A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntatinihil_ wrote:24? Nevin? Boris se to hudnicom ko da je zadnja na svijetu? De bolan sredi seMeatDuck wrote:Ja 24 ona 22žulijan asanž wrote:e meatduck kolko vam je godina?
Ako mi napises ns pateticno tipa " pa ja nju voooolim" naci cu te i vices
Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MeatDuck
#151 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
-
PalaSa Marsa
#152 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ako (te) sama ne pozeli imati, nemas je sta muntat'. 
-
hljebarnik
#153 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Sex je najbitniji.. Ubaci negdje sa strane a ostani s njom. 
-
nihil_
#154 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa kakva je veza dvoje odraslih ljudi u kojoj nema seksa? Nema strasti uopste, makar sto se nje tice, za tebe sam siguran da bi ga sad gurno i izmedju secije i foteljeMeatDuck wrote:
A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntati
Normalno bi bilo da i ona sama zeli seks bez tvog nagovaranja. Ovako si joj najbolji prijatelj i nista vise, ima siguricu u tebi.
-
zelenashica
#155 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Nego je jos i ostavi.Ako za 2 godine veze u njoj nije proradila želja neće vala nikad.PalaSa Marsa wrote:Ako (te) sama ne pozeli imati, nemas je sta muntat'.
- Pitarrr82
#156 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Jel to nije mogao potrositi na sms?sanja982 wrote:Decko mi je prosle sedmice napisao mail u kojem konstatuje da bi trebali svako poci svojim putem. Naravno nista neobicno jer se ne slazemo bas najbolje u zadnje vrijeme. Ali on inace ima problem zatvorenosti i rijetko govori o osjecajima, stavovima i sl. pogotovu usmeno. Ali ruku na srce nakon tri godine ozbiljne u situaciji gdje je oboma jasno da na bas ne ide, ipak mislim da bar iz postovanja nije uredu napisati mail.
Iskreno naljutila me ta "Hasanaginska gesta".
Voljela bih cuti par komentara.
Mala sala, a sad ozbiljno... Svaku vezu je u redu prekinuti na bilo koji nacin, sto hladnije to bolje
-
zelenashica
#157 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Šta je imaš muntati koji vrag?MeatDuck wrote: A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntati
Nisi mi jasan nikako.
Ja rekoh već da ako ona ne osjeti želju nakon 2 godine veze koji će ti vrag takvo žensko?
-
MeatDuck
#158 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Do sad ti je svaka na mjestu, samo ja mislim da je mene malo strah odvajanja, tj upoznavanja drugih osoba u ovom slucaju djevojaka. Nisam prije bio ovako pičkast, valjda to tako ide poslije duge veze. al mislim da je bolje biti sam i "mečat" ga izmedju fotelje i secije nego zivjeti u nekoj zabludi?. I think its time to move on.nihil_ wrote:Pa kakva je veza dvoje odraslih ljudi u kojoj nema seksa? Nema strasti uopste, makar sto se nje tice, za tebe sam siguran da bi ga sad gurno i izmedju secije i foteljeMeatDuck wrote:
A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntati
Normalno bi bilo da i ona sama zeli seks bez tvog nagovaranja. Ovako si joj najbolji prijatelj i nista vise, ima siguricu u tebi.
-
MeatDuck
#159 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
zelenashica wrote:Šta je imaš muntati koji vrag?MeatDuck wrote: A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntati
Nisi mi jasan nikako.
Ja rekoh već da ako ona ne osjeti želju nakon 2 godine veze koji će ti vrag takvo žensko?
Iskreno sad ni sam ne znam
-
Mr.Penguin
#160 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Primijeni sto si danas naucio. Posalji poruku mail-om.MeatDuck wrote:Do sad ti je svaka na mjestu, samo ja mislim da je mene malo strah odvajanja, tj upoznavanja drugih osoba u ovom slucaju djevojaka. Nisam prije bio ovako pičkast, valjda to tako ide poslije duge veze. al mislim da je bolje biti sam i "mečat" ga izmedju fotelje i secije nego zivjeti u nekoj zabludi?. I think its time to move on.nihil_ wrote:Pa kakva je veza dvoje odraslih ljudi u kojoj nema seksa? Nema strasti uopste, makar sto se nje tice, za tebe sam siguran da bi ga sad gurno i izmedju secije i foteljeMeatDuck wrote:
-
zelenashica
#161 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Red je da sam skontaš, nemoj da ti moram sa do u detalje sve jaMeatDuck wrote:zelenashica wrote:Šta je imaš muntati koji vrag?MeatDuck wrote: A nije zadnja na svijetu, samo....posto sve ostalo fercera super kako meni tako i njoj, fax,posao,zivot opcenito...da raskinem poslije 2.5 godine zato sto nema seksa, nekako mi o.O. Neki savjet? Kako je premuntati
Nisi mi jasan nikako.
Iskreno sad ni sam ne znam
-
nihil_
#162 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa nema te sta biti strah, dobro jes malo bezveze kad izadjes iz duze veze al to je tvoj zivot, ne mozes samo sjediti i cekati. U najboljim si godinama covjece. Zivi!MeatDuck wrote:Do sad ti je svaka na mjestu, samo ja mislim da je mene malo strah odvajanja, tj upoznavanja drugih osoba u ovom slucaju djevojaka. Nisam prije bio ovako pičkast, valjda to tako ide poslije duge veze. al mislim da je bolje biti sam i "mečat" ga izmedju fotelje i secije nego zivjeti u nekoj zabludi?. I think its time to move on.nihil_ wrote:Pa kakva je veza dvoje odraslih ljudi u kojoj nema seksa? Nema strasti uopste, makar sto se nje tice, za tebe sam siguran da bi ga sad gurno i izmedju secije i foteljeMeatDuck wrote:
Salji joj mail
- žulijan asanž
#163 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
ostavi je i podaće ti
samo je ostavi i ne javljaj se jedno 5 dana
a sad da konačno uvežemo raspravu
mailom je ostavi. napiši joj mail (do 1000 riječi) i ostavi je

samo je ostavi i ne javljaj se jedno 5 dana
a sad da konačno uvežemo raspravu
mailom je ostavi. napiši joj mail (do 1000 riječi) i ostavi je
-
MeatDuck
#164 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Skontao sam okvirno a i neke detalje.Mada sam vecinu toga vec znao samo sto nisam zelio da priznam samom sebi. Hvala forumaši 
-
SOMA
#165 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ne, nikad mi to pismo nije doslo u ruke. A fakat bi bilo zanimljivo sta je on to 14 stranica nadrobio. A sitno pise, znam mu rukopisdječak sa šibicama wrote:SOMA wrote:
Haha ovako je meni bivsi napisao pismo od 14 stranica (toliko mu je ocigledno trebalo da mi objasni zasto prekida), al nije naljepio dovoljno markica za kilazu 14 listova papira pa meni pismo nikad nije stigloi ja ga zovem na telefon, ono "cao duso, sta ima?" a on sav ishavjesten "jel to nisi dobila moje pismo???"
![]()
ih lako mi se sad 4 godine kasnije smijat...
I jesi li ikada procitala sta je nadrobio na 14 stranica?
Bogte, umoris se, zaspis prije nego dodjes do poente, prespavas ono gdje pise "...i tako draga, da ne duzim, ostavljam te, nije do tebe, do mene je, ti si super ali ja ne valjam, nisam spreman na obavezu, ti zasluzujes boljega"
Da ne duzim
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#166 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
sto mu niko ne rece da je seks prije braka grijeh 
-
MeatDuck
#167 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
plain vanilla wrote:sto mu niko ne rece da je seks prije braka grijeh
Ja odem do pekare pa zgrijesim 8 puta, a ni ona nije neka cvjecka. Tako da to nista prije braka ne vazi. Da je tako, eh to bi vec druga prica i tema bila
-
Woman
#168 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
MeatDuck,
a možda ti ta cura ustvari ne želi sex iz drugih razloga. možda je...neću reć konzervativna, ružan naziv, al tradicionalna pa zato neće. to je danas,nažalost, osobina za ismijavanje...pa možda je i nju sramota reć da zato neće i smišlja vamo razloge. jer nelogično mi da nakon toliko vremena nema želju za seksom.
a možda ti ta cura ustvari ne želi sex iz drugih razloga. možda je...neću reć konzervativna, ružan naziv, al tradicionalna pa zato neće. to je danas,nažalost, osobina za ismijavanje...pa možda je i nju sramota reć da zato neće i smišlja vamo razloge. jer nelogično mi da nakon toliko vremena nema želju za seksom.
- žulijan asanž
#169 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
ja ovo ne kontam. stvarno. jeste li joj stravu saljevali?MeatDuck wrote:plain vanilla wrote:sto mu niko ne rece da je seks prije braka grijeh
Ja odem do pekare pa zgrijesim 8 puta, a ni ona nije neka cvjecka. Tako da to nista prije braka ne vazi. Da je tako, eh to bi vec druga prica i tema bila
- Ghost_Rider_XXX
#170 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Care šta ona navodi kao razlog?MeatDuck wrote:plain vanilla wrote:sto mu niko ne rece da je seks prije braka grijeh
-
hljebarnik
- Ghost_Rider_XXX
#172 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa za ovo godina je mogla 800 puta potražit pomoć stručnog lica i da riješe probleme oko bolova. Ima tu meni barutane kol'ko hoćeš. 
- žulijan asanž
#173 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
kakvog bolan stručnog lica. bolove rješava učinkovito samo jedna stvar.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa za ovo godina je mogla 800 puta potražit pomoć stručnog lica i da riješe probleme oko bolova. Ima tu meni barutane kol'ko hoćeš.
- Ghost_Rider_XXX
#174 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Dobro sad ima različitih načina na koji se neki problem može riješiti. Ono što hoću da kažem jeste da cura šupljira.
-
nihil_
#175 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ghost_Rider_XXX wrote:Pa za ovo godina je mogla 800 puta potražit pomoć stručnog lica i da riješe probleme oko bolova. Ima tu meni barutane kol'ko hoćeš.
Pa normalno je da boli malo ispocetka al kad to krene, kad ocepi al to je "slatka bol"
a da supljira je zakljucak do kog smo svi zajedno dosli vec davno