michio wrote:Ima, nekoliko sinova kretena veci nego sto je on sam.fedor wrote:Ženski Dr.Med wrote:ja kada bi biro od ovih uzeo bih hm..Gadafija![]()
![]()
Ima nešto, čovjek u sebi....
Pozdravljam i tebe...

michio wrote:Ima, nekoliko sinova kretena veci nego sto je on sam.fedor wrote:Ženski Dr.Med wrote:ja kada bi biro od ovih uzeo bih hm..Gadafija![]()
![]()

nedostaju prave slike ovi su samo blijede modifikacije i imitacije pravih mudonjafedor wrote:Naravno da treba, diktator! Balkanci ne poznaju demokratiju, oni samo znaju za batine!Moses lake wrote:Ovo je moje misljenje i nikome ne namecem svoj stav,zelim da pricamo o ovome
Ocigledno da BIH kao drzavi treba "bosanska nacija" necemo je dobiti sa demokratijom onom stvorenom posle pada komunizma. Da se ceka da nadodje svijest Srba,Hrvata ali i nekih Bosnjaka o naciji Bosanaca? Nema nista od toga![]()
To znamo svi,jer svaka ideja dobra ili losa se brani silom.
Ljudi su zivjeli dobro u staroj Yugi jer bio Tito i strahovlada,da li je Tito bio dobar? Ne!! ali je balkanske nacije drzao zajedno.
BiH je Yuga u malom,usput je rat u BIH zavrsen bez pobjednika a BIh se ne moze podjeliti....i sta je izlaz?
Zna se da Amerika ali i Rusija nisu voljeli Tita,ali sta je bilo rijesenje?
Moje skromno misljenje BIH nije za demokratiju,a Amerika i EU ako zele da BIH opstane moraju da naprave diktatora koji se provesti njihovu zelju da se BIH ne raspadne.
Ja sam novi na ovom forumu i mozda ste vi i pricali o slicnoj temi ovde,ali da li osjecate da demokratija u BIH nije znala da se snadje?Zato, živjeli nam dugo....
Još da je imamo bilo bi super.michio wrote:Tako je. Ne daj Boze imati vlastitu drzavuO'zone wrote:Ma neka nas vodi bilo ko osim nas, jer nas niko ne može zajebati kao mi sami sebe.pirmin wrote:Nama treba Japanac, cak sam mislio da otvorim temu o tome da ih kao narod zamolimo da nas okupiraju i da uvedu red, rad i progres u ovu zemlju.
Dugo godina radim "vani" i znam da su Bosanci vrlo vrijedan narod koji bi sigurno napravio nesto od svoje drzave pod uslovom da ih neko treci vodi...eto Japanac na primjer.

O'zone wrote:Fali ovaj prikriveni:
sta je sa ovim??O'zone wrote:Fali ovaj prikriveni:
Ženski Dr.Med wrote:sta je sa ovim??O'zone wrote:Fali ovaj prikriveni:

Bolje socijaldemokrata, kao Lagumdžija. Sposobniji je, za isto vrijeme stekao je više sopstvenog bogatstva.plain vanilla wrote:Treba nam demokrata, kao Covic
Offtopic: Gledam, optužiše te da si antisrpski nastrojen po pitanju Miroslavapoznanik wrote:Bolje socijaldemokrata, kao Lagumdžija. Sposobniji je, za isto vrijeme stekao je više sopstvenog bogatstva.plain vanilla wrote:Treba nam demokrata, kao Covic
Nije sprdačina!O'zone wrote: @fedor Sadam je posebna priča pravi vojni diktator koji je kao i svi ostali napravio dosta zla a i dosta dobra i naš su očevi zarađivali plate po Iraku,Iranu,Libiji,Alžiru..., gradilo se uveliko a sad u svojoj državi ne možeš zaraditi pobiše nas demokrati.
To se zove diktatura proletarijata-uzecemo vam danas da bi vam sutra mozda bilo bolje.Usput budi receno i SNSD je socijal demokratska partija-znaci sada imamo dvojicu socijal demokratskih despota-O Boze da li je i to moguce.Jedna zemlja a dva gospodara plus jedan nacionalizam iz Hercegovine.A joooojpoznanik wrote:Bolje socijaldemokrata, kao Lagumdžija. Sposobniji je, za isto vrijeme stekao je više sopstvenog bogatstva.plain vanilla wrote:Treba nam demokrata, kao Covic
Moj prijedlog temelji se u "prekrivanju" postojećeg sistema, nešto kao "zakrpa", zapravo - promjena maskenellington wrote:Ontopic: kako da instaliramo Diktatora 2.0? Prvo dotični mora srušiti postojeći sistem.poznanik wrote:Bolje socijaldemokrata, kao Lagumdžija. Sposobniji je, za isto vrijeme stekao je više sopstvenog bogatstva.plain vanilla wrote:Treba nam demokrata, kao Covic
Za te potrebe promjene maske treba kontaktirati velemajstora maskiranja, Leclerca Špirića, koliko ih je on već promijenio... Na entitetskom nivou nije problem instalirati diktatora, ali za instalaciju na nivou države trebaju ti administratorske privilegije, to niko nemapoznanik wrote:
Moj prijedlog temelji se u "prekrivanju" postojećeg sistema, nešto kao "zakrpa", zapravo - promjena maskeNikom ne odgovara rušenje postojećeg sistema, pa mnogi su škole izučili da bi instalirali postojeći; ovaj sistem je rezultat strategije razvoja odabranih u narednih nekoliko decenija
nellington wrote:Za te potrebe promjene maske treba kontaktirati velemajstora maskiranja, Leclerca Špirića, koliko ih je on već promijenio... Na entitetskom nivou nije problem instalirati diktatora, ali za instalaciju na nivou države trebaju ti administratorske privilegije, to niko nemapoznanik wrote:
Moj prijedlog temelji se u "prekrivanju" postojećeg sistema, nešto kao "zakrpa", zapravo - promjena maskeNikom ne odgovara rušenje postojećeg sistema, pa mnogi su škole izučili da bi instalirali postojeći; ovaj sistem je rezultat strategije razvoja odabranih u narednih nekoliko decenija
Tri stada ovaca traže čobana. Može i vuk.poznanik wrote:nellington wrote:Za te potrebe promjene maske treba kontaktirati velemajstora maskiranja, Leclerca Špirića, koliko ih je on već promijenio... Na entitetskom nivou nije problem instalirati diktatora, ali za instalaciju na nivou države trebaju ti administratorske privilegije, to niko nemapoznanik wrote:
Onda ćemo se poslužiti prijedlogom @drenmajstera: "...diktatore dje si ako Boga znas da rasceras ova govna(raspisimo konkurs za diktatora-opisimo uslove..."
Možda se Mubarak javimožda, to ne bi bilo loše, imali bismo za 10-tak godina sigurne promjene
nellington wrote: Tri stada ovaca traže čobana. Može i vuk.
Sta je izlaz?michio wrote:Ma sta izbjegavam![]()
Najgore kad se natakare ovi sto im se ne svidja definicija necega cime su se bavili pametniji ljudi od njih.
Znam ja da bi Bosanci najradije da neko drugi rijesava njihove probleme.
Kahvenisati i biti presretan sto se ne pucaMoses lake wrote:Sta je izlaz?michio wrote:Ma sta izbjegavam![]()
Najgore kad se natakare ovi sto im se ne svidja definicija necega cime su se bavili pametniji ljudi od njih.
Znam ja da bi Bosanci najradije da neko drugi rijesava njihove probleme.
---------------------------fedor wrote:Ženski Dr.Med wrote:ja kada bi biro od ovih uzeo bih hm..Gadafija![]()
![]()