Ama Damir i plavooka. Tj. samo plavooka.plain vanilla wrote:zar ima i to?Tvrdokorna mrlja wrote:a dje su ono dvoje sto rade u istoj firmi,onaj lik sto je reko da je puko za kolegicom s posla,pa se onda ona javila![]()
Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#201 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#202 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
aaa, imam pamcenje k'o zlatna ribicaladyblue18 wrote:Ama Damir i plavooka. Tj. samo plavooka.plain vanilla wrote:
zar ima i to?![]()
- Not My Idea
#203 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
tj. samo plavooka sa smedjim okicamaladyblue18 wrote:Ama Damir i plavooka. Tj. samo plavooka.plain vanilla wrote:zar ima i to?Tvrdokorna mrlja wrote:a dje su ono dvoje sto rade u istoj firmi,onaj lik sto je reko da je puko za kolegicom s posla,pa se onda ona javila![]()
I'm just sayin'
- arzuhal
#204 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Najbolje je jenno godinu dana prije otić gdje i iskopat jamu. Triput viknut:''Gotovo je!'' i sačekat dogodine da tu izraste šiblje od kojeg će dokona djeca sebi pravit svirale.
- Troll_Happens
#205 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
naravno da je u redu. Ne vidim nista cudno ako se s nekim mozes upoznati preko fejsa foruma ili neke druge situacije krajnje je normalno da se tako i rastanes.. sto neko rece nema tersanja scena itd.. 
-
zelenashica
#206 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Vi fkt još o mailu?! 
- tinchy
#207 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Normalno je ...
ako ste tinejdžeri
Šalu na stranu, totalno glup potez.
ako ste tinejdžeri
Šalu na stranu, totalno glup potez.
- Tvrdokorna mrlja
#208 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
meni je to normala,najbitnija je poenta..jebes finese i teatralnost sastanka,to ima u romanticnim komedijama,pa se izmire na kraju i tralalala opet.nidje veze,dobila si meil i vozdra 
- žulijan asanž
#209 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
samo nek nije telegramom.Tvrdokorna mrlja wrote:meni je to normala,najbitnija je poenta..jebes finese i teatralnost sastanka,to ima u romanticnim komedijama,pa se izmire na kraju i tralalala opet.nidje veze,dobila si meil i vozdra
cao STOP ne vidim se više u ovoj vezi STOP obavještavam te da je prekid nastupio sinoc u 00:00 sati po lokalnom vremenu STOP moje cd-ove vrati po kuriru STOP sta je ovo zapado snijeg u pm STOP pozzzzzz
- Mis mekinjas
#210 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ovo ispade prava rasprava...
Pa da se i ja uozbiljim....
Nije bitan način kako se desi, mahom je povrijeđena nekom sujeta, bitno je šta se kaže ili napiše..... Nekad dobro odabrane riječi, pomažu ostavljenoj strani...
Nije bitan način kako se desi, mahom je povrijeđena nekom sujeta, bitno je šta se kaže ili napiše..... Nekad dobro odabrane riječi, pomažu ostavljenoj strani...
- plain vanilla
#211 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
ti si divan, nisi ti kriv, zasluzujes boljuMis mekinjas wrote:Ovo ispade prava rasprava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mis mekinjas
#212 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Bolje biraj riječiplain vanilla wrote:ti si divan, nisi ti kriv, zasluzujes boljuMis mekinjas wrote:Ovo ispade prava rasprava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#213 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa bolje da mi složi odvijač u oko nego ovakvu priču. 
-
*mima*
#214 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
al sanja vazda lozi.......sad je presla na drva
- plain vanilla
#215 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ghost_Rider_XXX wrote:Pa bolje da mi složi odvijač u oko nego ovakvu priču.
pa vidis da sam osjecajna
ti si fin, ali ja nisam materijal za duge veze
- Ghost_Rider_XXX
#216 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Freuda mi ne znam koga bih radije izrez'o u tom trenutku, nju ili sebe. Brate kaži pošteno odoh da se peglam s nekim drugim i hajd bye.plain vanilla wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Pa bolje da mi složi odvijač u oko nego ovakvu priču.![]()
![]()
![]()
pa vidis da sam osjecajna![]()
![]()
ti si fin, ali ja nisam materijal za duge veze![]()
- plain vanilla
#217 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
joj, vi bas nista niste dozivjeli i prezivjeliGhost_Rider_XXX wrote:
Freuda mi ne znam koga bih radije izrez'o u tom trenutku, nju ili sebe. Brate kaži pošteno odoh da se peglam s nekim drugim i hajd bye.
mene vise nista ne moze iznenaditi
- mO k3
#218 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
koja je to pic.... od covjeka,ali na drugo stranu moderni put,et koliko si mu vazna bila u te 3 godine da nije zelio da potrosi ni jedan pfenig da ti putem sms saopsti ...sanja982 wrote:Decko mi je prosle sedmice napisao mail u kojem konstatuje da bi trebali svako poci svojim putem. Naravno nista neobicno jer se ne slazemo bas najbolje u zadnje vrijeme. Ali on inace ima problem zatvorenosti i rijetko govori o osjecajima, stavovima i sl. pogotovu usmeno. Ali ruku na srce nakon tri godine ozbiljne u situaciji gdje je oboma jasno da na bas ne ide, ipak mislim da bar iz postovanja nije uredu napisati mail.
Iskreno naljutila me ta "Hasanaginska gesta".
Voljela bih cuti par komentara.
-
no answer
#219 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
internet se placaŽenski Dr.Med wrote:koja je to pic.... od covjeka,ali na drugo stranu moderni put,et koliko si mu vazna bila u te 3 godine da nije zelio da potrosi ni jedan pfenig da ti putem sms saopsti ...sanja982 wrote:Decko mi je prosle sedmice napisao mail u kojem konstatuje da bi trebali svako poci svojim putem. Naravno nista neobicno jer se ne slazemo bas najbolje u zadnje vrijeme. Ali on inace ima problem zatvorenosti i rijetko govori o osjecajima, stavovima i sl. pogotovu usmeno. Ali ruku na srce nakon tri godine ozbiljne u situaciji gdje je oboma jasno da na bas ne ide, ipak mislim da bar iz postovanja nije uredu napisati mail.
Iskreno naljutila me ta "Hasanaginska gesta".
Voljela bih cuti par komentara.
-
relevantan
#220 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Nije.
Mogao je poručiti po jaranici, tako bi se odmah imala sa kim isplakati i izjadati.......kako samo bezobzirno od njega
Mogao je poručiti po jaranici, tako bi se odmah imala sa kim isplakati i izjadati.......kako samo bezobzirno od njega
-
nihil_
#221 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ma promjenis status na fejsbuku iz "in d rilejsnsip" u "single" i prestanes se javljati, najbezbolniji prekid pa nek se ona pita sta bi 
-
Seyfo
#222 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
he he a šta ako ne prati fb, ne zna a svih 3.864 prijatelja znaju.
Mene jednom daavno odyebala preko sms-a: "Izvini, ne znam kako da ti kažem ovo na lijep način, ali mislim da ova veza stvarno ne ide".
Međutim, to sam znao i onako, tako da sam odgovorio:"u redu, slažem se ali ipak smo to trebali na malo civilizovaniji način, da se vidimo i te stvari"
Onda me napade" aha, ja nisam civilizovana, eto te kaki si, vaki si naki si" i još mnogo optužbi itd.
Eto, ispadoh kriv, kako god okreneš

Mene jednom daavno odyebala preko sms-a: "Izvini, ne znam kako da ti kažem ovo na lijep način, ali mislim da ova veza stvarno ne ide".
Međutim, to sam znao i onako, tako da sam odgovorio:"u redu, slažem se ali ipak smo to trebali na malo civilizovaniji način, da se vidimo i te stvari"
Onda me napade" aha, ja nisam civilizovana, eto te kaki si, vaki si naki si" i još mnogo optužbi itd.
-
nihil_
#223 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa nazvat ce je neka od njenih frendica il nesto tako. Nek se snalaze sta mene brigaSeyfo wrote:he he a šta ako ne prati fb, ne zna a svih 3.864 prijatelja znaju.
- Pitar s Kariba
#224 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
ma nije u redu .. trebao je to malo elegantnije i kreativnije uraditi.
recimo, snimiti skok s padobranom i kad se otvori padobran ono na njemu piše "DRAGA GOTOVO JE!!", ili tako nešto ..

recimo, snimiti skok s padobranom i kad se otvori padobran ono na njemu piše "DRAGA GOTOVO JE!!", ili tako nešto ..
- shecher
#225 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Zašto ne bi bilo uredu?
Je li uredu da s nekim započinješ vezu SMS-om ili mailom?
Je li uredu da se s nekim dopisuješ dok si u vezi, to jeste, da li je to validan način komunikacije?
Ne znam zašto onda ne bi bilo uredu "na kraju"?
Je li uredu da s nekim započinješ vezu SMS-om ili mailom?
Je li uredu da se s nekim dopisuješ dok si u vezi, to jeste, da li je to validan način komunikacije?
Ne znam zašto onda ne bi bilo uredu "na kraju"?