Ni ja ne mogu da shvatim toliko pljuvanje po Radončiću, Avazu, tornjevima na ovom forumu u zadjih mjeseci su ispisane stotine stranica i uvijek od istih aktera. Simpatizera SD....komeba wrote:svejedno,ne mogu ni da shvatim toliko pljuvanje po Radoncicu,kao da je on trenutno na vlasti,a ne SBiH i SDA.
Pecanin i Dani su sasvim ocigledno stali u zastitu SBiH/SDA koalicije.
Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#226 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
- Corto Maltese
#227 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Mnogi pjevaju samo refren, i potpuno zaborave poentu "Tajne Veze", koja se krije u drugoj strofi:
Sidro koje lađu čuva
Da ne bude buri plijen
Tone skupa sa tom lađom
Jer je ono dio nje.
Sidro koje lađu čuva
Da ne bude buri plijen
Tone skupa sa tom lađom
Jer je ono dio nje.
-
klixober
#228 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Normalno je kritikovati Radoncica,ali zna se ko je trenutno na vlasti,a i ko je proizveo Radoncica.KatarinaKosaca wrote:Ni ja ne mogu da shvatim toliko pljuvanje po Radončiću, Avazu, tornjevima na ovom forumu u zadjih mjeseci su ispisane stotine stranica i uvijek od istih aktera. Simpatizera SD....komeba wrote:svejedno,ne mogu ni da shvatim toliko pljuvanje po Radoncicu,kao da je on trenutno na vlasti,a ne SBiH i SDA.
Pecanin i Dani su sasvim ocigledno stali u zastitu SBiH/SDA koalicije.![]()
- KatarinaKosaca
#229 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
komeba wrote:Normalno je kritikovati Radoncica,
komeba wrote:svejedno,ne mogu ni da shvatim toliko pljuvanje po Radoncicu
Haj kaži u centrali da nađu boljeg
-
klixober
#230 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Izgleda da se pravis luda i glupa,pa cu ti nacrtati...KatarinaKosaca wrote:komeba wrote:Normalno je kritikovati Radoncica,komeba wrote:svejedno,ne mogu ni da shvatim toliko pljuvanje po Radoncicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj kaži u centrali da nađu boljeg
Normalno je kritikovati Radoncica,kao i svakog mafijasa/tajkuna,ali ako se kritikuje Radoncic,treba biti dosljedan pa kritikovati i SDA/SBiH mafiju,prije svega zato sto su oni trenutno na vlasti.
Ocigledno je da po Radoncicu najvise pljuju oni koji stite SDA/SBiH koaliciju,zato da se ne bi pricalo o propustima njihove koalicije.
I na kraju,da mi ne podmeces bilo kakvu vezu sa Radoncicem,ili zelju za koalicijom SDP-SBB...ja bih Radoncica najradije vidio iza resetaka!
- KatarinaKosaca
#231 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Znaš šta @Komeba, poslije tvojih apsurda je zaista glupo bilo što sa tobom diskutirati, ali zašto onda ikako forumaši pričaju i imaju cijeli podforum o književnosti, kome je još do nadogradnje kad smo gladni, žedni, goli i bosi. a ima i podforum o životinjama, kako mogu držati mačke i pse pored tolike korupcije. Ako sam kritizirala tvog šefa, pa otišla da napravim ručak, to nikako nisam smijela, neka mi dijete malo gladuje, ali radi dosljednosti moram kritizirati vlast.
E, providno kao staklo. Pa , cijele ste stotine stranica ispisali o nepismenosti Avaza, o tornjevima i tornjaku, o vlastima, a ako se netko usudi i drzne da spomene reket ili tenis
, biva proglašen imaocem nelegalno stečene imovine i po tebi, nedosljednim. Kako je koalicija evidentna, mijenja se ploča. Ali, ne znam,d a sam na vašem mjestu, čini mi se da bih to malo pametnije uradila.
E, providno kao staklo. Pa , cijele ste stotine stranica ispisali o nepismenosti Avaza, o tornjevima i tornjaku, o vlastima, a ako se netko usudi i drzne da spomene reket ili tenis
-
klixober
#232 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ja sam kritikovao i Radoncica i SDA i SBiH.Onaj ko kritikuje samo Radoncica ima skrivene namjereKatarinaKosaca wrote:Znaš šta @Komeba, poslije tvojih apsurda je zaista glupo bilo što sa tobom diskutirati, ali zašto onda ikako forumaši pričaju i imaju cijeli podforum o književnosti, kome je još do nadogradnje kad smo gladni, žedni, goli i bosi. a ima i podforum o životinjama, kako mogu držati mačke i pse pored tolike korupcije. Ako sam kritizirala tvog šefa, pa otišla da napravim ručak, to nikako nisam smijela, neka mi dijete malo gladuje, ali radi dosljednosti moram kritizirati vlast.
E, providno kao staklo. Pa , cijele ste stotine stranica ispisali o nepismenosti Avaza, o tornjevima i tornjaku, o vlastima, a ako se netko usudi i drzne da spomene reket ili tenis, biva proglašen imaocem nelegalno stečene imovine i po tebi, nedosljednim. Kako je koalicija evidentna, mijenja se ploča. Ali, ne znam,d a sam na vašem mjestu, čini mi se da bih to malo pametnije uradila.
Radoncic je produkt SDA i SBiH besmisleno je kritikovati njega,ali ne i one koji su ga stvorili(u politickom smislu).
Jednako tako,besmisleno je kritikovati samo SDA i SBiH,a stititi Radoncica koji ih je sve ove godine odrzavao na vlasti.
I na kraju ne zaboravimo...trenutno na vlasti nije Radoncic,nego SDA i SBiH,zato smatram da itekako treba vise kritikovati vladajucu koaliciju od SBB.
Tako bi barem trebali da rade ljudi i mediji koji stvarno zele da se nesto promijeni na bolje - za propuste u vladanju kritikovati vlast,posebno pred izbore,a ne izmisljati opoziciji afere kako bi se vladajuca koalicija odrzala.
Ovo prije svih vazi za BH Dane koji su stiteci vladajucu koaliciju postali istinski rezimski medij.
- KatarinaKosaca
#233 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
O medijima... Ili su profi ili nisu. Dakle, ako su plaćenici sasvim je svejedno da li štite vlast ili oporbu, izgubili su kredibilitetkomeba wrote:Ja sam kritikovao i Radoncica i SDA i SBiH.Onaj ko kritikuje samo Radoncica ima skrivene namjere(jednako kao sto bi imao da kritikuje samo jednu,bilo koju,od stranaka trenutne koalicije)
Radoncic je produkt SDA i SBiH besmisleno je kritikovati njega,ali ne i one koji su ga stvorili(u politickom smislu).
Jednako tako,besmisleno je kritikovati samo SDA i SBiH,a stititi Radoncica koji ih je sve ove godine odrzavao na vlasti.
I na kraju ne zaboravimo...trenutno na vlasti nije Radoncic,nego SDA i SBiH,zato smatram da itekako treba vise kritikovati vladajucu koaliciju od SBB.
Tako bi barem trebali da rade ljudi i mediji koji stvarno zele da se nesto promijeni na bolje - za propuste u vladanju kritikovati vlast,posebno pred izbore,a ne izmisljati opoziciji afere kako bi se vladajuca koalicija odrzala.
Ovo prije svih vazi za BH Dane koji su stiteci vladajucu koaliciju postali istinski rezimski medij.
O gramima kritike... Stalno stavljaš na vagu i to je doista neozbiljno da ne kažem glupo. Traba kritizirati svaku javnu ličnost ili onoga ko obnača posao koji plaćamo porezima. Koga više ili manje, stvar ukusa. Što ne možeš da razumiješ neka ostane tvoj problem, ali ispisao si cijele teme i cijele stranice kako se plaho ibretiš. Naravno, nisi dotakao Damira Hadžića, pa se tome ja malo ibretim da tako principijelan čovjek nije to spomenuo. Da nije bilo na 1kg korumpirane vlasti bar 100g korumpiranog načelnika. Ipak, mislim da za to postoji objašnjenje
O oporbi.... >Ne treba Zlatku ništa izmišljati, vjeruj mi. Sam je sebi dovoljno napravio . Stanovima, krađom, tenisom
- Adriatic
#234 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ti od drveća ne vidiš šumu.KatarinaKosaca wrote:O medijima... Ili su profi ili nisu. Dakle, ako su plaćenici sasvim je svejedno da li štite vlast ili oporbu, izgubili su kredibilitetkomeba wrote:Ja sam kritikovao i Radoncica i SDA i SBiH.Onaj ko kritikuje samo Radoncica ima skrivene namjere(jednako kao sto bi imao da kritikuje samo jednu,bilo koju,od stranaka trenutne koalicije)
O gramima kritike... Stalno stavljaš na vagu i to je doista neozbiljno da ne kažem glupo. Traba kritizirati svaku javnu ličnost ili onoga ko obnača posao koji plaćamo porezima. Koga više ili manje, stvar ukusa. Što ne možeš da razumiješ neka ostane tvoj problem, ali ispisao si cijele teme i cijele stranice kako se plaho ibretiš. Naravno, nisi dotakao Damira Hadžića, pa se tome ja malo ibretim da tako principijelan čovjek nije to spomenuo. Da nije bilo na 1kg korumpirane vlasti bar 100g korumpiranog načelnika. Ipak, mislim da za to postoji objašnjenje![]()
O oporbi.... >Ne treba Zlatku ništa izmišljati, vjeruj mi. Sam je sebi dovoljno napravio . Stanovima, krađom, tenisom. Što to niti najgori oponenti Komšiću ne izmisliše da je upao u tuđi stan i pokrao ga? zašto uvijek Zlaya i njegova općinska raja?
Tj hoćeš ostale da ubijediš da ne vidiš.
Sve to što si nabrojala i kad bi bilo istina, nije ni jedan posto od onoga što su radili ovi klero-naci fašisti.
- KatarinaKosaca
#235 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Hajd i bilo je vrijeme da cent4rala da @komebi pojačanje. Loše mu je išlo. Dakle, ja sam rekla 1kg, 100 grama, a ono nije niti jedan posto.Adriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.
Sve to što si nabrojala i kad bi bilo istina, nije ni jedan posto od onoga što su radili ovi klero-naci fašisti.
-
klixober
#236 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Cim bude(ako bude) bilo kakva presuda Damiru Hadzicu,ja cu biti prvi koji ce ga kritikovati.Do tada mi jedino pada na pamet slicno sa tzv. aferom "drzavni udar".KatarinaKosaca wrote:O medijima... Ili su profi ili nisu. Dakle, ako su plaćenici sasvim je svejedno da li štite vlast ili oporbu, izgubili su kredibilitetkomeba wrote:Ja sam kritikovao i Radoncica i SDA i SBiH.Onaj ko kritikuje samo Radoncica ima skrivene namjere(jednako kao sto bi imao da kritikuje samo jednu,bilo koju,od stranaka trenutne koalicije)
O gramima kritike... Stalno stavljaš na vagu i to je doista neozbiljno da ne kažem glupo. Traba kritizirati svaku javnu ličnost ili onoga ko obnača posao koji plaćamo porezima. Koga više ili manje, stvar ukusa. Što ne možeš da razumiješ neka ostane tvoj problem, ali ispisao si cijele teme i cijele stranice kako se plaho ibretiš. Naravno, nisi dotakao Damira Hadžića, pa se tome ja malo ibretim da tako principijelan čovjek nije to spomenuo. Da nije bilo na 1kg korumpirane vlasti bar 100g korumpiranog načelnika. Ipak, mislim da za to postoji objašnjenje![]()
O oporbi.... >Ne treba Zlatku ništa izmišljati, vjeruj mi. Sam je sebi dovoljno napravio . Stanovima, krađom, tenisom. Što to niti najgori oponenti Komšiću ne izmisliše da je upao u tuđi stan i pokrao ga? zašto uvijek Zlaya i njegova općinska raja?
Zlatko je dobio vec 7 presuda protiv Avaza(!) o navodnoj kradji,reketu itd.,to sve govori o osnovanosti optuzbi protiv njega.
Komsicu se ne izmislja da je ukrao stan(previse ofirna optuzba bi bila),ali mu se izmislja svasta nesto drugo.Fasisti iz Zap. Hercegovine su mu vec izmislili da mu je dedo bio cetnik,da je rekao da je jedino hrvatsko u njemu ustaski metak i svakakve jos nebuloze.Sarajevski zastitnici SDA/SBiH koalicije su Komsicu izmislili da je nastelio vlasniku Robota da dobije plac za izgradnju trznog centra i jos svakakve gluposti...
I na kraju...treba kritikovati svaku javnu licnost,naravno,ali suludo je da ja recimo na fudbalskom podforumu pokrecem milion tema o tome kako je Sliskovic debil jer je stavljao Barbareza na stopera,a ne kritikujem Susica koji je trenutno selektor! To je sva poenta argumentovane kritikuje....kritikujte one koji su trenutno odgovorni za ovakvo stanje!
-
klixober
#237 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ja bih volio da imam neku centralu,barem ne bih ovo besplatno pisao,nego bi se nesto i zaradilo diskutujuci sa mnogobrojnim forumskim trolovima.KatarinaKosaca wrote:Hajd i bilo je vrijeme da cent4rala da @komebi pojačanje. Loše mu je išlo. Dakle, ja sam rekla 1kg, 100 grama, a ono nije niti jedan posto.Adriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.
- KatarinaKosaca
#238 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
komeba wrote:Ja bih volio da imam neku centralu,barem ne bih ovo besplatno pisao,nego bi se nesto i zaradilo diskutujuci sa mnogobrojnim forumskim trolovima.
Hajd, @komeba jedno besplatno pitanje i jedan besplatan odgovor. Kako si nam lijepo napisao voliš proporcije. Pa te opet pitam, zašto bar u jednom promilu proporcionalno nam ne kažeš nešto o Damiru Hadžiću? Eto, da ne idem dalje. Nego stalno i ti i @Adriatik, nije niti jedan posto. Evo, ljudi koji ubiju jednog čovjeka su osuđeni. zamisli da sudija kaže, jeste ubijo je ženu, ali to je samo jedan posto od onoga koliko je ubio netko u Srebrenici. E, na to mi liči stalno ponavljanje teze, nisu ni u pola koliko vlast. Pa i ne mogu biti ni u pola, jer je nemaju. Gdje jeimaju, zahebali su. od sarajevskih općina pa dalje.
-
klixober
#239 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Rekao sam ti zasto ne govorim nista lose o Damiru Hadzicu...zato sto en vjerujem nijednoj aferi koja je pokrenuta i forsirana pred izbore,bez obzira protiv koje stranke/licnosti.KatarinaKosaca wrote:komeba wrote:Ja bih volio da imam neku centralu,barem ne bih ovo besplatno pisao,nego bi se nesto i zaradilo diskutujuci sa mnogobrojnim forumskim trolovima.
Hajd, @komeba jedno besplatno pitanje i jedan besplatan odgovor. Kako si nam lijepo napisao voliš proporcije. Pa te opet pitam, zašto bar u jednom promilu proporcionalno nam ne kažeš nešto o Damiru Hadžiću? Eto, da ne idem dalje. Nego stalno i ti i @Adriatik, nije niti jedan posto. Evo, ljudi koji ubiju jednog čovjeka su osuđeni. zamisli da sudija kaže, jeste ubijo je ženu, ali to je samo jedan posto od onoga koliko je ubio netko u Srebrenici. E, na to mi liči stalno ponavljanje teze, nisu ni u pola koliko vlast. Pa i ne mogu biti ni u pola, jer je nemaju. Gdje jeimaju, zahebali su. od sarajevskih općina pa dalje.
I posebno zbog toga sto je protiv SDP-a vec jednom pokrenuta afera s ciljem diskreditacije te stranke,tzv. afera "drzavni udar",koja je kasnije od sudstva ismijana kao obicna izmisljotina,ali nazalost niko nije odgovarao za montiranje afere.
Da ne ulazim u same detalje tzv. "reket" afere i da se s druge strane nalazi glavni tajkun konkurentske stranke koja itekako ima za cilj diskreditaciju SDP-a...
- ima´l_zime_Marinko
#240 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
ebo majku gdje god kliknem neki lik iskoci
! udjem na msn kad tamo onaj Radoncic,udjem na SA-X kad Zukic izleti,majke mi da se prepadnes ponekad,a ovaj me na SA-Xu pravo trznu ! ima se,moRe se
! 
- Adriatic
#241 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
KatarinaKosaca wrote:Hajd i bilo je vrijeme da cent4rala da @komebi pojačanje. Loše mu je išlo. Dakle, ja sam rekla 1kg, 100 grama, a ono nije niti jedan posto.Adriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.
Nemoj ljude cijeniti po sebi.
Da si bogdo u pravu.
Ali Zlaja se nije ni približno nakrao da bi davao i drugima.
Zna se ko su tu šampioni.
Tvoja mržnja prema SDP-u je nevjerovatna.
Ja mislim da ti svaki dan roviš po svim mogućim novinama (naravno zna se čijim) ne bi li pronašla nešto protiv SDP-a.
Baviti se SDP-om pored ovolikih zločinaca, lopova, i ostale "kreme" samo govori iz koje centrale ti dolaziš.
- KatarinaKosaca
#242 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Adriatic wrote:Tvoja mržnja prema SDP-u je nevjerovatna.
Ja mislim da ti svaki dan roviš po svim mogućim novinama (naravno zna se čijim) ne bi li pronašla nešto protiv SDP-a.
Baviti se SDP-om pored ovolikih zločinaca, lopova, i ostale "kreme" samo govori iz koje centrale ti dolaziš.
- Adriatic
#243 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Cucala se ti ne cucala, crveni kmeri dolazeKatarinaKosaca wrote:Adriatic wrote:Tvoja mržnja prema SDP-u je nevjerovatna.
Baviti se SDP-om pored ovolikih zločinaca, lopova, i ostale "kreme" samo govori iz koje centrale ti dolaziš.![]()
- KatarinaKosaca
#244 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Napisah da znam da dolaze. I da ću im i ja u tome indirektno pomoći. A za pola godine, kad budemo u medijsom mraku, kad padne i ovo malo proračuna što ima, onda ćeš nam ti napisati... kako to ... "nije ništa šta su ovi napravili za 15 godina"Adriatic wrote:Cucala se ti ne cucala, crveni kmeri dolaze
- Adriatic
#245 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Naravno i biću 100% (KatarinaKosaca wrote:Napisah da znam da dolaze. I da ću im i ja u tome indirektno pomoći. A za pola godine, kad budemo u medijsom mraku, kad padne i ovo malo proračuna što ima, onda ćeš nam ti napisati... kako to ... "nije ništa šta su ovi napravili za 15 godina"Adriatic wrote:Cucala se ti ne cucala, crveni kmeri dolaze
- Corto Maltese
#246 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ti od Zlatka ne vidiš drvećeAdriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.
- Adriatic
#247 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Znači Zlatko je šuma a ovi lopovi su drvećeCorto Maltese wrote:Ti od Zlatka ne vidiš drvećeAdriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.
Nemoj više.
- Corto Maltese
#248 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
"Nemoj više", ću shvatiti kao očajničku molbu, koja je jasna, opravdana i očekivana, ali koju, naravno, neću uslišiti. Idi u CK pa se Bogu moli!Adriatic wrote:Znači Zlatko je šuma a ovi lopovi su drvećeCorto Maltese wrote:Ti od Zlatka ne vidiš drvećeAdriatic wrote:Ti od drveća ne vidiš šumu.![]()
![]()
Nemoj više.
- Corto Maltese
#249 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Prva ljubav zaborava nema.Danas se Lagumdžija ponovno pojavljuje kao spasitelj Fahrudina Radončića, "političara", kao što se za vladavine Alijanse za promjene ukazao kao spasitelj Fahrudina Radončića, utajivača poreza.
Presuda od 24. januara 2001., kojom Vrhovni sud FBiH odbacuje tužbu Avaza upućenu Federalnom ministarstvu finansija, odnosno Poreznoj upravi, potvrđuje nalaze istražnih organa da je porez na dobit Avaza od 2.594.207,37 KM iz 1997. iznosio tačno 933.914,65 KM.
No, taj novac država BiH nikada nije vidjela.
Nakon dolaska na vlast spomenute Alijanse novi federalni premijer Alija Behmen formirao je komisiju, predvođenu direktorom Porezne uprave FBiH Midhatom Arifovićem, koja je presudu oborila. Tada je Radončićevoj kompaniji oprošten dug za neplaćen porez.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#250 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Corto Maltese wrote:Prva ljubav zaborava nema.Danas se Lagumdžija ponovno pojavljuje kao spasitelj Fahrudina Radončića, "političara", kao što se za vladavine Alijanse za promjene ukazao kao spasitelj Fahrudina Radončića, utajivača poreza.
Presuda od 24. januara 2001., kojom Vrhovni sud FBiH odbacuje tužbu Avaza upućenu Federalnom ministarstvu finansija, odnosno Poreznoj upravi, potvrđuje nalaze istražnih organa da je porez na dobit Avaza od 2.594.207,37 KM iz 1997. iznosio tačno 933.914,65 KM.
No, taj novac država BiH nikada nije vidjela.
Nakon dolaska na vlast spomenute Alijanse novi federalni premijer Alija Behmen formirao je komisiju, predvođenu direktorom Porezne uprave FBiH Midhatom Arifovićem, koja je presudu oborila. Tada je Radončićevoj kompaniji oprošten dug za neplaćen porez.