Da li pricate u snu???
Moderator: anex
-
Šole
#51 Re: Da li pricate u snu???
Ja u snu pričam ko mahaluša, sve "priznam" samo me uspavaj.
-
mamica papucarka
#52 Re: Da li pricate u snu???
jel zene pored tebe samo sjede i ispitujeŠole wrote:Ja u snu pričam ko mahaluša, sve "priznam" samo me uspavaj.
- Brunello
#53 Re: Da li pricate u snu???
bolje da si pitala dali znam kako izgledam kad zmirim? kako da znam pricam li u snu??? 
-
mamica papucarka
#54 Re: Da li pricate u snu???
pa valjda si kad sa nekim spavoBrunello wrote:bolje da si pitala dali znam kako izgledam kad zmirim? kako da znam pricam li u snu???
- Brunello
#55 Re: Da li pricate u snu???
mamica papucarka wrote:pa valjda si kad sa nekim spavoBrunello wrote:bolje da si pitala dali znam kako izgledam kad zmirim? kako da znam pricam li u snu???
pa onda stavi naslov teme: dali vam je partner rakao da u snu pricate!!??
-
mamica papucarka
#56 Re: Da li pricate u snu???
ne mora bolan partner biti. Mati, otac, brat, sestra, tetic, komsinica, jaran, jaranica, cuko, maca.... 
- Brunello
#57 Re: Da li pricate u snu???
mamica papucarka wrote:ne mora bolan partner biti. Mati, otac, brat, sestra, tetic, komsinica, jaran, jaranica, cuko, maca....
aaa, ma vidim ja ker mi se nesto uzj*bo kao da hoce nesto da kaze a ja nikako da skontam...
- Not For Sale
#58 Re: Da li pricate u snu???
Kod mene genetski...mama mrmlja redovno,buraz probudi ne samo nas nego i komsije koliko urla u snu(al' jbg,lik ima 210cm i 110kg
)a ja napokon prestala mjesecariti i ostalo samo buncanje!!
a tek kad me probudis u toku noci..ono kad mi cvrst san....ala ja lupetammmm(a naravno ne sjecam se nicega ujutro!)
to tolika zajebancija postala da me "kad dernek utihne" i postane im dosadno znaju zvati oko 3-4ujutro kad znaju da sam kuci i da spavam samo da me izajebavaju i ismiju se mojim odgovorima
a tek sanjanje....da me sada zlatna ribica pita koje su mi tri zelje,jedna bi bila DA VISE NIKADA NE SANJAM!!kakve su to more i traume...i sto je najgore ...kod mene to k'o sunset beach,nikad kraja nastavcima!
al valjda imam istraumiranu psihu...ko ce ga znati
a tek kad me probudis u toku noci..ono kad mi cvrst san....ala ja lupetammmm(a naravno ne sjecam se nicega ujutro!)
to tolika zajebancija postala da me "kad dernek utihne" i postane im dosadno znaju zvati oko 3-4ujutro kad znaju da sam kuci i da spavam samo da me izajebavaju i ismiju se mojim odgovorima
a tek sanjanje....da me sada zlatna ribica pita koje su mi tri zelje,jedna bi bila DA VISE NIKADA NE SANJAM!!kakve su to more i traume...i sto je najgore ...kod mene to k'o sunset beach,nikad kraja nastavcima!
al valjda imam istraumiranu psihu...ko ce ga znati
-
Zhaba
#59 Re: Da li pricate u snu???
Mislim da sam samo jednom pricala u snu. Prijateljica mi rekla da nije mogla razumiti sta brbljam ali zato je vidila zvijezde jer sam je haman i dobro sakom

- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#60 Re: Da li pricate u snu???
Jednom,mislim 2003 sjecam se da sam pricala.Vise to nije bilo u snu,sjecam se ja toga ali nemam pojma otkuda mi to pada na pamet.Recimo,desilo mi se da valjda nesto sanjam i onda se probudim i pricam o tome ili o lijevim stvarima.Sutradan se ne sjecam sta sam pricala ali se sjecam da sam pricala tj s kim sam pricala.I to mi se desilo samo tada.....
- Prozor
#61 Re: Da li pricate u snu???
jednom u ratu leze jaran i suborac pored mene u zemunici jedne ljetne noci, poslije mi kaze ja se zbog polozaja okrenem pa mi ruka padne na tebe, kad 5sec kasnije ruka mi leti k´o bacena na drugu stranu, pa ja opet stavim a ona opet odleti, pa jos nekoliko puta dok nisam odustao, a ja se fakat ne sjecam da sam ga bac´o...
inace zadnjih noci nesto kad ujutro kosmarim pocnem da se javljam...
- turban
#62 Re: Da li pricate u snu???
Sram te bilo.Znas da je svemocni zabranio prosipanje sjemena...Prozor wrote:jednom u ratu leze jaran i suborac pored mene u zemunici jedne ljetne noci, poslije mi kaze ja se zbog polozaja okrenem pa mi ruka padne na tebe, kad 5sec kasnije ruka mi leti k´o bacena na drugu stranu, pa ja opet stavim a ona opet odleti, pa jos nekoliko puta dok nisam odustao, a ja se fakat ne sjecam da sam ga bac´o...![]()