alijagoro wrote:velikibrnjo wrote:dale cooper wrote:Pravo je čudo da žene ne zaskaču i na ulicama, koliki je libido i neobuzdani seksualni nagon
homo Balkanikusa.

Ja sam čak i provirio na prozor da vidim ima li kakvog

,
kad ono...šipak.

Izgleda da danas ordiniraju samo na klixu.

bravo caca, sazeo si u ove dvi recenice svu smisao koju prosipaju forumski hebaci na ovoj temi
ja bih morao da ovo elaboriram na dvije dvolisnice, a ti odmah pogodio u bit

A to vas dvojica ne bi ste zaskocili neku da znate da ce vam dati,nebitno jaranica,poznanica,komsinica

Ako nekoga smatraš prijateljicom, nećeš uraditi ništa što bi eventualno ugrozilo to prijateljstvo i
to važi za bilo koju vrstu prijateljstva. Ne negiram da u muško-ženskom odnosu postoji mogućnost
fizičke privlačnosti, međutim za razliku od recimo životinja, ljudi imaju razum i inteligenciju
i mogu izabrati da ne djeluju po tom nagonu, ako ništa makar iz poštovanja prema toj osobi i
prijateljstvu koje gajite. Meni je lično jadno koristiti to povjerenje kao način da se dođe do seksa.
Druga stvar je što ovdje mnogi pokazuju (ne samo na ovoj temi, nego po čitavom forumu) znakove
seksualne isfrustriranosti i mentalitet pećinskog čovjeka, pa bi sve živo zaskočili.
Što je još gore taj mentalitet smatraju za nešto pozitivno, i uzimaju kao neko mjerilo "pravog muškarca"
(šta god to značilo)