Da li "kvariti" tudji brak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Activo

#1 Da li "kvariti" tudji brak

Post by Activo »

Momak iz male sredine se skoro ozenio djevojkom iz Sarajeva. Posto mu je SA blizu, zivio je uvijek u toj manjoj sredini, gdje svako svakog zna. Posten momak, obrazovan. Dugo ga nisam vidio, on se zabavljao sa jednom djevojkom, skoro se vjencali.

Znam i tu djevojku, skoro skontao o kome se radi jer nisam znao da su zajedno, ona je poznata kao osoba dosta lakog morala, sto bi nasi ljudi rekli brzo siri noge. Posto smo isli u istu srednju, bukvalno nema muske osobe u tadasnjem nasem drustvu koja s njom nije imala neki kontakt.. vecina je naravno zavrsavala u krevetu. Bila je jedno vrijeme izreka nije je je**o samo onaj koji nije pitao. :D Ona je zavrsila isto fakultet, po svemu ostalome OK osoba, u medjuvrmenu sam je par puta vidjao u gradu iako nisam znao da je tada bila u vezi sa ovim likom.. naravno ona sa drugaricama, standardne kombinacije koje su ukljucivale "svasta nesto". :)

Taj momak nije bio nase drustvo, tj kako je on iz drugog mjesta on se uvijek druzio sa drugim ljudima, pa nije upoznat za kakvu se osobu vjencao. u medjuvremenu nakon zenidbe par puta smo sjedili, i kad smo se dotakli teme s kim su bile nase partnerke prije nas (ali vise u zajebanciji, posto se popilo :) ) dosli smo i do njegove.. on bio uvjeren da je rijetki koji je bio s njom i koji je s njom otisao "do kraja", mi se nasmijali, a jedan jaran rekao dobar ti je to vic. ipak nekako se presabrasmo pa smo okrenuli na drugu temu, nismo htijeli da cackamo mecku, ionako ne znamo njegovu reakciju..

ja sam sutradan vidio da to njega malo po malo (ne toliko ocito ipak dosta vidno) kopka i on zapitkuje a sta ste mislili pod onim juce, vise u zajebanici, nije se nametao...

sta bi ste mu vi rekli? ako kazem istinu, bojim se da unistim neciji brak unoseci tudju proslost, mislim opet nebi trebao da se mijesam u tudja posla, ali sta da kazem momku kad vec pita.. nema gore stvari u braku od sumnje, a to bih mogao unijeti.

Da dodam da se njegova zena malo smirila, ali posto izlazimo u iste lokale, nije je problem vidjeti da kad izadje samo sa prijateljicama (kad muski odu na drugo mjesto sami) bude svega, pa i pomalo tudjeg muskog drustva iako je u braku, dokle je to islo (da li do kreveta, ne znam) nisam pratio tako da ne mogu reci sa sigurnoscu.. Kad smo svi zajedno u muskozenskom drustvu, sasvim je OK osoba, korektna, nisam primjetio nista narocito cudno, sem sto voli malo provokativnije da se oblaci.

Oni par kao i svaki drugi, sa svojim uspjesima, padovima i svime ostalim, koliko sam ja i ostale osobe mogle upratiti.

sta bi ste uradili u ovakvoj situaciji?
frontalni_kokuz

#2 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by frontalni_kokuz »

ako mu se dijete rodi crno sam ce skontati neke stvari :mrgreen:
i jos da priupitam jesil mu i ti zenu :dance:
Zatamnjena stakla

#3 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by Zatamnjena stakla »

Garant si mu i ti ženu rokn'o pa se sad fin praviš :D

Ne znam ako čovjek pita kaži mu, nećeš mu brak sjebat' ako je imalo pametan.
Not My Idea

#4 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by Not My Idea »

Image
Phia

#5 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by Phia »

scenarista sapunica strikes again. ovaj put mu je malo ofalilo maste i dramaticnosti
sadmire

#6 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by sadmire »

ne moze bas svako dobro podnijeti istinu, zato je nekad bolje da ljudi zive u zabludi. Mislim da on apsolutno nikakve koristi ne bi imao da zna za proslost svoje zene, to bi ga samo opteretilo. Posebno ako nije neki samouvjeren tip, siguran u svoje kvalitete.
U mom drustvu je svojevremeno bio jedan momak, isti slucaj, i kad je neko samo spomenuo da mu je cura, sada mu je zena, lakog morala bila, nastajale su bas nezgodne situacije.
Ovdje se moze desiti da vas on nakon toga pocne izbjegavati, uglavnom, od istine niko nece profitirati.
ho oponopono

#7 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by ho oponopono »

...apsolutno ništa, živjela bi svoj život... boli me dupe za tuđi kako god da uradiš ne valjaš tako da poštedim se bespotrebne gnjavaže i komšiluka! 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#8 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by ladyblue18 »

Opet on :roll:
Gdje nalazis inspiraciju nije mi jasno :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by Truba »

blokirajte mogućnost pokretanja tema ako neka barem 10 postova i mjesec staža
kockica_kockica

#10 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by kockica_kockica »

Activo wrote:Momak iz male sredine se skoro ozenio djevojkom iz Sarajeva. Posto mu je SA blizu, zivio je uvijek u toj manjoj sredini, gdje svako svakog zna. Posten momak, obrazovan. Dugo ga nisam vidio, on se zabavljao sa jednom djevojkom, skoro se vjencali.

Znam i tu djevojku, skoro skontao o kome se radi jer nisam znao da su zajedno, ona je poznata kao osoba dosta lakog morala, sto bi nasi ljudi rekli brzo siri noge. Posto smo isli u istu srednju, bukvalno nema muske osobe u tadasnjem nasem drustvu koja s njom nije imala neki kontakt.. vecina je naravno zavrsavala u krevetu. Bila je jedno vrijeme izreka nije je je**o samo onaj koji nije pitao. :D Ona je zavrsila isto fakultet, po svemu ostalome OK osoba, u medjuvrmenu sam je par puta vidjao u gradu iako nisam znao da je tada bila u vezi sa ovim likom.. naravno ona sa drugaricama, standardne kombinacije koje su ukljucivale "svasta nesto". :)

Taj momak nije bio nase drustvo, tj kako je on iz drugog mjesta on se uvijek druzio sa drugim ljudima, pa nije upoznat za kakvu se osobu vjencao. u medjuvremenu nakon zenidbe par puta smo sjedili, i kad smo se dotakli teme s kim su bile nase partnerke prije nas (ali vise u zajebanciji, posto se popilo :) ) dosli smo i do njegove.. on bio uvjeren da je rijetki koji je bio s njom i koji je s njom otisao "do kraja", mi se nasmijali, a jedan jaran rekao dobar ti je to vic. ipak nekako se presabrasmo pa smo okrenuli na drugu temu, nismo htijeli da cackamo mecku, ionako ne znamo njegovu reakciju..

ja sam sutradan vidio da to njega malo po malo (ne toliko ocito ipak dosta vidno) kopka i on zapitkuje a sta ste mislili pod onim juce, vise u zajebanici, nije se nametao...

sta bi ste mu vi rekli? ako kazem istinu, bojim se da unistim neciji brak unoseci tudju proslost, mislim opet nebi trebao da se mijesam u tudja posla, ali sta da kazem momku kad vec pita.. nema gore stvari u braku od sumnje, a to bih mogao unijeti.

Da dodam da se njegova zena malo smirila, ali posto izlazimo u iste lokale, nije je problem vidjeti da kad izadje samo sa prijateljicama (kad muski odu na drugo mjesto sami) bude svega, pa i pomalo tudjeg muskog drustva iako je u braku, dokle je to islo (da li do kreveta, ne znam) nisam pratio tako da ne mogu reci sa sigurnoscu.. Kad smo svi zajedno u muskozenskom drustvu, sasvim je OK osoba, korektna, nisam primjetio nista narocito cudno, sem sto voli malo provokativnije da se oblaci.

Oni par kao i svaki drugi, sa svojim uspjesima, padovima i svime ostalim, koliko sam ja i ostale osobe mogle upratiti.

Mahala rules :evil:
Svi sve znaju... prate kao CIA svaki pokret... zele samo najbolje... :oops:

Imas li ti svog zivota ???? Nadji curu, odvedi je u kino, mozda ti se posreci... Sta se koji vrag mjesas u tudji zivot? I jos dosao na forum da trazi savjete kako ce se lakse umijesati kao margarin u neciji brak... :x
petunija

#11 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by petunija »

@ black swan
Otkud znaš da pokretač teme nema 10.000 postova i više mjeseci staža, pod drugim nikom :mrgreen:
ladyblue18

#12 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by ladyblue18 »

petunija wrote:@ black swon
Otkud znaš da pokretač teme nema 10.000 postova i više mjeseci staža, pod drugim nikom :mrgreen:
Znam ja da nema :mrgreen:
mO k3

#13 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by mO k3 »

ladyblue18 wrote:
da nije onaj sto je kolom cvijece zalivo :)
petunija

#14 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by petunija »

:mrgreen: :sax:
ladyblue18

#15 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by ladyblue18 »

Ženski Dr.Med wrote: da nije onaj sto je kolom cvijece zalivo :)
Bojim se da je taj govorio istinu :cry: :lol:
amortizer

#16 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by amortizer »

Activo wrote:.. nije je je**o samo onaj koji nije pitao. ..
Da li trebamo zakljuciti da li si je i ti pitao ili ne?
Kako ti nije mrsko pisati ovoliko?
dustaban

#17 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by dustaban »

Ma pusti njega na miru, nego vidi sa tom njegovom radodajkom... dogovorite se da i dalje sutis. Ali, naravno, pod odredjenim uvjetima
:mrgreen:
sadmire

#18 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by sadmire »

meni tema i pitanje djeluju sasvim ok.
snaga_znanja

#19 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by snaga_znanja »

Jebote ovo vec postaje epidemija "Istinitih prica", a svi forumasi tek registrovani... :-)
mO k3

#20 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by mO k3 »

Activo wrote:Momak iz male sredine se skoro ozenio djevojkom iz Sarajeva. Posto mu je SA blizu, zivio je uvijek u toj manjoj sredini, gdje svako svakog zna. Posten momak, obrazovan. Dugo ga nisam vidio, on se zabavljao sa jednom djevojkom, skoro se vjencali.

jarane da se ne radi ovdje o tvojoj mladi ??
respo

#21 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by respo »

ladyblue18 wrote:
ne mozes znati sa tolikom sigurnoscu
rookfash

#22 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by rookfash »

jel ti dobar prijatelj? jel ti rod? ako nije sta imas da se petljas, boli te tuki.
ladyblue18

#23 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by ladyblue18 »

respo wrote: ne mozes znati sa tolikom sigurnoscu
Dam ti ja svoj pass pa bujrum da vidis. 8-)
mO k3

#24 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by mO k3 »

rookfash wrote:jel ti dobar prijatelj? jel ti rod? ako nije sta imas da se petljas, boli te tuki.
:thumbup:
GAU8

#25 Re: Da li "kvariti" tudji brak

Post by GAU8 »

ladyblue18 wrote:Opet on :roll:
Gdje nalazis inspiraciju nije mi jasno :lol:
A otkud da znamo da nije baš neko od moderacije zadužen za "interesantne" teme?
Locked