Da li moze neko uticati na ove glupe realitya show

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amel ledina

#1 Da li moze neko uticati na ove glupe realitya show

Post by amel ledina »

Pozdrav, 8)

Da li moze iko uticati na ovaj nas TV program kada su upitanju ove gluposti koje se daju kao reality show (muka mi je da ih nabrojim)

Radi tih gluposti gdje se hajmo reci nazovi TV kuce daju u udarnim terminima malo pomjere i prebace Filmove
koje daju u kasnim vecernjim satima ili nesto drugo ne moraju biti filmovi.

E sad ce te reci imas li kablovsku pa prebaci i neces gledati te gluposti na koje se oni ponose.

Mogu ja to uraditi ali sta ce mo sa reprizom koju isto tako daju u terminima boze sacuvaj.

Osim ovih gluposti tu imamo i Meksikanske sapunice koje ne da su glupe vec odvratne

Kazu nemaju para da naprave domaci kvalitetni program jer raja nece da placa TV pretplatu e sad mi nije jasno odakle im lova da kupuju i prave te gluposti.

Ne mogu reci da razmjenjju TV emisije ili programe koje se naprave u nasoj zemlji jer pitanje je stvarno sta mi to dobro imamo da nasi susjedi ili Evropske kuce moze oboriti s nogu.

Jedinu humoristicnu seriju koju imamo za sada je Lud zbunjen normalan i ako je bila jos koja ili dobar film ili dokumentarac izvinite ako nisam stavio :x :D
Leonid Breznjev

#2 Re: Da li moze neko uticati na ove glupe realitya show

Post by Leonid Breznjev »

amele, dobro dosao na forum.. :)

prije nego nastavis otvarati teme za svako pitanje koje imas, pregledaj malo forum, podforume i tako dalje.. :) osvrni se usput i na http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html .. :)

hvala ti puno i ugodno forumanje.. :)

s postovanjem
Locked