jebi ga... ja prvo pomisli da ti je ... previse mal!!! Al ako je samo ovo u pitanju... nebrini sve je ureduKontras wrote:Ma jesi vidio to tijelo?
...........
E kada počnu ti razgovori, smrači mi se. Ne, NISAM vidio to TIJELO. Nisam vidio ni te noge, ni te sise, ni tu guzu, ni tu djevojku, ni neku drugu....
...........
Još u školi su mi frendovi išli na živce sa spikom tipa: - koja ženska! Moš si mislit koja!
..........
A iskreno, nikada ja nisam prvi u društvu primjetio „komada“. Valjda mi nešto fali, fakat me to ne zanima, takav pristup ovozemaljskome.
..............
I onda ja ispadam maltene peder, nenormalan, papak nedovoljno muško. Kao ne cijenim žensku ljepotu! Ja ne cijenim! A vi to na kilo, jel!
http://nemresbilivit.bloger.hr/post/da- ... 15609.aspx
DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
23.03.1986
#126 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
-
MIRIS DUNJA
#127 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
ok si ti ...bolje mozda vidis od ostali jer oni se samo hvale.Drugi put im reci da gledas unutrasnju ljepotu zene jer i onako se nezna danas sta je pravo sta je silikon...ok si nis ne brini...
- Mr.Lee
#128 Re:
Prijatelju, ti si u zabludi, one se uopće ne ljute.Prozor wrote:Ja ne kontam zasto se cure koje izbace sise koliko je moguce ljute kad im frajer gleda u njih. Pa kome ih je izbacila?
@miris dunja: "Unutrašnja ljepota", ha? Pa neću je vodat Ferhadijom naizvrat! Šalim se. Unutrašnja ljepota ti je kad nazoveš svoju djevojku, super-fensi-šmensi šminkericu i kažeš joj: "Srce, ja nemam prebijene za današnju kafu!", a ona ti uzvrati: "Nema veze, ponesi vode idemo prohodat do Kozije."
-
Bitte_Halt_ja_ja
#129 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
Sta ima novu u svijetu bajki?MIRIS DUNJA wrote:ok si ti ...bolje mozda vidis od ostali jer oni se samo hvale.Drugi put im reci da gledas unutrasnju ljepotu zene jer i onako se nezna danas sta je pravo sta je silikon...ok si nis ne brini...
-
PalaSa Marsa
#130 Re: Re:
Dali se treba ovdje smijat'Mr.Lee wrote:Prijatelju, ti si u zabludi, one se uopće ne ljute.Prozor wrote:Ja ne kontam zasto se cure koje izbace sise koliko je moguce ljute kad im frajer gleda u njih. Pa kome ih je izbacila?![]()
@miris dunja: "Unutrašnja ljepota", ha? Pa neću je vodat Ferhadijom naizvrat! Šalim se. Unutrašnja ljepota ti je kad nazoveš svoju djevojku, super-fensi-šmensi šminkericu i kažeš joj: "Srce, ja nemam prebijene za današnju kafu!", a ona ti uzvrati: "Nema veze, ponesi vode idemo prohodat do Kozije."
-
MIRIS DUNJA
#131 Re: Re:
ispravljas me a ja neznam sta je pisac ovde htio reci...izgleda da ja stvarno zivim u bajkama ali srecom tako se i osjecam...PalaSa Marsa wrote:Dali se treba ovdje smijat'Mr.Lee wrote:Prijatelju, ti si u zabludi, one se uopće ne ljute.Prozor wrote:Ja ne kontam zasto se cure koje izbace sise koliko je moguce ljute kad im frajer gleda u njih. Pa kome ih je izbacila?![]()
@miris dunja: "Unutrašnja ljepota", ha? Pa neću je vodat Ferhadijom naizvrat! Šalim se. Unutrašnja ljepota ti je kad nazoveš svoju djevojku, super-fensi-šmensi šminkericu i kažeš joj: "Srce, ja nemam prebijene za današnju kafu!", a ona ti uzvrati: "Nema veze, ponesi vode idemo prohodat do Kozije."![]()
-
Cunt
#132 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
Tacno je da ti fali mozda malo muskosti, ili u najgorem slucaju si homoseksualac. Ako te djevojke uopste ne privlace, ne tjeraju te na 'prljave misli', ne povecavaju ti krvni pritisak i srce ti brze ne lupa od pomisli na djevojke, onda pokusaj naci nesto sto te uzbudjuje samo da ne bude perverzija tipa nekrofilije, zoofilije,rape sex-a, bsdm-a ili amputee fetisha.
- KIA
#133 Re: DA LI SAM DOVOLJNO MUŠKO ???
Pa ti si gay , to je ocigledno , osim ako nemas 12 godina ... I ne znam sta je u tome " bolesno " .......Kontras wrote:Ma jesi vidio to tijelo?
...........
E kada počnu ti razgovori, smrači mi se. Ne, NISAM vidio to TIJELO. Nisam vidio ni te noge, ni te sise, ni tu guzu, ni tu djevojku, ni neku drugu....
...........
Još u školi su mi frendovi išli na živce sa spikom tipa: - koja ženska! Moš si mislit koja!
..........
A iskreno, nikada ja nisam prvi u društvu primjetio „komada“. Valjda mi nešto fali, fakat me to ne zanima, takav pristup ovozemaljskome.
..............
I onda ja ispadam maltene peder, nenormalan, papak nedovoljno muško. Kao ne cijenim žensku ljepotu! Ja ne cijenim! A vi to na kilo, jel!
http://nemresbilivit.bloger.hr/post/da- ... 15609.aspx