Da li me stvarno ne voli?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mici12
#1 Da li me stvarno ne voli?
Eh, ovako. Bila sam prije 3 godine u vezi sa jednim komsijom , to je bila neka bezvezna djecija zaljubljenost. Tad sam imala 13 ,a on 14 godina. To je bila samo neka gluparija kao mi u vezi samo preko fejsa, nikad nismo uživo pričali , a kamo li nešto više , i tako mjesec dana , onda smo se samo razišli bez ikakvog razloga i razgovora i otad nismo pričali nikako. Nije on nista pokusavao , nisam ni ja. Ali kako je vrijeme prolazilo ljeti se druzimo s istim drustvom pa progovorimo koju ponekad. Iako sam ja sve to vrijeme bila zaljubljena u njega (jos uvijek sam). Onda dvije godine poslije tj. Proslo ljeto. Ja sam završila prvi razred gimnazije , a on drugi i pomirimo se. Nije to bila neka veze , više zezancija ali smo se ljubli , grlili , mazili i tako to. Ponekad se nismo culi po par dana , ali mi to nije smetalo jer je on bas sramezljiv i stidan i ja sam mu bila prva cura nije imao prije mene nijednu drugu , a nema ni sad . Onda me je ostavio nako šest mjeseci preko poruke zato sto mi se nabacivao jedan slatki decko i dopisivala sam se s njim na prijateljski nacin jer sam ga znala i od ranije. I tu noc kad je prekinuo pokusala sam da ga nagovorim da se predomisli , ali nije uspjelo, jer je inace jako tvrdoglav. Rekao mi je da mu se vise ne javljam i da mu ne saljem poruke. Od tad ga vise nisam kako treba ni pogledala i nista drugo i namjerno sam izasla na kafu s tim deckom zbog kojeg me ostavio i vidio me je s njim ,sav se zacrvenio i mislim da mu je bilo krivo sto mi je poslije i priznao , ali izmedju mene i tog decka nista nije bilo. Nepuna 2 mjeseca poslije raskida poslao mi je poruku da popricamo i dosao meni i pricali smo . Pitao me je da se pomirimo ali ja poslije svega nisam htjela , ali sam mu dala do znanja da ga volim jos uvijek i da mi treba vremena da zaboravim neke stvari i da onda ponovo mozemo bit skupa. I tad su uslijedila 2 naljepsa mjeseca u mom zivotu, on je bio tako fin , pricali smo po cijele dane i bilo nam je prelijepo (barem meni) i onda sam ja zeznula jer sam se naljutila zbog gluposti i onda se on ponovo naljutio zbog toga sto sam se ja naljutila. Poslije nekoliko dana uz pomoc drustva smo se pomirili i nije bilo toliko lose i tako je trajalo dva mjeseca . Jedno veče ja sam izasla sa rajom iz razreda u grad . Kad sam krenula na bus da ne idem sama otpratio me jedan decko iz razreda s kojim sam pravo dobra i ne gledam ga na nacin da bi mogla bit s njim. I on se tad naljutio nije mi se javljao i odmah sam skontala da nesto nije u redu. Kad smo bili u istom drustvu on je bio malo odmaknut od ostatka i prisla sam mu i pitala u cemu je problem ? zbog cega je ljut? On je samo sutio i gledao u telefon i onda poslije ustao i otisao kuci. Ja nisam znala da je to sto sam bila s drugom iz razreda razlog zbog kojeg se naljutio, tek poslije mi je jedan njegov jaran rekao da su me neki njegovi jarani vidjeli sa tim mojim drugom i da su njega zezali i svasta mu govorili , a on je samo sutio. Onda kad su oni otisli taj drug koji je meni rekao sta se desilo pitao ga je da li me voli i on je samo odmahnuo glavom , onda ga je pitao hoce li se pomiriti sa mnom rekao: ,,nikad više'' to me je stvarno dotuklo jer sam mislila da me voli ipak je proveo sa mnom godinu dana , da sam mu bila neka avantura mislim da bi to bilo mnogo krace. Mnogo mi je tajni odao i znam sve najintimnije stvari iz njegovog zivota. Rekao mi je da ima puno povjerenja u mene isto kao i ja u njega sto sam imala jer sta god smo radili nikad niko nije za to saznao. I stvarno sad poslije svega ne mogu da vjerujem da me nikad nije volio. Od tad me ne gleda , kad me vidi okrene glavu , ne pricamo evo 10 dana nikako iako sam ja pokusala da rijesim stvari on ne zeli da prica sa mnom, sad se i ja ponasam hladno i ne primjecujem ga. Ne znam sta da radim zaljubljena sam u njega odkad znam za sebe i ne mogu sebe da zamislim sa nekim drugim. Sad sam zavrsila drugi srednje i ima dosta momaka kojima sam interesantna i privlacna. Prijatelji mi govore da sam u svemu bolja od njega , da sam ljepsa, pametnija i da zasluzujem puno boljeg od njega , a ja ne mogu da imam drugog. Ja sam mu bila prva cura s kojom se poljubio i barem me ima po necemu da pamti. Šta da radim sad? Da li ce se on jednog dana kajati i shvatiti da se naljutio na pogresnu osobu i da ja nisam nista kriva? I da li mislite je li istina to da me ne voli i da me nije volio?
-
sklj korisnik
#2 Re: Da li me stvarno ne voli?
Holandija-Kostarika 0-0
-
21stcenturygirl
#3 Re: Da li me stvarno ne voli?
hahaha, prvo - mlada si da pričaš o ljubavi, to su tek simpatijice, vidjet' ćeš i sama
drugo, ima očito previše dječaka sa kojima si "pravo dobra" što njemu očito smeta, i ako ti je stalo do njega, te dečke ćeš morati malo udaljiti od sebe
i treće, to "bolja si, pametnija si" ti ne bi ništa predstavljalo da ti je stalo tako kako kažeš, a i to će ti društvo uvijek reći na kraju krajeva
u pamet 
drugo, ima očito previše dječaka sa kojima si "pravo dobra" što njemu očito smeta, i ako ti je stalo do njega, te dečke ćeš morati malo udaljiti od sebe
i treće, to "bolja si, pametnija si" ti ne bi ništa predstavljalo da ti je stalo tako kako kažeš, a i to će ti društvo uvijek reći na kraju krajeva
-
L u c i f e r
#4 Re: Da li me stvarno ne voli?
Pođe čika Luci da ti odgovori, al skonta na vakat da si maloljetna.

- anaksunamun
#5 Re: Da li me stvarno ne voli?
sklj korisnik wrote:Holandija-Kostarika 0-0
@ Mici12: Voli te i uvijek će te voljeti
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6 Re: Da li me stvarno ne voli?
ne serite da ste ovo procitali ?
-
L u c i f e r
#7 Re: Da li me stvarno ne voli?
Ja sam samo napravio pretragu po riječi "anal".Matijevic_Vlado wrote:ne serite da ste ovo procitali ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8 Re: Da li me stvarno ne voli?
tl; dr
Tad sam imala 13 ,a on 14 godina.
Ovdje sam stao. Idi spavaj derle maloljetno!
Tad sam imala 13 ,a on 14 godina.
Ovdje sam stao. Idi spavaj derle maloljetno!
- dinooh
#9 Re: Da li me stvarno ne voli?
Hajde Robben vise rijesi tu utakmicu
-
21stcenturygirl
#10 Re: Da li me stvarno ne voli?
bacite me u miljacku medju ajkule, zaslužila samMatijevic_Vlado wrote:ne serite da ste ovo procitali ?
- CoCoLoCo
#11 Re: Da li me stvarno ne voli?
Meni je pricao da NESNOSNO SMRDIS kad prdnes, prema tome, ostavio te jer mu je struhla sve i jedna dlaka u nosu od tvog smrada 
- insomnia78
#12 Re: Da li me stvarno ne voli?
Ma jok, voli te
Samo se pravi
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Samo se pravi
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- lavorpunvode
#14 Re: Da li me stvarno ne voli?
Sta ste to radili? Zloco.Mici12 wrote: Rekao mi je da ima puno povjerenja u mene isto kao i ja u njega sto sam imala jer sta god smo radili nikad niko nije za to saznao.
- dinooh
#15 Re: Da li me stvarno ne voli?
I zasluzili su. Nadam se Europskom finalusmack wrote:Oderase ih..4:3
-
smack
#16 Re: Da li me stvarno ne voli?
Volite jos uvijek. Svi se vole.