Da li nama iko valja?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

digger

#26 Re: Da li nama iko valja?

Post by digger »

*Unreal* wrote:...izgleda da nas narod zna samo kritikovati.... Ima li iko ZA PROMJENU neki pametan prijedlog kako da televizija izade iz ovog stanja ili kakve bi to voditelje ili emisije htjeli gledati ... namece se pitanje DA LI NAMA IKO VALJA? [/b]
Ma vala ne znam odakle si, ali ovim dokazujes da nisi jedan od nas. A sta to valja? E, njega... :)
angel26

Post by angel26 »

NECE NI VALJATI sve dok ti voditeljica dnevnika drzavne televizije u slobodno vrijeme snima spotove (toliko o ozbiljnom novinarstvu i kredibilitetu), voditelji vise dizu licni rejting nego samu emisiju, a vrhunac su curice koje postaju poznate preko noci, nikakvo iskustvo al zato su prave slatkice... opsta kultura i obrazovanje 0 bodova...i da SVE DOK SE PRVO ZAPOSLE NA TVu PA TEK ONDA UPISU ZURNALISTIKU SAMO DA NA PAPIRU PISE NOVINAR.....Covjek se pita cemu onda taj Fakultet!!!

Kod nas svako moze biti sve....ma smijesno...

I za posljedicu onda imas ovakav program..... malo se zadubi pa ces vidjeti da su najbolje emisije u glavnom one koje vode ljudi koji imaju bar nekog iskustva i obrazovanja u ovoj sferi.. :roll: :roll:
Pooll

Post by Pooll »

angel26 wrote:NECE NI VALJATI sve dok ti voditeljica dnevnika drzavne televizije u slobodno vrijeme snima spotove (toliko o ozbiljnom novinarstvu i kredibilitetu),
Moze ona kad ima muza u RAK-u iza sebe... on ju je svakako i progur'o ne bi ona PBS-a vidjela.... :roll: :shock: :(
angel26

Post by angel26 »

Pooll wrote:
angel26 wrote:NECE NI VALJATI sve dok ti voditeljica dnevnika drzavne televizije u slobodno vrijeme snima spotove (toliko o ozbiljnom novinarstvu i kredibilitetu),
Moze ona kad ima muza u RAK-u iza sebe... on ju je svakako i progur'o ne bi ona PBS-a vidjela.... :roll: :shock: :(
ma o tome se i radi....ZIVJELA STELA!!!!!!!!!!!! :-x :-x
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Meni valja Zion na FTV-u, a volim i mucke pravo, dok recimo TLN gledam skoro svaki dan.
radeljas

Post by radeljas »

angel26 wrote:
Pooll wrote:
mislis on ju je probio. cisto sumnjam. probijala se ona i ranije ... i bez njega. tako mi se cini ...
Pooll

Post by Pooll »

radeljas wrote:
angel26 wrote:
Pooll wrote: Moze ona kad ima muza u RAK-u iza sebe... on ju je svakako i progur'o ne bi ona PBS-a vidjela.... :roll: :shock: :(
mislis on ju je probio. cisto sumnjam. probijala se ona i ranije ... i bez njega. tako mi se cini ...
Vjerujem da se probijala... ali sad je lakse :D
Qler

Post by Qler »

vi pricajte sta hocete, meni se svidja kako pjeva...

a eno vam i Burhan, hafiz, pa pjeva sad, i to ako smijem primjetiti, dosta lijepo.... :roll:
Post Reply