Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pricam ja od rata otprilike
uvijek sam kontao da bih se sta mogao izlanuti... ali u principu pricam o necemu sto nema veze sa zivotom, jednom sam slagao i cijepao drva a u stvarnosti to nikad nisam radio...
Nekad isprepadam rodjake, koji neznaju za to ili se raspricaju samnom
A mislim da je to posljedica umora, kad crknem na poslu...
heheheh i ja sam clan tog kluba i meni je suprug rekao da baljezgam kojekakve budalestine. sto je najbolje on i sin su me culi i pokusavali pricat sa mnom i ispitivati me a ja nemam pojma
ja ih znam koji ustanu, obuku se, umiju, operu zube... i onda podju na poslovno putovanje. I dok vezu pertle skontaju da oni ne moraju na put i da je danas vikend
Last edited by mamica papucarka on 31/01/2008 10:33, edited 1 time in total.
otkad znam za sebe, pricham u snu (ja izgleda ne mogu prestati ni kad spavam )
buraz me snimao par puta, idiot jedan :x :-)
poslije toga me pokushao ucjenjivati kod staraca
nije mu upalilo
zena wrote:ja stalno sanjam...al tako intezivne snove..cudo jedno...romane i sanjam ih u nastavcima...a tek boje..
ako i pricam, nema me ko cuti ne brinem za ucjene
ja toliko pricam dok sam budan, da cutim kad spavam. niti pricam, niti sanjam, tj ne pamtim snove.
ali zato moja zena prica, sto je jako simpaticno slusati
callmethebreeeze wrote:ja toliko pricam dok sam budan, da cutim kad spavam. niti pricam, niti sanjam, tj ne pamtim snove.
Ja citav zivot pricam u snu,nekada toliko bucno,da sama sebe probudim?! Imam jako intenzivne,jasne snove,da kadkad pomislim da odredjene emocije,samo u snu sam tako snazno osjetila........obicno snovi imaju jako puno smisla,nevezano za stvarnost.....
callmethebreeeze wrote:ja toliko pricam dok sam budan, da cutim kad spavam. niti pricam, niti sanjam, tj ne pamtim snove.
jel je ozbiljno slusas
jadna mi majka ako mu podjem tracat rodbinu
da. ja obicno lezim i citam ili legnem kasnije, bas mi bude super, mada nisam cuo nista lose o bilo kome
sve dok ne pocne uzdisati i spominjati ime postarke dobro je, poslije toga moze bit samo super
jel je ozbiljno slusas
jadna mi majka ako mu podjem tracat rodbinu
da. ja obicno lezim i citam ili legnem kasnije, bas mi bude super, mada nisam cuo nista lose o bilo kome
sve dok ne pocne uzdisati i spominjati ime postarke dobro je, poslije toga moze bit samo super
sreca pa ja pred zoru pricam. I ovaj moj ima obicaj dugo citat, dok ja hrcem pored
Bas mi sad nekako sega zaspat
callmethebreeeze wrote:da. ja obicno lezim i citam ili legnem kasnije, bas mi bude super, mada nisam cuo nista lose o bilo kome
p.s. e sad da ti odgovorim posto su temu zakljucali corava
stvarno ne pratim ko je gdje, koliko postova je napisao...
p.s.
nemojte dusmanima pricati snove, a vele, ne valja ih nikako pricati da se zlo ne dosjeti
aaaaaaaaaa moj stari ne pricha nikad sta sanja , kaze jos ce mi neko rec sta znachi , a ja ne sanjam
kako ne sanjas. To je meni preinteresantno. Cesto cujem od ljudi kako nista ne sanjaju. A sanjati se mora, samo sto se ne pamti. Ja vec nocima pokusavam doplivat do Braca i to po mraku