Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Locked
HAVANA

#476 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by HAVANA »

Sace se to vozat tamo vamo.
Towelie

#477 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Towelie »

Zec iz porodice insekata je hajlajt ove teme. :D
ExNihilo

#478 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by ExNihilo »

Ima islamskih učenjaka po kojima je musafir svaka osoba koja izađe iz mjesta stanovanja. Što će reći, Kuduzović ovdje zauzima fleksibilan stav. :oops: I onda kažu Kuduzović radikalan. :oops:
prog321

#479 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by prog321 »

Ako cemo biti iskreni ima svakakvih religioznih frikova i kod katolika, protestanta i inih ucenjaka koji tumace religiju na svoj nacin.
Razumni ljudi ih moraju drzati dalje od ustavnih parafelija.
Ako ce palamuditi po citav neka to slobodno i rade. Dok god fizicki ne pokusavaju te gluposti provesti.
Bloo
Globalna šefica

#480 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bloo »

Towelie wrote:Zec iz porodice insekata je hajlajt ove teme. :D
:thumbup:

i jedna žena koja je samo željela otići do Zen'ce
malocvijece

#481 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by malocvijece »

Mene muz ne bi pustio ni da se po gradu sama vozim, a kamoli do Zenice. Kaze da upropastavam auto svojom voznjom :|
HAVANA

#482 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by HAVANA »

Jesi se ti neki dan vrtila oko muzicke? :twisted:
HAVANA

#483 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by HAVANA »

Samo zensko moze izvrnut auto pri voznji od 20 na sat.Sace me napast. :D
Niemand

#484 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

A bas ste bezveze. :)
HAVANA

#485 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by HAVANA »

A waarom ben jij niemand? Jij moet iemand zijn.
Towelie

#486 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Towelie »

Niemand wrote:A bas ste bezveze. :)
Nadam se da hvatas wireless iz kuhinje. :lol:
Niemand

#487 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

Towelie wrote:
Niemand wrote:A bas ste bezveze. :)
Nadam se da hvatas wireless iz kuhinje. :lol:
Hos da i tebi ne halalim :repetirana:
insomnia78

#488 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by insomnia78 »

:lol:
Ma da zena valja i Bog bi je im'o
Niemand

#489 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

HAVANA wrote:A waarom ben jij niemand? Jij moet iemand zijn.
Haaa :-?
de reci ko cojek sta e, sta tu nesta nakve hiroglife pises. Boze sacuvaj. I safet i vehabije problem. Vidjaj ovog.
malocvijece

#490 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by malocvijece »

HAVANA wrote:Jesi se ti neki dan vrtila oko muzicke? :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi bezobrazan :D

Osim te sto se prevrnula, zene su uglavnom opasnije na parkingu nego na cesti. I redovno zeznemo kvacilo, mjenajc... Moj rodjak automehanicar kaze da po tako tim stvarima moze prepoznati da je zensko vozilo auto :-D
budza

#491 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by budza »

nema nista lose da na zenu, cerku, majku ima ko da pazi i da birga o njima.
zene su nezne. krhke i lako povredljiva bica. a svet je pun divljaka i manijaka.
Bloo
Globalna šefica

#492 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bloo »

budza wrote:nema nista lose da na zenu, cerku, majku ima ko da pazi i da birga o njima.
zene su nezne. krhke i lako povredljiva bica. a svet je pun divljaka i manijaka.
:shock:

mislis svijet je pun muskaraca :mrgreen:
asurbanipal

#493 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by asurbanipal »

zahone wrote:
Pojma ti nemas, malo istrazi, u svakoj zemlji svijeta, najvise muslimana koji se vjeri vrate, nose brade, i slusaju sejhove koji imaju isto ucenje, i slijede sunnet Allahovog resula, onako kako tebi smeta.

Pa samo imena, od americkih daijja, poput sayed ragaha, bilala philipsa, nouman ali khana, khalid yasina, yusuf estesa, i raznih davetskih emisija i kanala poput deen showa, mercifull servanta, i mnogih drugih, da ne nabrajam, preko engleskih, njemackih, australskih daijja, zakira naika itd. itd. Svi su na istom menhedzu, na onom menhedzu kojeg ti zoves fahdovi svjedoci, sram te bilo. Nisi mi odgovorio klanjas li 5 vakata legendo?

Čitam nedavno kako su razapeli ovog Nouman Ali Khana, čim je čovjek malo iskočio iz kolosijeka. Kritičko mišljenje nije dozvoljeno po učenju Fahdovih svjedoka. Inače, ovo danas što se stavlja pod "šerijat", "sunnet", nema veze sa šerijatom i sunnetom. Ova sekta zvana "islam" nema veze sa onim što je propagirao Poslanik a.s. zanemarujući njegov amanet na samrtnoj postelji. Veliki broj njih se nakon Poslanikovog preseljenja na Ahiret, vratio paganizmu i džahilijetu, u najblažu ruku falsifikujući islam. Na istini je ostala samo mala grupica okupljenja oko Ehli bejta a.s.
HAVANA

#494 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by HAVANA »

malocvijece wrote:

Osim te sto se prevrnula, zene su uglavnom opasnije na parkingu nego na cesti. I redovno zeznemo kvacilo, mjenajc... Moj rodjak automehanicar kaze da po tako tim stvarima moze prepoznati da je zensko vozilo auto :-D
Neki dan sam cerku vozio na parking da je malo obucim,sace joj 18 jos malo.E sto mi izdrnda kvacilo u po sata :twisted:
A sva se ukocila,ko da je metlu progutala.A zna navijat kad ja vozim,de brze,sad ga,pretici,haj... :lol: E de reko sad,20 na sat,zamisli da vozis 180... :D
Manu

#495 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Manu »

Pita komsinica je li moze danas do Zenice? Isla bi za akšama ako to nesto znaci. Imal' kakvijeh kontrola, kaze ovi ne znaju nista jos o tome:
http://www.amsbih.ba/index.php/2013-12- ... na-cestama
malocvijece

#496 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by malocvijece »

HAVANA wrote:
malocvijece wrote:

Neki dan sam cerku vozio na parking da je malo obucim,sace joj 18 jos malo.E sto mi izdrnda kvacilo u po sata :twisted:
A sva se ukocila,ko da je metlu progutala.A zna navijat kad ja vozim,de brze,sad ga,pretici,haj... :lol: E de reko sad,20 na sat,zamisli da vozis 180... :D
fakat smo sve iste

al nismo mi krive sto se auta prave po mjeri muskaraca 8-)
SSP

#497 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by SSP »

No, baš kao da mu nije bilo dovoljno što je navukao bijes svog, i dalje moćnog i utjecajnog prethodnika, reis Kavazović je, istodobno, otvorio još jednu frontu, s jednako opasnim protivnicima. Njegovo zalaganje da se sva pomoć muslimanima u BiH ubuduće realizira preko Rijaseta, izazvala je pravu pobunu među čelnicima desetak udruga s islamskim predznakom, koji su do sada živjeli isključivo od novca arapskih donatora. Najagrasevniji su, očekivano, bili predstavnici vjerskih i „humanitarnih“ organizacija, fondacija i udruženja građana koji otvoreno promoviraju selefijsko učenje, naviknuti da, uz prešutno odobravanje efendije Cerića, novac dobijaju izravno, bez posrednika.

Radi se, pojasnimo, o udrugama Darul-Kur'an iz Mostara, Most povjerenja, Minber i SAFF iz Sarajeva, Selam iz Brčkog, koji su na raspolaganju imali goleme svote novca. Tako se, prema informacijama iz krugova bliskih Islamskoj zajednici, vođa vehabijske zajednice u Mostaru hafiz Dževad Gološ, formalno osnivač i vođa fondacije Darul-Kuran, nedavno požalio kako je „efendiji Ceriću nogom otvarao vrata“, a da novog reisa ne može ni na telefon dobiti, te da je Kavazović naložio zatvaranje njegove škole u Mostaru.

Gološu su se priključili Safet Kuduzović iz asocijacije Minber i Adnan Pezo, urednik iz sjene vehabijskog magazina SAFF, najavljujući reisu Kavazoviću otvoreni rat.

/Slobodna Bosna

Fahdova familija ulaze ogromne pare da nas narod pretvori u polupismenu skupinu fahdovi svjedoka.
asurbanipal

#498 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by asurbanipal »

The BEN10 wrote:nika.
Nema smisla sad postavljati šerijatske tekstove, pametnom je slika dosta. Vjerski propisi SE NISU MIJENJALI KROZ ISTORIJU jer nije bilo novih poslanika.

Itekako su se mijenjali vjerski tekstovi. Barem kada je u pitanju tumačenje. Prilagođavali su se datim okolnostima, odgovarajući dinastijskim smjenama...
asurbanipal

#499 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by asurbanipal »

prog321 wrote:Nije postojao u skolama medolino.
Procitaj dalje jer sam fino objasnio.

Znaš li šta je Arebica ? Kojim su se jezikom sporazumijevali ljudi u Bosni ?
The BEN10

#500 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by The BEN10 »

malocvijece wrote:al nismo mi krive sto se auta prave po mjeri muskaraca 8-)
:thumbup: :-D
Locked