i sam sam bio zestoki kriticar i Harisa i Alije i dalje ostajem u svom ubjedjenju da su nacinili tesko popravljivu gresku u Dejtonu.Medjutim,danas nam Haris treba u odmjeravanju snaga sa Banja Lukom.Gradjani,odnosno Bosnjaci si prepoznali odakle dolazi opasnost i oni koj nikad nisu i ne bi ni u snu glasali za Silajdzica na proslim izborima su dali glas bas tom Harisu Silajdzicu i ja sam sam jedan od njih.almah wrote:Moze li se na ovom forumu postaviti ijedna tema a da BosanaC nakon nekoliko komentara ne skrene diskusiju na Harisa Silajdjica?
Po BosanCu je Haris:
-izmislio Deyton
-izdao BiH
-izdao Srebrenicu
-pokrao pare za Srebrenicu
-proizveo cunami u Indoneziji
-kriv za globalno zagrijavanje
-hulja
Pa kako ti ne dosadi,covjece.
Daj bar jednom neki argument, neki makar najsitniji dokaz.
I daj jednom pokusaj da se drzis teme.
Pa ni meni Haris nije uzor i jos manje primjer idealnog politicara, ali je trenutno jedini koji se suprotstavlja ociglednom dogovornom cijepanju Bosne.
treba nam posluziti za nauk i pamet ovo srpsko masovno glasanje za Dodika u rs.
da nije dobio tolike glasove ne bi se tako oholo ponasao jer je popunio sve institucije sa svojim ljudima.
moramo biti svjesni da moramo imati covjeka koji ce stititi Bosnu i Hercegovinu pred naletom srpskih nihilistickih snaga.Hvala svim glasacima koji su dali podrsku Silajdzicu,jer podrzavajuci njega podrzavaju i cjelovitu,nedjeljivu Bosnu i Hercegovinu.
a kad prodje ovo tesko politicko stanje i BiH zazivi na zdravim nogama onda braco glasajte za koga hocete.Jer samo politicki izgradjen i svjestan arod se ovako ponasa u turbuletno vrijeme za njegovu domovinu i bioloski opstanak.