Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lesli Eldridž
#76 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Na irende koraa... 
- lolita_xx
-
Budala
#78 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Ma nije to varanje...stvarno si komplikovana.freak_beauty87 wrote:ali to onda nije veza ako ga varam,meni je lijepo u vezi i sto bi dozvolila da zelja ili strast pokvari vezu.kada bi ga prevarila ne bi mogla pogledati u oci...
-
freak_beauty87
#79 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ali sta je?ako sam njemu obecala i naravno ja odlucila poslije toga da ga necu pozdravljati i to je jedan nacin lazi.prije smo se pozdravljali jer smo komsije:)
-
zelenashica
#80 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
u pravu si lolitalolita_xx wrote:sto ne mogu supljefreak_beauty87 wrote:ali to onda nije veza ako ga varam,meni je lijepo u vezi i sto bi dozvolila da zelja ili strast pokvari vezu.kada bi ga prevarila ne bi mogla pogledati u oci...![]()
-
freak_beauty87
#82 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
joj misice smaras me,ali eto za tvoju informaciju bio je on kao i svi drugi nema za vrijeme studija ali se trudio da ima sad,sad hvala Allahu radi s mojim ocem kooperanti su.pa sta ti mislis da nisam imala prilike biti cak i s nekim bogatijim od njega hahhaha...pa to nije nijednoj curi teski naci nekog bogatasa ali dokle ce to trajati,mislis da bi neko trpio sve zbog para?dokle ide tvoja masta?
-
mostarac
#83 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
al dozvoli da ima ljudi koji bi mogli, tj. mozda bi tvoj neki buduci momak mogao i da to ne prouzrokuje bilo sta.freak_beauty87 wrote:nije ni meni problem otici sa nekim bivsim na kafu s kojim sam bila onako bezveze,kojeg nisam ni voljela ali ne bi mogla zamisliti ako ikada raskinem sa sadasnjim momkom da se poslije s njim vidjam...nema potrebe da nekoga uslovljavam niti da mene neko uslovi,jednostavno ne bi mogla slusati da on ima novu vezu a ja ga i dalje volim.ne mogu se ja tad lijepo osjecati i u tom slucaju ne bi ni mogla biti u kontaktu s bivsim...mostarac wrote:bona ja ako zelim to da odradim ja cu to odradit da ti ne znas i odrzavacu kontakt da ti ne znas. Znaci to sto ti uslovis da se neko ne sastane sa bivsom ili bivsim ne znaci da se isti nije ni sastao. To samo znaci da ti za to nisi znala. Zelim ti reci koliko je besmisleno to sto ti uslovljavas i onaj ko ti kaze da ode sa bivsom na kafu sa njom te nece varat vjeruj mi.
Ovdje su dvije meni jako zanimljive stavkefreak_beauty87 wrote:
ja sam imala jednog momka prije ovog i jednom je pokusao da ga udari i otad se i ne pozdravljamo nemam namjeru kvariti vezu zbog nekog ne bitnog
Prva, lik je htio da udari drugog radi tebe. Ovo me podsjeca na nivo price super mocnih treba sa dernek.ba
Druga stavka: smjesno je reci da nemas namjeru kvariti vezu zbog nekog nebitnog u stilu ma ko je meni on. Naravno veze koje smo imali ostaju iza nas, al nije uvijek bio nebitan i ono nastup s visine kojim govoris mi je zaista smjesan i na nivou curice iz prvog srednje, koju je tip nogirao, a njoj povrijedjen ego, pa nasla novog da se osveti i seta pokraj ovog starog, a prijateljicama na kafi govori koliko je ovaj bolji od proslog i kako je ovaj prosli nebitan.
Nije mi namjera da te uvrijedim na bilo koji nacin, al ja te tako dozivljavam zaista.
-
freak_beauty87
#84 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ej ali ti ne znas sta je taj momak meni sve radio,sta sam sve prezivjela zbog njega,a da mi je povrijedjen ego zbog njega nimalo zbog jednog alkoholicara da budem povrijedjena,ja se uopste time ne ponosim sto je htio da ga udari naprotiv moj momak je miran i nikada se nije udarao u zivotu sto volim kod njega.
-
freak_beauty87
#85 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
zaboravila sam napisati kakav dernek,ondje su djeca koje se samo skidaju zeljni pogleda i kakvi narodnajci,mrzim narodnjake,kome je ponos udarati se?a da se prosetam da bi bivseg povrijedila e kao da mu je stalo do neke cure,pa on je to uradio samo sto je bio pijan,boli njega briga s kim sam ja.
-
mostarac
#86 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ne kazem ja nista, niti da ti lazes ili slicno, ja samo govorim o stilu pisanja i na sta me podsjeca 
-
mostarac
#87 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ne bi tamo partijsku celiju napravio ni da ih postrojis bolazoom66 wrote:mostarac wrote: Ovdje su dvije meni jako zanimljive stavke
Prva, lik je htio da udari drugog radi tebe. Ovo me podsjeca na nivo price super mocnih treba sa dernek.bakoje misle da su vece trebe ako se neko pokusao tuci radi njih. Nista licno, al ta prica neodoljivo podsjeca na to. Uz sve to ide tezak narodnjak a i sila nije jezik osobito pametnih ljudi.
![]()
![]()
zemo, ne merem biivit
da hodas i tuda te probash i kod njih praviti partijske celije.
![]()
sta ti je dobar drug, covek, komunista
![]()
Ja hodam svuda, od islambosne do derneka, bureka, i slicnih eka
Dobar komunista, je prije svega informisan komunista
-
freak_beauty87
#88 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
a sta sam to napisala pa te na to podsjeca,iskreno mrzim pisati.
-
mostarac
#89 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ili "metak"zoom66 wrote:tacno.mostarac wrote:ne bi tamo partijsku celiju napravio ni da ih postrojis bolazoom66 wrote:
![]()
![]()
zemo, ne merem biivit
da hodas i tuda te probash i kod njih praviti partijske celije.
![]()
sta ti je dobar drug, covek, komunista
![]()
Ja hodam svuda, od islambosne do derneka, bureka, i slicnih eka
Dobar komunista, je prije svega informisan komunista
dobar komunista uvek mora znati gde ce turiti letak
-
mostarac
#90 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
nisi ti nista spec, govorio sam o stilufreak_beauty87 wrote:a sta sam to napisala pa te na to podsjeca,iskreno mrzim pisati.
-
MIRIS DUNJA
#91 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Nikada ne mozemo generalizirati ljude.Svaka osoba je po sebi drugacija i nacin zivota koji su upraznjavali je drugaciji...Tako da tome pristupam kao ono jedan covjek jedan zivot.Ali ako su vec bili u vezi znaci da ih je nesto povezivalo neka tanka nit koja je pukla .Smatram da se uvjek moze popricati ili ponesto pojesti na racun bivse ili bivseg ak nis drugo...pozdrav 
- sultanijaodbruneja
#92 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Nema se on sta cuti s bisom, ako smo ja i on u vezi.kinderlada wrote:Eh ovako, u vezi sam sa jednim momkom skoro godinu dana i ide nekako, za sada bar mislim ......
Standardni pocetak neke veze, nista puno za neki opis da je ovo jedinstvena ljubav izmedju nas.
Ali ima jedna stvar koja mene kopka, on odrzava kontakt sa svojom bivsom---to znaci cuju se 1 mjesecno, tako kaze---cestitaju praznike---i to kaze----a ostalo ne znam ima li sta vise.
Pitala sam ga je li je prebolio, kaze da jeste, ali meni to nikako neda mira. Sta on ima sa njom odrzavati bilo kakav kontakt, cestitati joj praznike i cuti se ponekad. Znaci li to da je voli, da se nada necemu s njom mozda, opet ,nekad? Ili je to samo posljedica njihovoh prijateljskog rastanka, pa su ostali u dobrim odmosima, a ovo sve gore navedeno da je upravo nesto normalno kad se ljudi prijateljski razidju.........![]()
Sta vi milsite, eto to ja onako da vidim kako drugi razmisljaju i da li sam ja u pravu??
Zna se na koga bivsa uvijek racuna kad joj zafali sexa.
- Eweleen
#93 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Kontakt sa bivšom nije uredu. Samim tim ona još uvijek nije bivša, ako kontakt postoji.
- rumenige_brajtner
#94 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
pa po tome je bivsom moze uciniti jedino desert eagle .50Eweleen wrote:Kontakt sa bivšom nije uredu. Samim tim ona još uvijek nije bivša, ako kontakt postoji.
- Eweleen
#95 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
pa ima još par načina, al da ne sitničavimrumenige_brajtner wrote:pa po tome je bivsom moze uciniti jedino desert eagle .50Eweleen wrote:Kontakt sa bivšom nije uredu. Samim tim ona još uvijek nije bivša, ako kontakt postoji.
-
Njanjo
#96 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
kinderlada wrote:Prekinuli 2007 nekad na ljeto, zasto---ona je htjela tako jer su bili razdovjeni, zivjeli u razl.gradovima, on trebao dobiti posao sto bi znacilo da ce se rjedje vidjati u buducnosti....jedna wrote:Prvo moraš dati odgovor na 3 pitanja: kad, kako i zašto su prekinuli?
I kao razisli se tako prijateljski, dogovorili se
da su se razisli zato sto su se posvadjali ili neko nekoga prevario onda bi bilo ok, ali ovaj nacin raskida mi previse ostavlja mjesta za ljubav.
- negativ
#97 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
ja sam u kontaktu skoro sa svim svojim bivsim curama.encian wrote:ja sam u kontaktu sa svim svojim bivsim momcima.
zasto ne bih bila? to su ljudi koji su mi se svidjeli vise nego drugi, i cak smo u jednom trenutku dijelili nesto lijepo. to lijepo je prestalo, ali i dalje imaju one iste osobine zbog kojih sam ih izabrala za druzenje i zbog kojih ih postujem. bilo bi glupo prekinuti kontakte sa njima.
pa volio sam ih, svaku na svoj način i sada smo super, razmjenjujemo iskustva, pričamo o djeci, poslu i tako to.
- Bloodflow
#98 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
kad volji, volji, kad ne volji, ja prikolji... 
- Rz88
#99 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
Kakav kontakt, to su obične gluposti, kakva je to cura koja ima kontakt sa bivšim, to ti je kao da je djeliš s nekim, to su za mene gluposti i odmah poludim pri takvom pitanju.
fuj
fuj
-
vuk1975
#100 Re: Da li je u redu kontakt sa bivsom?
pa sto nebi bilo u redu,ozenjen vec deset godina sretno,sa bivsom se cujem bar jednom mjesecno svi ovi godina ,zena zna nije problem,neosjecam nista prema njoj mislim u smislu volim je jos ili taki fazona.cujemo se eto radi reda sta ima kako zivis i fazoni,jer ipak je bila dio mog zivota nekada zasto zaboravit i sretne i tuzne dogadjaje ,to covjek nosi citav zivot jer ko nema proslost nema ni buducnost,nebi mjenjo svoju zenu za bivsu nema sanse ustvari nebi mjenjo ni za koju,ko sto reko samo se jednom zivi ,zato sto rusiti mostove iza sebe,imam jarana kojeg tako rec svaka pjesma pogodi,sjeti se bivse pa onda se obloce ko idiot ,a umjesto toga treba je nazvat i ispricat se .