callmethebreeeze wrote: kvaka u tome da to zna jako mali broj ljudi, mozda u nekim slucajevima i po jedan covjek. ali stoji ovo sto ti kazes, pogotovo sto ja znam da bi u pojedinim slucajevima nastao krah, dok u drugim i nisam bas siguran, mislim da kod oboje postoji presutni dogovor, da se ne prica ono o cemu se ne zna. i jos vise se slazem za "jadne" zene. to je jedan u nizu razloga koji mene sprijecavaju da opet to uradim. ne bih volio da mi mahala prstom upire u zenu, jer koliko god covjek misli da je diskretan uvijek postoji, ali.
po onom sto sam ja primjetila kod ljudi koje sam susretala medju onima koji varaju vrlo mali je procenat onih koji drze do diskrecije (mozda ih ima i medju onima koji tvrde da su vjerni, ali mudro kriju ko zmija noge...sto manje svjedoka, to manje i dokaza
slazem se s tobom i da postoji i dobar broj onih koji sumnjaju, ali biraju da zive kao da ne znaju...to je stvar izbora...svak od nas najbolje zna s cim moze, s cim ne moze zivjeti, i sta mu je bitno, a sta nije