Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zoom66 wrote:
a kad se dobiju baje, udara se tad drito u jaje
btw, lako je biti glumac, jos kad si verziran u tome oscar ne gine
nije bitna gluma, bitna je ljubav koja je tebi pruzena, koja te cini sretnim.
znaci ako ti neko svaki dan govori da te voli, ako te pazi i mazi, potpuno je nebitno da li on to zaista misli i osjeca, bitno je samo da ti vjerujes u to, pa makar to bila i iluzija? sad je meni jasno gdje se mi razmimoilazimo...meni je izuzetno bitna objektivna stvarnost, ne samo moja subjektivna ali dozvoljavam da drugima nije tako...da im je najbitnije ono sto oni znaju/vjeruju i da ne zele da brinu o drugim mogucnostima....naravno da je to ok
ako cijela mahala zna, a ja ne znam i vjerujem da je to sto zivim istina, za mene je to vala pravo tuzno naravno da se svima nama to moze desiti...da nas neko strucno i momacki salta ali ja biram da vjerujem da je broj tih strucnih glumaca i lazova ipak vrlo ogranicen...prosjecan covjek kad tad zapne pa se oda
evo da ja probijem led. jesam.
i priznao sam sve. i nikada ne bih volio da neko pati kao sto je moja djevojka patila i trebalo je vremena da se te rane izlijece. i mislim da se nisam ponio fino ni prema jednoj, a ni jednoj nista nisam slagao. iako se mozda iz mojih postova moze zakljuciti da sam ja za prevarau, moram reci da nisam. previse je komplikovano i trava nije zelenija na drugoj strani. bar ja tako mislim.
i sad....ostaje samo konstatacija,....nisi je volio hebiga.... ....zar nije tako...da ti je ona bila jutrom u mislima,naveče kad spavaš....da si samo s njom maštao,sanjao...da ti je ona bilai početak i kraj...prevare ne bi bio..... ...znači kad se voli ne vara se ..ili sam možda u krivu
i priznao sam sve. i nikada ne bih volio da neko pati kao sto je moja djevojka patila i trebalo je vremena da se te rane izlijece. i mislim da se nisam ponio fino ni prema jednoj, a ni jednoj nista nisam slagao. iako se mozda iz mojih postova moze zakljuciti da sam ja za prevarau, moram reci da nisam. previse je komplikovano i trava nije zelenija na drugoj strani. bar ja tako mislim.
i sad....ostaje samo konstatacija,....nisi je volio hebiga.... ....zar nije tako...da ti je ona bila jutrom u mislima,naveče kad spavaš....da si samo s njom maštao,sanjao...da ti je ona bilai početak i kraj...prevare ne bi bio..... ...znači kad se voli ne vara se ..ili sam možda u krivu
u krivu si. jebi ga. zato ja kazem da na ovo pitanje nema jednostavnog odgovora.
odkud nama za pravo da kazemo da je nije volio. ili da sudimo na osnovu tog cina.
zoom66 wrote:
a kad se dobiju baje, udara se tad drito u jaje
btw, lako je biti glumac, jos kad si verziran u tome oscar ne gine
znaci ako ti neko svaki dan govori da te voli, ako te pazi i mazi, potpuno je nebitno da li on to zaista misli i osjeca, bitno je samo da ti vjerujes u to, pa makar to bila i iluzija? sad je meni jasno gdje se mi razmimoilazimo...meni je izuzetno bitna objektivna stvarnost, ne samo moja subjektivna ali dozvoljavam da drugima nije tako...da im je najbitnije ono sto oni znaju/vjeruju i da ne zele da brinu o drugim mogucnostima....naravno da je to ok
ako cijela mahala zna, a ja ne znam i vjerujem da je to sto zivim istina, za mene je to vala pravo tuzno naravno da se svima nama to moze desiti...da nas neko strucno i momacki salta ali ja biram da vjerujem da je broj tih strucnih glumaca i lazova ipak vrlo ogranicen...prosjecan covjek kad tad zapne pa se oda
ovdje si, mislim, u krivu. ja fakat znam primjera njeznih i briznih supruga i oceva, koji ga pristave sa strane. podjakad. nikada nista planirano, niti su u pitanju duze afere, nego se s vremena na vrijeme desi, bez da previse ljudi zna i sve to funkcionise.
u krivu si. jebi ga. zato ja kazem da na ovo pitanje nema jednostavnog odgovora.
hebiga tek sad ne kontam tu vjernost,ljubav.....fkt ne kontam....mislim i ja sam prevarila....ali tu osobu nisam voljela....i tačka.....jer da jesam...ne bi ni došla u situaciju da to uradim,jednostavno bi ga imala pred očima na svakom svom koraku,u svakom pogledu,misli........mislim fkt nek ontam...al eto što reče nema odgovora
hebiga tek sad ne kontam tu vjernost,ljubav.....fkt ne kontam....mislim i ja sam prevarila....ali tu osobu nisam voljela....i tačka.....jer da jesam...ne bi ni došla u situaciju da to uradim,jednostavno bi ga imala pred očima na svakom svom koraku,u svakom pogledu,misli........mislim fkt nek ontam...al eto što reče nema odgovora [/quote]
pa ja govorim da je to individualno. u tom periodu sam bio, najblaze, receno emotivno konfuzan, ali i dalje vjerujem da je moguce imati avanturicu za noc zasnovanu na cisto fizickoj privlacnosti i da sutra odes kuci kao da nista nije bilo. tipa, nesto kao malo bolja masturbacija.
lolita_xx wrote:
jesi ikad slagala nekog koga volis?
jesam roditelje u mladjim danima i naucila davno koliko je to bezvezno
u ljubavnim vezama - NE mozda jednostavno zbog toga sto nisam voljela bas puno puta ali bila sam uvijek potpuno "ja" cak i u svojim najruznijim izdanjima navela sam primjer prije par stranica kada sam se nasla u velikom iskusenju i kada sam provela noc sama s nekim ko me je jako privlacio...a sutradan sam fino sjela s mojim dragim i fino mu rekla gdje sam bila i kako sam se osjecala i kako i zasto mislim da je to problem isto postovanje mi je bilo uzvraceno 5 godina dok smo bili zajedno...u malenom gradu u kojem smo zivjeli uvijek je bilo zlobnih jezika i pokusaja da se zakuha, nas je od glavobolja sacuvala bas ta obostrana otvorenost...
vec godinama nismo zajedno ali u mojim ocima on je jos uvijek covjek vrijedan postovanja, postojan, zreo lik, pun integriteta, i dan danas bih prije njemu povjerovala na rijec nego vecini ljudi koje poznajem
lolita_xx wrote:pa npr, imala sam najljepse trenutke u zivotu s nekim ko me prevario. no, upitah vec, jeste li slagali nekome koga zaista volite?
ma znam lolita osjećanja se ne brišu čak nakon ni kad saznate da ste prevareni,jasno mi je to,ali ta osjećanja nemaju više onu istu težinu kao ranije dok mislite da ste jedini,...i fkt nikog ne okrivljujem...ali zar samo ne razumijem uopšte kako se neko može povrijediti neko ko se voli.....i odgovor na pitanje:onog koga uistinu volim ne lažem.....bez obzira na vrstu laži....a onog koga ne volim i lažem,i varam....
lolita_xx wrote:pa npr, imala sam najljepse trenutke u zivotu s nekim ko me prevario. no, upitah vec, jeste li slagali nekome koga zaista volite?
ma znam lolita osjećanja se ne brišu čak nakon ni kad saznate da ste prevareni,jasno mi je to,ali ta osjećanja nemaju više onu istu težinu kao ranije dok mislite da ste jedini,...i fkt nikog ne okrivljujem...ali zar samo ne razumijem uopšte kako se neko može povrijediti neko ko se voli.....i odgovor na pitanje:onog koga uistinu volim ne lažem.....bez obzira na vrstu laži....a onog koga ne volim i lažem,i varam....
Zashto si sa nekim takvim uopshte?!
mah iskreno i to je tema za raspravu ...navika haman šta li već
lolita_xx wrote:
kome treba takva ljubav? kome trebaju laznjaci, fingiranje fingiranosti
eto, i da se prepusti takvoj "ljubavi" iznutra te nesto otuzno gricka, dere, mjerka, serka. been there, felt that. nije ugodno ni najmanje a kad pozelis da bjezis, postaje jebena navika. nimalo ugodno lolita, nimalo ugodno.
no, svakom svoje
potpisujem svaku rijec
znam i medju mojim prijateljicama razlicitih smo stavova - koja zeli da joj se kaze da je momak/muz laze/vara, koja ne zeli...ima onih koje jednostavno ne zele da znaju...mi smo otvoreno razgovarale o tome jer je to uzasna situacija, saznati takvo nesto i onda se pitati da li reci ili ne reci...ja sam uvijek birala (i jos uvijek biram) da znam...i neizmjerno sam zahvalna sto oko sebe imam par ljudi koji me toliko vole da su spremni i takve stvari uraditi za mene - suociti me sa neprijatnom istinom za moje dobro
bol boli...ali koliko god bolila istina, laz uvijek boli vise, razara vise barem je to bilo moje iskustvo do sada...
znam i medju mojim prijateljicama razlicitih smo stavova - koja zeli da joj se kaze da je momak/muz laze/vara, koja ne zeli...ima onih koje jednostavno ne zele da znaju...mi smo otvoreno razgovarale o tome jer je to uzasna situacija, saznati takvo nesto i onda se pitati da li reci ili ne reci...ja sam uvijek birala (i jos uvijek biram) da znam...i neizmjerno sam zahvalna sto oko sebe imam par ljudi koji me toliko vole da su spremni i takve stvari uraditi za mene - suociti me sa neprijatnom istinom za moje dobro
bol boli...ali koliko god bolila istina, laz uvijek boli vise, razara vise barem je to bilo moje iskustvo do sada...
....e sad samo ostaje pitanje koliko je onih koje saznaju dasu prevarene...po meni ako imaš muda da prevariš vala imaj muda pa i priznaj ...i upravu si bolje je da se sazna,naravno od onog ko te prevario nego od pola mahale
ja nisam. kratko i jasno.
btw, imadoh i ja rogonja neke od highest peaks of my lifetime i te stvari stoje, ali da li me hvata nelagoda radi ostaloga, hvata. mojne mi samo da kazes da tebe ne uhvati
never more rogonja a da znam da sam rogonja. oh, never more.
kako vrijeme prolazi, manje me hvata i sretna sam zbog toga ko zna, mozda opet, nekad...