Da li je to pljacka djece i roditelja?
Moderator: _BataZiv_0809
-
hananah
#1 Da li je to pljacka djece i roditelja?
Djeciji kviz na OBN krizic kruzic - sadrzaj: djeca zovu i igraju krizica kruzica. Hajde sve je to ok ali cijena poziva po minuti je 1,80 za fizicka lica, za pravna barem duplo toliko. Iz radoznalosti pogledah do kraja. Neka mala Razija pobjedi dva puta u cugu, i proglasise je sampionom dana
Rekoh, hajde lijepo, valjda joj sad slijedi neka nagrada. No - nista. Od tih para koliko kosta poziv bi mogli bar djetetu pokloniti neku loptu, autic ili igracku. No nista
A voditeljica je ascicare dobila zadatak da tu djecu sto duze zadrzi na liniji. Te odakle si, te imas li simpatiju, te kako je tamo, te koga ces pozdraviti, te zasto neces i toga i toga pozdraviti, te daj procitaj brojeve telefona...sve u svemu, skupa igra, skupa a nikakvih nagrada djeci 
-
kub lajkan
Ovo sam danas slučajno gledao (kad je to uopšte počelo??) i nisam mogao vjerovati svojim očima
Pa sam još jednom malo bolje pogledao i opet
Cijena nije PO POZIVU nego PO MINUTI
Kontam, hajd minut-dva i gotova priča...
Ma kakvi... natakare se na djecu i ne puštaju ih...
S R A M O T A ! ! !
Pa sam još jednom malo bolje pogledao i opet
Cijena nije PO POZIVU nego PO MINUTI
Kontam, hajd minut-dva i gotova priča...
Ma kakvi... natakare se na djecu i ne puštaju ih...
S R A M O T A ! ! !
-
renBa 999
I OBN je sklon lopovlucima. Duguju radnicima i sakom i kapom. Mozda na taj nacin pokusavaju da vrate dug
Najveca pljacka trenutno je PBS-ovo poklanjanje 300.000KM za promociju Rvatskog benda Feminnem za Eurosong. Naravno, zahvaljujuci nasim RTV pretplatama. Ofirna pljacka stoljeca. Sto da damo nasim pjevacima te pare kad mozemo i tudjim. A taman da i svom sinu i ljubavnici kupim po stan i auto.
Najveca pljacka trenutno je PBS-ovo poklanjanje 300.000KM za promociju Rvatskog benda Feminnem za Eurosong. Naravno, zahvaljujuci nasim RTV pretplatama. Ofirna pljacka stoljeca. Sto da damo nasim pjevacima te pare kad mozemo i tudjim. A taman da i svom sinu i ljubavnici kupim po stan i auto.
-
Frutek
Stvarno ruzno od OBN-a. A hoce da ganjaju svjetske trendove. Prepali se da ne osiromase sto bi djeci podijelili nekoliko dnevnih nagrada. Znam da na HTV-u, u onoj djecijoj igrariji "Hugo" djeca svaki dan po 3 nagrade dobiju. Kad ti to pogledas, od te 3 nagrade, samo ona za pobjednika lici na nesto i to nisu nikakve pare, al djeca se uvijek obraduju.
Stvarno im je to ruzno, plus pljackaju roditelje sa tim tarifama
Cime se jos nece sluzit, da na djeci zaradjuju
Stvarno im je to ruzno, plus pljackaju roditelje sa tim tarifama
Cime se jos nece sluzit, da na djeci zaradjuju
-
Frutek
Ja ne znam da li tu televiziju vise iko i gleda. Pa i Music Talents Show su organizovali da bi ocajnicki podigli gledanost. Dobro, show je bio super i svaka cast nasim muzickim talentima na njihovim izvedbama, bili su super.
Ali cinjenica je da je i taj projekat bio bukvalno iskopiran od shows-a tipa "American Idol" ili sl. a sa ciljem, kako vec spomenuh, da dignu gledanost televizije i to im je naravno uspjelo. Od reklama su vjerovatno digli dobru lovu, sto je i normalno, nemam nista protiv toga, al imam protiv ovakvih kokuznih djela kakvo je visoko naplacivanje tarifa za poziv i ne davanje nikakvih nagrada djeci koja provedu 10 minuta za telefonom ni za sta
Cas glume neku "elitnu" tv kucu, cas "jadnu". Pa budite ili jedno ili drugo!
Ali cinjenica je da je i taj projekat bio bukvalno iskopiran od shows-a tipa "American Idol" ili sl. a sa ciljem, kako vec spomenuh, da dignu gledanost televizije i to im je naravno uspjelo. Od reklama su vjerovatno digli dobru lovu, sto je i normalno, nemam nista protiv toga, al imam protiv ovakvih kokuznih djela kakvo je visoko naplacivanje tarifa za poziv i ne davanje nikakvih nagrada djeci koja provedu 10 minuta za telefonom ni za sta
Cas glume neku "elitnu" tv kucu, cas "jadnu". Pa budite ili jedno ili drugo!