Da li kitite jelku za Novu?
- oktobar07
#1 Da li kitite jelku za Novu?
Da li i dalje kitite jelku pred Novu Godinu/Bozic i kako gledate na to?
Da li smatrate da je dobro da vasa djeca odrastaju u tom duhu, kao sto smo mi, prijeratne generacije, odrastali i radovali se svakom novogodisnjem kicenju jelke?
Da li smatrate da je dobro da vasa djeca odrastaju u tom duhu, kao sto smo mi, prijeratne generacije, odrastali i radovali se svakom novogodisnjem kicenju jelke?
-
mamica papucarka
mi kitimo zbog djece i to za Novu godinu
cak cemo im i paketice pripremit, a moram priznat da ce dobit i paketice sutra za ST. Nikolasa

cak cemo im i paketice pripremit, a moram priznat da ce dobit i paketice sutra za ST. Nikolasa
- gospodar kuglastih munja
Ja nisam kitio Jelku, ali sam oKITIO Merimu....
i to sinoc... 
- new_jazzWa
Pa naravno! Kakva je to Nova bez okicene jelke?! I to jedna velik au dnevnom,i jedna mala u mojoj sobi...I jos sarene lampice na prozoru,upalim njih,a ugasim svjetlo...Romantika 
- alphonse kauders
Kod mene sestra tradicionalno ukrašava jelku za Novu Godinu, pa tako će biti i ove godine.
Btw. mogla se anketa staviti:)
Btw. mogla se anketa staviti:)
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Meni zhao prasitja...tempora wrote:Ne kitim jelku jer mi je zao drveca, a plastiku ne volim.Kitit cu ormar sa sarenim lampicama i likom Deda Mraza u zelenom odjelu-da bude sve u ekoloskom tonu.
- new_jazzWa
pa nemoj njih kitit

- oktobar07
Pitanje je upuceno onima koji su imali obicaj da to rade prije, ili su njima njihovi roditelji radili.Op3r4t0r wrote:Ne!
Cak je i pitanje glupo postavljeno: da li i dalje, lol, izgleda postavljac misli da su to svi radili, ja nisam, ne radim i ne planiram raditi
Dakle, pitanje nije upuceno takvima kao sto si ti.
-
teletrader
I ti i covjek cete kako je krenulo "k'o hepo kockice"mamica papucarka wrote:mi kitimo zbog djece i to za Novu godinu![]()
cak cemo im i paketice pripremit, a moram priznat da ce dobit i paketice sutra za ST. Nikolasa![]()
Sto rek'o moj stari "nije mi ni babo kitio,necu ni ja"..
-
mamica papucarka
ko kaze da nasi nisuteletrader wrote:I ti i covjek cete kako je krenulo "k'o hepo kockice"mamica papucarka wrote:mi kitimo zbog djece i to za Novu godinu![]()
cak cemo im i paketice pripremit, a moram priznat da ce dobit i paketice sutra za ST. Nikolasa![]()
Sto rek'o moj stari "nije mi ni babo kitio,necu ni ja"..
Mi sta smo uveli, jeste gospon Nikolas
Kada budu stariji, pokusat cemo im objasnit neke stvari, ali sada mislim da je prerano. Uh, eto
A bas sam mislila pokrenut slicnu temu dole na Dijaspori
-
tempora
pici wrote:Ja je kitim i uvjek ču je kititi,a to jel nekome u mahali ne pogoduje zaboli me neka stvar.
Moja rahmetli komsinica Mediha, imala je obicaj kititi ulicu sa korama od narandze i opuscima dok je posipala lug po snijegu da joj se ne sankamo ispred ograde.Stoga, svakom svoj obicaj.
- rajvosa^
Dobro ba sta se ljutis odma...Op3r4t0r wrote:Ne!
Cak je i pitanje glupo postavljeno: da li i dalje, lol, izgleda postavljac misli da su to svi radili, ja nisam, ne radim i ne planiram raditi
Uvijek kitio, kitim i kiticu....(malo mi je smjesna ova rijec kitit
Last edited by rajvosa^ on 05/12/2007 21:07, edited 1 time in total.
-
district-beg
umjesto da za to, pametnije mi uplatit jos 20KM za vecu brzinu interneta