Bez veze, jel de.
Opterecenje da se ne osramotis, ko' da-ona- nesto vise zna i umije.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bas je potrebno znanje i iskustvomoonca wrote:![]()
Bez veze, jel de.![]()
triconja wrote:Bas je potrebno znanje i iskustvomoonca wrote:![]()
Bez veze, jel de.![]()
Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila memoonca wrote:triconja wrote:Bas je potrebno znanje i iskustvomoonca wrote:![]()
Bez veze, jel de.![]()
Ih, mislis da jeste,dok ne probas.
Onda kazes sebi -a jesam lud bio![]()
![]()
Neka ti se TO desilo.triconja wrote:Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila memoonca wrote:triconja wrote: Bas je potrebno znanje i iskustvo
Ih, mislis da jeste,dok ne probas.
Onda kazes sebi -a jesam lud bio![]()
![]()
) a kasnije slabije. Ma ne zalim se, dok sam u celibatu nemam a kad nisam desi se nekad.
More se reci da sam blago aseksualan
Mene je strah djece i vezivanja (vodi ka djeci).moonca wrote:Neka ti se TO desilo.triconja wrote: Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila me) a kasnije slabije. Ma ne zalim se, dok sam u celibatu nemam a kad nisam desi se nekad.
More se reci da sam blago aseksualan![]()
Da, ne msilis da je naucna fantastika.
![]()
Utvojim godina ne bi trebalo biti problem.
Ne mora znaciti.triconja wrote:Mene je strah djece i vezivanja (vodi ka djeci).moonca wrote:Neka ti se TO desilo.triconja wrote: Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila me) a kasnije slabije. Ma ne zalim se, dok sam u celibatu nemam a kad nisam desi se nekad.
More se reci da sam blago aseksualan![]()
![]()
moonca wrote:Ne mora znaciti.triconja wrote:Mene je strah djece i vezivanja (vodi ka djeci).moonca wrote:
Neka ti se TO desilo.![]()
![]()
Nemam ni ja djece. Ali mozes imati 'prijateljicu ' koja ima slicne osjecaje.

mehoxy wrote:Ja mislim da je onda trebao postaviti ovakvo pitanjetriconja wrote:Covjek ima unuke a i dalje nevinmehoxy wrote:Nema potrebe za tim vjeruj mi. Sta ima veze ako nisi znao sebi naci koku, sigurno imas neke druge talente.![]()
![]()
![]()
Da li je sramota imati unuke i biti nevin ?
triconja wrote:Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila me) a kasnije slabije. Ma ne zalim se, dok sam u celibatu nemam a kad nisam desi se nekad.
More se reci da sam blago aseksualan
Preprico samo jednom jaranu jer je i on imao slicnih iskustava i to je to.Ramzess Veliki wrote:triconja wrote:Imao sam seksualnih iskustava kao maloljetnik sa komsinicom nekoliko godina starijom od mene (iskoristila me) a kasnije slabije. Ma ne zalim se, dok sam u celibatu nemam a kad nisam desi se nekad.
More se reci da sam blago aseksualanJesi li imao traume poslije toga? Obicno nakon takvog iskustva ne prestajes dodijavati jaranima sa preuvelicavanjem.
Bitno je da stoji da je muha otvorio temumuha_sa wrote:![]()
tako i trebaa ne odmah na prepucavanje--kao na mnogim temama
![]()
ljudi zijanili smisao za zajebanciju
I jaBloo wrote:Bitno je da stoji da je muha otvorio temumuha_sa wrote:![]()
![]()
ljudi zijanili smisao za zajebanciju![]()
Oplakah
Bloo wrote:Bitno je da stoji da je muha otvorio temumuha_sa wrote:![]()
![]()
Oplakah
Kako se to desilo? Sta je sa prvim postom?muha_sa wrote:Bloo wrote:Bitno je da stoji da je muha otvorio temumuha_sa wrote:![]()
![]()
Oplakah![]()
![]()
![]()
i ja se ibretio kad vidjeh da sam ko eto ja istu otvorio![]()
muha_sa wrote:neko nešto zabrljo![]()
moguce da se postavljac predomislio i sklonio prvi post--al nije uspio moj savjet![]()
nikakva sramota--desanka majka