Da li pricate u snu???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Dioda

Post by Dioda »

Ja se satrah pricajuci u snu,nidje veze.A poslije se uopste ne sjecam nicega.Zadnji put su mi je momak rekao da sam ga u snu zvala da nesto guramo??? he he he garant sam vozila u snu :D :D
A ne samo da pricam vec pravim i gluposti.Prije toga sam ga uhvatila za rame i prodrmala.On izbezumljen skoci,pita:sta je?sta je? A ja stavim prst na usta i kazem šššššššš :-)
Fakat se niceg ne sjecam :D
Kakva sam je dijagnoza he he he :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

maccarona wrote:sanjam, pricam :D:D ali to jos nista nije kako znam ritnut :roll: :( :D i to pravac u bubreg :( :oops: :D
a kao dijete sam pjevala u snu :D citav brenin album :D u rikverc :D:D
ja imam prijateljicu koja kako legne, tako se i probudi. Ne mice se i ne mijenja polozaj. Spava na ledjima.. Gluho bilo ko mejt :lol: ja vazda ustajala, drmusala je, zvala... Ona nista. :D Glooho bilo :lol:
maccarona

Post by maccarona »

pa i ja cvrsto spavam :D:D mene onomad ni detonacije nisu budile :-) :-) :-)
ja sam bila veca briga od male djece :oops: :roll: :D :D :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

mamica papucarka wrote:
maccarona wrote:sanjam, pricam :D:D ali to jos nista nije kako znam ritnut :roll: :( :D i to pravac u bubreg :( :oops: :D
a kao dijete sam pjevala u snu :D citav brenin album :D u rikverc :D:D
ja imam prijateljicu koja kako legne, tako se i probudi. Ne mice se i ne mijenja polozaj. Spava na ledjima.. Gluho bilo ko mejt :lol: ja vazda ustajala, drmusala je, zvala... Ona nista. :D Glooho bilo :lol:
i ja isto mirno spavam :D samo sto imam lak san, pa me sve budi ...pogotovu u zadnje vrijeme kako nam provljajuju u zgradu :-?
RIZVA

Post by RIZVA »

rekli su mi da u snu se samo smijem,ja se toga nikako ne mogu sjetiti :roll:
ziggy

Post by ziggy »

RIZVA wrote:rekli su mi da u snu se samo smijem,ja se toga nikako ne mogu sjetiti :roll:
I ja se isto samo smijem,ali se mogu cuti i to pred kraj,valjda me moj smijeh probudi :-)
saga

Post by saga »

i meni rekose da pricam u snu, a samo me jednom moj glas probudio iz sna, ccc
a i prevrcem se i nogetam puno... prije bih uvijek izgurala cuku iz kreveta kad je kod mojih nogu spavala... sad vise ni ona nece samnom u krevet :lol:
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:
Saian wrote:
zena wrote:

p.s.
nemojte dusmanima pricati snove, a vele, ne valja ih nikako pricati :) da se zlo ne dosjeti :)

aaaaaaaaaa moj stari ne pricha nikad sta sanja :D, kaze jos ce mi neko rec sta znachi :D :D :D, a ja ne sanjam :roll: :oops: :oops:
klon :D:D:D ne pricam, ne sanjam.....hrcem najvise kad sam pjan :D:D:D
joj ja kad legnem tako pod utjecajem :D, nit sanjam, nit se okrecem, nit pricham, nista, nekad mi se uchini da ni ne dishem, no sutra skontam po odoru u sobi da je to samo iluzija :D :D :D
Saian

Post by Saian »

jedan moj jaran spava otvorenih ociju, sto ja nisam znao i ulazim jednom u sobu popdne negdje na moru on lezi oci otvorene, ja reko lik lezhi odmara, reko Igy, alo Igy, ho's na plazhu, nista, ja glasnije alo ba hosh s nama, nista lik, ulazi drugi jaran kaze, ma on ti spava otvorenih ociju ba, aj kad nisam oplako od smijeha :lol: :lol: :lol: :D :-) :shock:
lady midnight

Post by lady midnight »

zar i ti :lol: :lol: :lol:
macca, moracemo mi negdje na kafu :D:D:D 8-)
Bumbar

Post by Bumbar »

lady midnight wrote:
zar i ti :lol: :lol: :lol:
macca, moracemo mi negdje na kafu :D:D:D 8-)
kad sam premorena ili neposredno pred bolest :S:S:S:S... a ritanja sam se sreca izlijecila :D :D iako je par ljudi platilo bubrezima i rebrima whahaha

a pravo interesantno kad netko prica u snu...meni sestra odvergla sinoc cijelu lekciju iz ekonomije whahahahaha
O.o

Post by O.o »

pricam...
na jedno 3 jezika...
smijem se...
sanjam da trcim, ratujem, bjezim, plivam, svadjam se...
ako jedem iza 9 navece onda uvijek nekakav horor sanjam...

mama kaze da je oduvijek tako, i ako hoces nesto da saznas, samo sjedi pored mene.

nisam bas opterecena tim, al da se zna da jos nisam pored nikoga u krevetu spavala. posebno ako mi se lik svidjao ( da ne pokvarim odmah :D ) uvijek sam bjezala svojoj kuci hehehe
irfan2

Post by irfan2 »

Saian wrote:jedan moj jaran spava otvorenih ociju, sto ja nisam znao i ulazim jednom u sobu popdne negdje na moru on lezi oci otvorene, ja reko lik lezhi odmara, reko Igy, alo Igy, ho's na plazhu, nista, ja glasnije alo ba hosh s nama, nista lik, ulazi drugi jaran kaze, ma on ti spava otvorenih ociju ba, aj kad nisam oplako od smijeha :lol: :lol: :lol: :D :-) :shock:
:lol: :lol: :lol: :D
kako onda znas da, kad pricas sa njim, to on ne prica u snu :oops: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

irfan2 wrote:
Saian wrote:jedan moj jaran spava otvorenih ociju, sto ja nisam znao i ulazim jednom u sobu popdne negdje na moru on lezi oci otvorene, ja reko lik lezhi odmara, reko Igy, alo Igy, ho's na plazhu, nista, ja glasnije alo ba hosh s nama, nista lik, ulazi drugi jaran kaze, ma on ti spava otvorenih ociju ba, aj kad nisam oplako od smijeha :lol: :lol: :lol: :D :-) :shock:
:lol: :lol: :lol: :D
kako onda znas da, kad pricas sa njim, to on ne prica u snu :oops: :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Tesssa

Post by Tesssa »

Pricam u snu non stop.To je znalo doci dotle da se ustanem, stanem na krevet i derem se na nekom cudom jeziku :roll: :lol: Inace imam strasno zive snove i nije rijetkost da se probudim ili smijuci se ili placuci...

Al moja rodica je najjaca :D Jednu noc spava ona pored mene, ja citam nesto i ona se ustaje iz cista mira, ko fol drzi mobitel i prica: "Halo Ante, hos mi sredit ono?", pa onda pauza...pa opet: "Joj hvala ti Ante puno, nikad ti ovo necu zaboraviti" :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Pa se onda zna u po noci pridignuti i poceti da me stipa za obraze i kao: "Buci, buci" :lol: :lol: :lol:
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 20:12, edited 1 time in total.
Lubenica

Post by Lubenica »

Ja nemam obicaj pricati u snu, ali zato moja cimerica skoro svaku noc ima interesantne monologe. dok nisam znala sta je u pitanju, znala me je dobro prestraviti. jednom se normalno digla iz kreveta, ja sam u drugoj sobi ucila, dosla do mene, pricala sa mnom, napila se vode i vratila u krevet, ujutro se nije niceg sjecala :-) sad se znam dobro ismijati, kako idem u krevet dosta kasnije od nje, uvijek je zezam, a ona jadna nema pojma :D
Mina_sa

Post by Mina_sa »

ponekad se priča, pjeva a i zaplače :-? :-?
pesak

Post by pesak »

meni mama kaze da pricam u snu, ali nisam sigurna da je u pravu. nikad sebe nisam cula. :D
jedino kad se budim, jecim. to me i probudi.
verujem da bih samu sebe probudila da pricam u snu, kao sto se budim kad jecim.
pojma nemam.
d2

Post by d2 »

Tesssa wrote:Pricam u snu non stop.To je znalo doci dotle da se ustanem, stanem na krevet i derem se na nekom cudom jeziku :roll: :lol: Inace imam strasno zive snove i nije rijetkost da se probudim ili smijuci se ili placuci...

Al moja rodica je najjaca :D Jednu noc spava ona pored mene, ja citam nesto i ona se ustaje iz cista mira, ko fol drzi mobitel i prica: "Halo Ante, hos mi sredit ono?", pa onda pauza...pa opet: "Joj hvala ti Ante puno, nikad ti ovo necu zaboraviti" :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Pa se onda zna u po noci pridignuti i poceti da me stipa za obraze i kao: "Buci, buci" :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
d2

Post by d2 »

pesak wrote:meni mama kaze da pricam u snu, ali nisam sigurna da je u pravu. nikad sebe nisam cula. :D
jedino kad se budim, jecim. to me i probudi.
verujem da bih samu sebe probudila da pricam u snu, kao sto se budim kad jecim.
pojma nemam.
e da, to je nezgodno kad neko jeci, prestravis u neko doba noci kad te probudi jecanje sa druge strane kreveta :sad:
d2

Post by d2 »

kad smo kod spavanja bilo bi vrijeme jelda, evo je 10 do 6, hajd zdra'o, odo sanjat ! :D
Lace

Post by Lace »

heh..ja ne pricam ali hrcem :x

a jel iko od vas sanjao titlovan san :D ...kod mene je isao titl..i to na engleskom ...s greskama...jer sam skontala da je jedna rijec totalno pogresno napisana a rijec je bila Cinderella (tako je trebalo pisati a pisalo je pogresno) :D ...mislim ne znam sto bih sanjala san u kojem se pominje pepeljuga al hajd :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

znam sebe probuditi smjehom...znam se dooobro potuci u snu, pa me ujutro bole ruke :-? zadernecilo se kod mene na vikendici, ja ko brizan domacin u 5 ujutro vristim ENO TAMO IMATE JEGERAAAAA. to su mi prepricali... inace se bojim da sam od tih koji pricaju u snu jer su mi snovi :-) koliko sam sam knjiga procitala i napisala u snu...ihaaaa.
a ono sto je kod mene fakat smjenso...to je kada me telefon probudi...cirkus, cirkus, cirkus...

a nebi priznala da me je neko probudio nema tih para :D Ko spava ba? Ma joooooook, gdje bi ja spavala...

evo jedan primjer: Ja sam operisana od fudbala maximalno. Znam da imaju dva gola i da je lopta drugacija od one sto se koristi za kosarku.
zvoni telefon..
On: jesam li te to probudio?
Ja: Ma jok, nisi, nisi, ustala sam ja prije dva sat :-)
On: Izgubila Roma 0:2
Ja: aaa u pppppp mmmmmm
On: Jel to ti za juventus navijas?
Ja: (ljutito) Ko ba? Ja sam vatreni navijac Real madrida :lol:

zbog problema sa budjenjem, zamolim shefa da me ujutro budi
zove on mene: jesil se probudila?
ja: Na jedno oko jesam, na drugo nisam :-)

sljedece juro
zove shef: sabahajrulaaa
ja: Allahraziola i tebi Bajrambarechula :D

turira neko ispod prozora...ja skocim iz kreveta i na sav glas MAJKU TI TURIRANU :? :D
itda itda :D

:D
Prozor

#50 Re: Da li pricate u snu???

Post by Prozor »

Ja sam mislim jutros sanjao da sam se vratio u vremenu, mensecini u 12-u godinu, ili, da sam se kao ja vratio u to vrijeme, kao posmatrac, svojih malih jarana...
Post Reply