Da li neko zna? Parking u Sarajevu.
-
Bosnian_spring
#1 Da li neko zna? Parking u Sarajevu.
Par mojih dobrih kolega (stranci) dolaze u Sarajevu i kontaju da ostave svoj rent-a-car u nekoj garazi (i da plate) na par dana. Zna li iko zatvorene, nadzemne ili podzemne garazne prostore koji su javni i mogu se platiti za nekoliko dana "lezarine"?
-
Svemirski_Jebach
dubravka garaza...kod pravnog faksa je nekad mogla, vjerujem da moze i sada.
-
Svemirski_Jebach
ja dobro si jadranka...ma isti vrag_BosanaC wrote:Da nije Jadranka?Svemirski_Jebach wrote:dubravka garaza...kod pravnog faksa je nekad mogla, vjerujem da moze i sada.![]()
-
_BosanaC
Ma Vlahinja nekakva, kako god okrenesSvemirski_Jebach wrote:ja dobro si jadranka...ma isti vrag_BosanaC wrote:Da nije Jadranka?Svemirski_Jebach wrote:dubravka garaza...kod pravnog faksa je nekad mogla, vjerujem da moze i sada.![]()
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
- karanana
Auuu, e ne dolazim prvi dan jer ce ponuda biti osiromasena od strane pojedinih forumasha.debela wrote:ako je ovo istina za jadranku ima odmah prvi dan da se ozderem najboljim kolacima na svijetu![]()
prostor je ispraznjen, nema vise te birtije. moracu obratiti paznju da li se oprema radnja.
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
Svemirski_Jebach
upravo tako...nikakvih drugih konotacija nije bilo samo da se zna...for the recordDONY wrote:Dubrovnik je na Jadranu...,vjerovatno je u tom smislu mislio kjafire...Bosanski.._BosanaC wrote:Ma Vlahinja nekakva, kako god okrenesSvemirski_Jebach wrote: ja dobro si jadranka...ma isti vrag![]()
-
Bosnian_spring
Svaka cast, raja!!! Hvala na infomacijama.
-
Downunda
Eh baš me interesuje kako će se "Jadranka" nositi sa "Palmom" ili "Kupom"?!
Čuo sam i ja da je stari Nikola preminuo, ali lično mislim da je "Jadranka" (bar prije rata) bila Atlantida za mnoge "novopčene" slastičarne.
Kad su ljudi radili kolače sa marcipanima, bademima, orasima i raznoraznim delikatnim kremama, ostale slastičarne su bile na rangu tulumbi i šampita.
Ako bude upola kao prije rata ja ću biti više nego zadovoljan.
Aha parking,
Eto rekla su ti raja; imaš kao Prava, na Skenderiji i kod Doma Armije (kod onog Pommodorina). Vajda se i kod njih može ostavljati vozilo na duži period.
Ta ra
Čuo sam i ja da je stari Nikola preminuo, ali lično mislim da je "Jadranka" (bar prije rata) bila Atlantida za mnoge "novopčene" slastičarne.
Kad su ljudi radili kolače sa marcipanima, bademima, orasima i raznoraznim delikatnim kremama, ostale slastičarne su bile na rangu tulumbi i šampita.
Ako bude upola kao prije rata ja ću biti više nego zadovoljan.
Aha parking,
Eto rekla su ti raja; imaš kao Prava, na Skenderiji i kod Doma Armije (kod onog Pommodorina). Vajda se i kod njih može ostavljati vozilo na duži period.
Ta ra