Zeljoooo wrote:tendzera wrote:AKo je nemaš u prijateljima pošalji joj zahtjev, logično. A vjerujem da ćeš imati štošta pričati sa njom, o tim (davno) prošlim danima, sem ako nisi ružan ko smrt. U tom slučaju ni ne šalji joj zahtjev.

Zajebajem se.
Nisam ruzan ko smrt.
Mozda me se nece nikako sjetiti :mrgren:
joj tebe
Evo ovako ces:
Dodas je. Kada odobri, javis se lafo "e izvini izgledas mi poznato zato sam te dodao", ona ako kaze aa ti si taj i taj, ti kuliras ono ne sjecas se ko je ona i ne odg joj vise. Ona ce se sjbt ono "aa pa bio mi simpatija, ne sjeca me se, jesam li to grohnula? jbte jesam li ja ruzna, sta radim u zivotu, nemam ni momka

"
Uglavnom tu ce se ona rasplakati.
Ti sacekas sl dan i ono kao "aaaaa e izvini ja sam supak, tek sam se sada sjetio, jucer mi frka bila pa nisam ni razmisljao bla bla"
suplju prosipas znas, ono lafo ti zauzet ko te jebe mala imam vaznijeg posla nego da listam tvoje slike uz muziku i uzdisaje.
I onda najvaznije, krenes lafo sta ima, sta radis, gdje sta kako ovih zadnjih 15 godina, i taman znaci taman kada krene da prica, kazes ee izvini molim te, fkra mi moram da idem, ali evo ti broj, ajd javi se hajmo na kafu nekad ovih dana, bas zelim da te vidim i bacis onaj neki smajli, djevojke inace vole smajlije, ali nemoj ih previse natrpati bices neozbiljan.
Elem za dan dva ces ugovoriti dejt, imati broj a i biti joj u glavi vazdan.
Nema na cemu.
Ocekujem da ti se sin zove todd. A moze i kcer, nema diskriminacije kod mene sto se tice toga.