Znam i tu djevojku, skoro skontao o kome se radi jer nisam znao da su zajedno, ona je poznata kao osoba dosta lakog morala, sto bi nasi ljudi rekli brzo siri noge. Posto smo isli u istu srednju, bukvalno nema muske osobe u tadasnjem nasem drustvu koja s njom nije imala neki kontakt.. vecina je naravno zavrsavala u krevetu. Bila je jedno vrijeme izreka nije je je**o samo onaj koji nije pitao.
Taj momak nije bio nase drustvo, tj kako je on iz drugog mjesta on se uvijek druzio sa drugim ljudima, pa nije upoznat za kakvu se osobu vjencao. u medjuvremenu nakon zenidbe par puta smo sjedili, i kad smo se dotakli teme s kim su bile nase partnerke prije nas (ali vise u zajebanciji, posto se popilo
ja sam sutradan vidio da to njega malo po malo (ne toliko ocito ipak dosta vidno) kopka i on zapitkuje a sta ste mislili pod onim juce, vise u zajebanici, nije se nametao...
sta bi ste mu vi rekli? ako kazem istinu, bojim se da unistim neciji brak unoseci tudju proslost, mislim opet nebi trebao da se mijesam u tudja posla, ali sta da kazem momku kad vec pita.. nema gore stvari u braku od sumnje, a to bih mogao unijeti.
Da dodam da se njegova zena malo smirila, ali posto izlazimo u iste lokale, nije je problem vidjeti da kad izadje samo sa prijateljicama (kad muski odu na drugo mjesto sami) bude svega, pa i pomalo tudjeg muskog drustva iako je u braku, dokle je to islo (da li do kreveta, ne znam) nisam pratio tako da ne mogu reci sa sigurnoscu.. Kad smo svi zajedno u muskozenskom drustvu, sasvim je OK osoba, korektna, nisam primjetio nista narocito cudno, sem sto voli malo provokativnije da se oblaci.
Oni par kao i svaki drugi, sa svojim uspjesima, padovima i svime ostalim, koliko sam ja i ostale osobe mogle upratiti.
sta bi ste uradili u ovakvoj situaciji?