Da li je to pljacka djece i roditelja?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
hananah

#1 Da li je to pljacka djece i roditelja?

Post by hananah »

Djeciji kviz na OBN krizic kruzic - sadrzaj: djeca zovu i igraju krizica kruzica. Hajde sve je to ok ali cijena poziva po minuti je 1,80 za fizicka lica, za pravna barem duplo toliko. Iz radoznalosti pogledah do kraja. Neka mala Razija pobjedi dva puta u cugu, i proglasise je sampionom dana :) Rekoh, hajde lijepo, valjda joj sad slijedi neka nagrada. No - nista. Od tih para koliko kosta poziv bi mogli bar djetetu pokloniti neku loptu, autic ili igracku. No nista :x A voditeljica je ascicare dobila zadatak da tu djecu sto duze zadrzi na liniji. Te odakle si, te imas li simpatiju, te kako je tamo, te koga ces pozdraviti, te zasto neces i toga i toga pozdraviti, te daj procitaj brojeve telefona...sve u svemu, skupa igra, skupa a nikakvih nagrada djeci :x
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

normalno da je pljačka :roll:
r_faruk

Post by r_faruk »

.................svrha ove drzave je da krade od svojih stanovnika............... pa sta fali jednoj privatnoj televiziji.........
Lace

Post by Lace »

ali krasti preko djece :(
wanderer

Post by wanderer »

Naravno da je pljacka. U Svedskoj je, recimo, zabranjeno TV stanicama lociranim u zemlji cak i reklamiranje proizvoda djeci! Dakle, za ovako nesto bi neko maltene zaglavio u zatvoru...

Cuj, 1.80 po minuti, pa nisu Bruneji!
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Ovo sam danas slučajno gledao (kad je to uopšte počelo??) i nisam mogao vjerovati svojim očima :shock:

Pa sam još jednom malo bolje pogledao i opet :shock:

Cijena nije PO POZIVU nego PO MINUTI :shock: :shock:

Kontam, hajd minut-dva i gotova priča...

Ma kakvi... natakare se na djecu i ne puštaju ih...

S R A M O T A ! ! !
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

bit će mnogo crvenih guza i obraza kada dođu računi :D
renBa 999

Post by renBa 999 »

I OBN je sklon lopovlucima. Duguju radnicima i sakom i kapom. Mozda na taj nacin pokusavaju da vrate dug :x

Najveca pljacka trenutno je PBS-ovo poklanjanje 300.000KM za promociju Rvatskog benda Feminnem za Eurosong. Naravno, zahvaljujuci nasim RTV pretplatama. Ofirna pljacka stoljeca. Sto da damo nasim pjevacima te pare kad mozemo i tudjim. A taman da i svom sinu i ljubavnici kupim po stan i auto.
InsecT

Post by InsecT »

kakva je ono švraka na obn sa ekavskom pricom :-? :?
hananah

Post by hananah »

Joj, fakat je grozno reci, ali od voditeljice tog kruzica krizica odavno ne vidjeh ruznije stvorenje :(
InsecT

Post by InsecT »

InsecT wrote:kakva je ono švraka na obn sa ekavskom pricom :-? :?
govorim o nekakvom liku koji je vodio opet nekavu top listu...muzicku

na ekavici rezvezla :x
Frutek

Post by Frutek »

Stvarno ruzno od OBN-a. A hoce da ganjaju svjetske trendove. Prepali se da ne osiromase sto bi djeci podijelili nekoliko dnevnih nagrada. Znam da na HTV-u, u onoj djecijoj igrariji "Hugo" djeca svaki dan po 3 nagrade dobiju. Kad ti to pogledas, od te 3 nagrade, samo ona za pobjednika lici na nesto i to nisu nikakve pare, al djeca se uvijek obraduju.
Stvarno im je to ruzno, plus pljackaju roditelje sa tim tarifama :x
Cime se jos nece sluzit, da na djeci zaradjuju :x
w!t@

Post by w!t@ »

i ja sam nest uspio cut da neka top lista se daje i to da voditeljica prica na ekavici, ALI ZABORAVILI STE DA JE OBN MULTIETNICKA TV KUCA KOJA NE POZNAJE GRANICE...
DA BOG DA IM NOVA BILA DO GROBA...
Frutek

Post by Frutek »

Ja ne znam da li tu televiziju vise iko i gleda. Pa i Music Talents Show su organizovali da bi ocajnicki podigli gledanost. Dobro, show je bio super i svaka cast nasim muzickim talentima na njihovim izvedbama, bili su super.

Ali cinjenica je da je i taj projekat bio bukvalno iskopiran od shows-a tipa "American Idol" ili sl. a sa ciljem, kako vec spomenuh, da dignu gledanost televizije i to im je naravno uspjelo. Od reklama su vjerovatno digli dobru lovu, sto je i normalno, nemam nista protiv toga, al imam protiv ovakvih kokuznih djela kakvo je visoko naplacivanje tarifa za poziv i ne davanje nikakvih nagrada djeci koja provedu 10 minuta za telefonom ni za sta :x

Cas glume neku "elitnu" tv kucu, cas "jadnu". Pa budite ili jedno ili drugo!
Post Reply