Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#126 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa haj' et', zbogradi dostojanstva i eventualne pismenosti prije svega bi trebalo nestA rec'. Ha?

-
nihil_
#127 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ne mislim da si sebican uopste. Ona ocigledno od tebe treba prijatelja a ne ljubavnika.MeatDuck wrote:
Prislanjao sam ga ja, ono bogdu al daaavno je to bilo, ne pamtim kad...Od tad, ma nema sanse ni da ga izvadim...Glupo se osjecam, pored veze od skoro 3 godine ja moram gledat crtane za odrasle da ga bacim..A draga bi u kino, na kafu, na kolac, pa malo da prosetamo... :S A meni doslo da ga pristavim al ona ne konta nit mozes objasniti a ni dokazati![]()
Samo se pitam jesam li sebican? Jel trazim mnogo?
I druze moj ti si, da iskoristim popularan izraz, FRIENDZONED na pravo okrutan nacin
- žulijan asanž
#128 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
PalaSa Marsa wrote:Pa haj' et', zbogradi dostojanstva i eventualne pismenosti prije svega bi trebalo nestA rec'. Ha?![]()
a šta živa ti meni bila. šta reći? sve osim: "raskidamo, gotovo je. ne vidim se više u vezi s tobom." prelazi u patetiku i to žešću...
-
PalaSa Marsa
#129 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
MeatDuck, izvinjavam se, al' ja tebe nisam prihvatila za ozbiljno, odnosno tvoj post. 
- žulijan asanž
#130 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
što? ti znači ne možeš da vjeruješ da ima cura koje daju momcima toliki grace period?PalaSa Marsa wrote:MeatDuck, izvinjavam se, al' ja tebe nisam prihvatila za ozbiljno, odnosno tvoj post.
ko razvojna banka jebote
tri godine
-
PalaSa Marsa
#131 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
A sto bolan, sta sam ti uradila.žulijan asanž wrote:PalaSa Marsa wrote:Pa haj' et', zbogradi dostojanstva i eventualne pismenosti prije svega bi trebalo nestA rec'. Ha?![]()
a šta živa ti meni bila. šta reći? sve osim: "raskidamo, gotovo je. ne vidim se više u vezi s tobom." prelazi u patetiku i to žešću...
Nego da kaem. Ovaj, mislim treba bit' jasno i prije nego dodje do konacnice, odnosno raskida, o cemu se tu ustvari radi. tojes' dokle je ta veza dogurala i tomeslicno. Mislim patetika ..hm.. ne znam to je vec, da ne kazem bilo miucenje citavo vrijeme dok su bili zajedno, ako je patetika izasla na povrsinu na koncu veze.
Joj dali sam ovo dobro napisala.
-
MeatDuck
#132 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
PalaSa Marsa wrote:MeatDuck, izvinjavam se, al' ja tebe nisam prihvatila za ozbiljno, odnosno tvoj post.
E pa prihvati, post je ozbiljan. A mozes li mi reci sta ti nije jasno u postu? zasto ga smatras neozbiljnim ( da nije mozda sto smo skoro 3 godine u vezi a nema seksa)?
I volio bih da cujem tvoje misljenje. Hvala
- žulijan asanž
#133 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
e meatduck kolko vam je godina?
-
hljebarnik
#134 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa sto ne gurnu do kraja

-
PalaSa Marsa
#135 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ma ko sam ja da ista vjerujem, ha ya!žulijan asanž wrote:što? ti znači ne možeš da vjeruješ da ima cura koje daju momcima toliki grace period?PalaSa Marsa wrote:MeatDuck, izvinjavam se, al' ja tebe nisam prihvatila za ozbiljno, odnosno tvoj post.
ko razvojna banka jebote![]()
![]()
tri godine![]()
I to sve ti je do toga - sta osoba trazi k' cemu tezi, ne.
- žulijan asanž
#136 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
znas ti onaj vic ..."dogovor je dogovor..."?hljebarnik wrote:Pa sto ne gurnu do kraja![]()
- burek_in_space
#137 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Marsovko, ako imash shta konkretno reci -reci. Mojne shuplje ko na drugim, zhiva bila. 
-
MeatDuck
#138 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ja 24 ona 22žulijan asanž wrote:e meatduck kolko vam je godina?
-
PalaSa Marsa
#139 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa et' kad ti mene 'vako pita ovo sve, da i ja tebe pitam ondaR.. Kol'ko ste vi stari, odnosno mladi oboje ponaosob?MeatDuck wrote:PalaSa Marsa wrote:MeatDuck, izvinjavam se, al' ja tebe nisam prihvatila za ozbiljno, odnosno tvoj post.
E pa prihvati, post je ozbiljan. A mozes li mi reci sta ti nije jasno u postu? zasto ga smatras neozbiljnim ( da nije mozda sto smo skoro 3 godine u vezi a nema seksa)?
I volio bih da cujem tvoje misljenje. Hvala
-
hljebarnik
#140 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ne znamžulijan asanž wrote: znas ti onaj vic ..."dogovor je dogovor..."?![]()
Evo nas'o sam ga
Last edited by hljebarnik on 07/02/2012 18:11, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#141 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
burek_in_space wrote:Marsovko, ako imash shta konkretno reci -reci. Mojne shuplje ko na drugim, zhiva bila.
-
nihil_
#142 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
24? Nevin? Boris se to hudnicom ko da je zadnja na svijetu? De bolan sredi seMeatDuck wrote:Ja 24 ona 22žulijan asanž wrote:e meatduck kolko vam je godina?
Ako mi napises ns pateticno tipa " pa ja nju voooolim" naci cu te i vices
-
Mr. Brightside
#143 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
pusti ga, ne smije ti nistaPalaSa Marsa wrote:burek_in_space wrote:Marsovko, ako imash shta konkretno reci -reci. Mojne shuplje ko na drugim, zhiva bila.Eto .. taman se zaholcala da odgovorim, kad Burek naleti.
![]()
Sad ce me zik.
![]()
nego, dobro se ona sjetila da otvori mail
a za ovo dvoje mladih, prolaze vam godine
- žulijan asanž
#144 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
bogami, još koja godina i mogla bi ona "zapeć" ko ekser u borovoj grediMeatDuck wrote:Ja 24 ona 22
jbg nije mi se dalo da pišem pa ti kopiram na ekavicihljebarnik wrote:Ne znam![]()
Sjedi ljubavni par na klupici i sad, frajer se nahvatao sisa i sve, sad bi čovjek malo zaigrao, jelte.
“Draga, jel bi tebi smetalo ako bih poželio udomiti svog prijatelja!?”
“Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od udomljavanja prije braka. Zašto si dosadan?? Lijepo sam ti rekla da želim ostat nevina.”
“Paaa, maco, hladno je, prijatelj bi se mogao prehladiti…ajde ga primi samo malo…evo samo do pola. On će biti sretan, a tebi će sve ostat čitavo.”
“Ma ništ ti ja ne vjerujem.”
“Aaaajjjdeeee evo, obećajem, samo do pola.”
“Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!!”
I namjesti se cura, frajer jedva dočekao i uvali ga kol’ko je dug i širok, misleći si: “P’sm’tr, kol’ko sam te morao nagovarati…”
Dere frajer, curi se svidjelo.
“Znaš šta, ovo je odlično, ajd ti stavi i drugu polovicu…”
A frajer će:
“A, ne! DOGOVOR JE DOGOVOR!”
-
PalaSa Marsa
#145 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Prosto k'o pasulj (grah), ako djevojka prije tebe nije imala seksualne odnose, onda vjerovatno mora imat' mnogo duze vremena da stupi s' tobom u seksualne odnose. Vjerovatno je taj tip da joj treba neka druga paznja prije sticanja povjerenja u osobu (u tebe) da bi se upustila u takav jedan cin.
A, jel' bilo sta prije? Vrlo kljucno pitanje.
- burek_in_space
#146 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Chitaj shta pishe, tri godine su u vezi...koliko josh treba, 33PalaSa Marsa wrote:Prosto k'o pasulj (grah), ako djevojka prije tebe nije imala seksualne odnose, onda vjerovatno mora imat' mnogo duze vremena da stupi s' tobom u seksualne odnose. Vjerovatno je taj tip da joj treba neka druga paznja prije sticanja povjerenja u osobu (u tebe) da bi se upustila u takav jedan cin.
- žulijan asanž
#147 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
najviše volim kad moderacija uđe u totalni off topicburek_in_space wrote:Chitaj shta pishe, tri godine su u vezi...koliko josh treba, 33PalaSa Marsa wrote:Prosto k'o pasulj (grah), ako djevojka prije tebe nije imala seksualne odnose, onda vjerovatno mora imat' mnogo duze vremena da stupi s' tobom u seksualne odnose. Vjerovatno je taj tip da joj treba neka druga paznja prije sticanja povjerenja u osobu (u tebe) da bi se upustila u takav jedan cin.
A, jel' bilo sta prije? Vrlo kljucno pitanje.![]()
i to hladno
-
PalaSa Marsa
#148 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Pa eto gore sam rekla, ne znam sta jos da kazem.burek_in_space wrote:Chitaj shta pishe, tri godine su u vezi...koliko josh treba, 33PalaSa Marsa wrote:Prosto k'o pasulj (grah), ako djevojka prije tebe nije imala seksualne odnose, onda vjerovatno mora imat' mnogo duze vremena da stupi s' tobom u seksualne odnose. Vjerovatno je taj tip da joj treba neka druga paznja prije sticanja povjerenja u osobu (u tebe) da bi se upustila u takav jedan cin.
A, jel' bilo sta prije? Vrlo kljucno pitanje.![]()
Zulijan, ne smijem ja nista rec'.
-
hljebarnik
#149 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
3 godine ceka, jos koja godina i imat ce 30.. 
-
nihil_
#150 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?
Ma jarane tuzi je. To sto ona tebi radi u sebi ima najmanje 3 vrste zlostavljanja.