A ne samo da pricam vec pravim i gluposti.Prije toga sam ga uhvatila za rame i prodrmala.On izbezumljen skoci,pita:sta je?sta je? A ja stavim prst na usta i kazem šššššššš
Fakat se niceg ne sjecam
Kakva sam je dijagnoza he he he
Moderator: anex
ja imam prijateljicu koja kako legne, tako se i probudi. Ne mice se i ne mijenja polozaj. Spava na ledjima.. Gluho bilo ko mejtmaccarona wrote:sanjam, pricam:D ali to jos nista nije kako znam ritnut
![]()
![]()
i to pravac u bubreg
![]()
![]()
![]()
a kao dijete sam pjevala u snucitav brenin album
u rikverc
:D
i ja isto mirno spavammamica papucarka wrote:ja imam prijateljicu koja kako legne, tako se i probudi. Ne mice se i ne mijenja polozaj. Spava na ledjima.. Gluho bilo ko mejtmaccarona wrote:sanjam, pricam:D ali to jos nista nije kako znam ritnut
![]()
![]()
i to pravac u bubreg
![]()
![]()
![]()
a kao dijete sam pjevala u snucitav brenin album
u rikverc
:D
ja vazda ustajala, drmusala je, zvala... Ona nista.
Glooho bilo
joj ja kad legnem tako pod utjecajempitt wrote:klonSaian wrote:zena wrote:
p.s.
nemojte dusmanima pricati snove, a vele, ne valja ih nikako pricatida se zlo ne dosjeti
aaaaaaaaaa moj stari ne pricha nikad sta sanja, kaze jos ce mi neko rec sta znachi
![]()
![]()
, a ja ne sanjam
![]()
![]()
:D:D ne pricam, ne sanjam.....hrcem najvise kad sam pjan
:D:D
zar i timaccarona wrote:sanjam, pricam:D ali to jos nista nije kako znam ritnut
![]()
![]()
i to pravac u bubreg
![]()
![]()
![]()
kad sam premorena ili neposredno pred bolest :S:S:S:S... a ritanja sam se sreca izlijecilalady midnight wrote:zar i timaccarona wrote:sanjam, pricam:D ali to jos nista nije kako znam ritnut
![]()
![]()
i to pravac u bubreg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
macca, moracemo mi negdje na kafu:D:D
Saian wrote:jedan moj jaran spava otvorenih ociju, sto ja nisam znao i ulazim jednom u sobu popdne negdje na moru on lezi oci otvorene, ja reko lik lezhi odmara, reko Igy, alo Igy, ho's na plazhu, nista, ja glasnije alo ba hosh s nama, nista lik, ulazi drugi jaran kaze, ma on ti spava otvorenih ociju ba, aj kad nisam oplako od smijeha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
irfan2 wrote:Saian wrote:jedan moj jaran spava otvorenih ociju, sto ja nisam znao i ulazim jednom u sobu popdne negdje na moru on lezi oci otvorene, ja reko lik lezhi odmara, reko Igy, alo Igy, ho's na plazhu, nista, ja glasnije alo ba hosh s nama, nista lik, ulazi drugi jaran kaze, ma on ti spava otvorenih ociju ba, aj kad nisam oplako od smijeha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako onda znas da, kad pricas sa njim, to on ne prica u snu![]()
Tesssa wrote:Pricam u snu non stop.To je znalo doci dotle da se ustanem, stanem na krevet i derem se na nekom cudom jeziku![]()
Inace imam strasno zive snove i nije rijetkost da se probudim ili smijuci se ili placuci...
Al moja rodica je najjacaJednu noc spava ona pored mene, ja citam nesto i ona se ustaje iz cista mira, ko fol drzi mobitel i prica: "Halo Ante, hos mi sredit ono?", pa onda pauza...pa opet: "Joj hvala ti Ante puno, nikad ti ovo necu zaboraviti"
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa se onda zna u po noci pridignuti i poceti da me stipa za obraze i kao: "Buci, buci"
![]()
![]()
e da, to je nezgodno kad neko jeci, prestravis u neko doba noci kad te probudi jecanje sa druge strane krevetapesak wrote:meni mama kaze da pricam u snu, ali nisam sigurna da je u pravu. nikad sebe nisam cula.![]()
jedino kad se budim, jecim. to me i probudi.
verujem da bih samu sebe probudila da pricam u snu, kao sto se budim kad jecim.
pojma nemam.