoljna.
i ako malo bolje obratis paznju na moj post vidjet ces da nisam rekla ni da si peder, ni nemuskarac sto sam pocrtala upravo postom sa bloga gdje se vidi da itekako primjecujes lijepu zenu pored sebe, ali ocito si imao razloge da nista ne poduzmes (bili to moral, ne svidjanje ili odbijenica - ne zanima me).
Nemam ja što dodati osim da je došlo do male zabune. RIVER-ISLE se obraća meni, ali nisam ja autor članka. Pokrenuo sam temu jer mi se članak učinio interesantnim. Uglavnom se slažem sa autorom u osnovnoj ideji vodilji, u biti, naravno neki detalji su i što se mene tiče za diskusiju.
Ali bez obzira na zabunu prilikom oslovljavanja, zbog stavova prilično isključivih, koji mene podsjećaju na idealni ženski pandan muškog roda opisamog u članku, ostajem pri kvalifikaciji - ženturača!
pirmin

Post by pirmin »

Ja licno cijenim unutarnje vrijednosti jedne zene:

http://www.youtube.com/watch?v=avSoKXta ... re=related

:D
River_isle

Post by River_isle »

Kontras wrote:
River_isle wrote:
Kontras wrote: ha, ha, zanimljiv pogled iz ženskog ugla, dakle navedeni drug je peder, nemuškarac i još k tome nenormalan jer nije iskoristio pijanu žensku, pa kad se još poveže sa prvim tekstom, tropa čista! ali dotična gospodična ne vjeruje da muško može ostati takvo i uvjerena je da će od nenormalnog postati balkanac sa primitivnim kriterijima prave muškarčine! e pa ovo mi liči na pravu ŽENTURAČU!!! ha, ha!
Nemam ja što dodati osim da je došlo do male zabune. RIVER-ISLE se obraća meni, ali nisam ja autor članka. Pokrenuo sam temu jer mi se članak učinio interesantnim. Uglavnom se slažem sa autorom u osnovnoj ideji vodilji, u biti, naravno neki detalji su i što se mene tiče za diskusiju.
Ali bez obzira na zabunu prilikom oslovljavanja, zbog stavova prilično isključivih, koji mene podsjećaju na idealni ženski pandan muškog roda opisamog u članku, ostajem pri kvalifikaciji - ženturača!
:kiss: zaheb, prvo sam napisala odg u trecem licu tj temi pa onda procjenila da je pokretac tebe zapravo osoba o cijoj muskosti polemisemo.
Nemoj se ti ljutit na mene, moj je problem sto sam upoznala samo taj dio balkanaca koji sam i opisala - tebi neka je sa srecom, al savjetujem da se previse ne esponiras kao neko ko ne mari za dobro "tijelo" jer ce te onda muskarace zaista nazvati pederom, a nama zenturacama neces biti interesantan.
Kontras

Post by Kontras »

e pa river isle znaš ti umirit loptu, sad mi krivo sto sam te tako oslovio :-)), iako si zaslužila!!! ali zaista si kulturna u dijalogu, pa se sad ja osjećam nekako bez veze. pusa tebi!

p.s. što se savjeta tiče, mislim da ga mogu prihvatiti, dakle neću se kao takav eksponirati, ali ću takav ostati... iako nisam peder, cure mi.:-)))))))))))))
Koshpa

Post by Koshpa »

River_isle wrote:
Kontras wrote:
River_isle wrote: Ako uzmes u obzir da si temu pokrenuo na nacin da si zabrinut za svoju "muskost" na osnovu toga sto nisi pogledao tijelo koje ti je prijatelj "ponudio" iz toga proizilazi i odgovor koji sam dala. Evo recimo da jesam zenturaca, ti mi dokazi da je suprotno od onoga kako sam rekla, necu se buniti sta vise bit cu veoma zadovoljna.
:kiss: zaheb, prvo sam napisala odg u trecem licu tj temi pa onda procjenila da je pokretac tebe zapravo osoba o cijoj muskosti polemisemo.
Nemoj se ti ljutit na mene, moj je problem sto sam upoznala samo taj dio balkanaca koji sam i opisala - tebi neka je sa srecom, al savjetujem da se previse ne esponiras kao neko ko ne mari za dobro "tijelo" jer ce te onda muskarace zaista nazvati pederom, a nama zenturacama neces biti interesantan.
Zenturaco ne cmaci se po forumima :oops: :kiss:
Kontras

Post by Kontras »

TGSTK, baš si frajer! tvoja cura mora da je potpuno svjesna žena....
BBB

Post by BBB »

SaraLe wrote:
Frutek wrote:
SaraLe wrote: To nam vi trebate odlucivati kako cemo se oblaciti :oops: :-)

Nećemo, al nemoj lafine kad momak krene da te povali na 2 izlasku, jer ti si tako fina i nisi takva djevojka :oops:

Ako nisi čula izreku "odjeća čini čovjeka"....a vaša govori "Pink Pink" :D
Svaki dan sam sve sretnija i sretnija, sto nemam posla sa vama :D kad vas vecina ovako razmislja :-)
To ti lezbaca pa nemas posla sa nama :lol:
Kontras

Post by Kontras »

mozda ni zene ne voli...:-)
*mima*

Post by *mima* »

Ko su ovi neki nickovi koji pisu uzasne gluposti?
Kontras

Post by Kontras »

uvijek ima onih koji pišu gluposti, mada vidim da ženski nickovo prednjače
*mima*

Post by *mima* »

Kontras wrote:uvijek ima onih koji pišu gluposti, mada vidim da ženski nickovo prednjače

:shock:
sinus

Post by sinus »

Kontras wrote:uvijek ima onih koji pišu gluposti, mada vidim da ženski nickovo prednjače
Uuuu nemoj tako sad će te poderati zbog izjave, a posebno ove DemoKratične :D
casanova

Post by casanova »

sinus wrote:
:lol:
Kontras

Post by Kontras »

sinus wrote:
ma eto statistika brale, a sad da je mozda malo nespretno zazvucalo, jest! sto mogu, matematika mi je jaca strana od diplomaticnosti... :-)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

:)

daj nam rezultate te statistike, obim uzorka, rezultate i brojeve, opisi nam metodu kojom si dosao do uzorka i postupak :D
Post Reply