Naime kupujem u trznom centru u Sarajevu (ne bih da imenujem) koji mi je najblizi i tu radi jedna djevojka koja me (barem ja tako mislim) zeli i salje signale, e posto sam levat ne znam da li su to bas signali ili cisto redoslijed dogadjaja
Moguce da je u talu sa koleginicama te su signali sledeci:
- Kada sam na kasi (sa korpom) uvijek kada je slobodna (nema osoba na njenoj kasi) prilazi i pita da uzme moju korpu i da je vrati na svoje mjesto
- Njene koliginice je uvijek kada sam u blizini dozivaju imenom (kako bi je trazio na fb ili sl.) i pitaju "gluposti" tipa "Adisa, gdje si, Adisa imas mi dati sta po marku, Adisa sta radis, Adisa de mi digitron, Adisa ovo ono" (sumnjivo mi je ovo gdje si i sta radis uprkos tome da je vec 3h sa njom u smjeni
- Kada sam na kasi uzima nesto sa kase da kupi (zvake ili sl.) i staje do mene u red
- Kada sam na kasi a ona je dvije kase dalje, prilazi djevojci kod koje sam ja na kasi i sapce/prica nesto
- Kada sjedim u kaficu u trznom centru stalno gleda u kafic
- Kada sam na drugoj kasi i jedno dvoje ljudi ispred pita me da predjem kod nje
i slicni
A pazi sad
Kada dodjem kod nje na kasu pokazuje nesto kao nezainteresovanost, izraz lica joj se promjeni kao da je ljuta na mene (nezz sto :p) i uvijek gleda dole i izbjegava kontakt ociju...
Da nije ovog, pitao bih je da izadjemo ili stupio u kakvu konverzaciju, ali ovo mi pomuti sve...
Zato molim cure i zene da mi ovo desifruju ili ako su bile u slicnoj situaciji sa nekim i davale slicne signale odgovore bio bih veoma zahvalan
Jedan Sarajlija :p