da li je sharon umro?
- sule_krug
#1 da li je sharon umro?
World Tribune: Ariel Sharon Dies
World Tribune | January 6 2006(http://www.infowars.com)
JERUSALEM — Prime Minister Ariel Sharon, the most powerful Israeli leader in 50 years, has died. He was 77.
Sharon was declared dead by physicians at Jerusalem's Hadassah Hospital before 1 p.m. Israeli time [6 a.m. EST], Middle East Newsline reported. Authorities have already been notified of the death, and a government announcement was expected to be issued over the next hour.
The prime minister was felled by a massive stroke on late Jan. 4. A nine-hour operation failed to repair what physicians and officials termed was widespread damage to his brain and other vital organs.
A computed tomography scan taken on Friday morning showed little to no brain activity in Sharon. At that point, Sharon's son, Omri, called aides and senior officials to the hospital to prepare for an announcement of the prime minister's death.
Sharon was expected to be succeeded by Vice Premier Ehud Olmert, who is also the nation's finance minister. On Friday, Olmert met Sharon's political ally, former Prime Minister Shimon Peres, in an attempt to form a working relationship ahead of parliamentary elections on March 28.
neznam koliko je ovo istina
World Tribune | January 6 2006(http://www.infowars.com)
JERUSALEM — Prime Minister Ariel Sharon, the most powerful Israeli leader in 50 years, has died. He was 77.
Sharon was declared dead by physicians at Jerusalem's Hadassah Hospital before 1 p.m. Israeli time [6 a.m. EST], Middle East Newsline reported. Authorities have already been notified of the death, and a government announcement was expected to be issued over the next hour.
The prime minister was felled by a massive stroke on late Jan. 4. A nine-hour operation failed to repair what physicians and officials termed was widespread damage to his brain and other vital organs.
A computed tomography scan taken on Friday morning showed little to no brain activity in Sharon. At that point, Sharon's son, Omri, called aides and senior officials to the hospital to prepare for an announcement of the prime minister's death.
Sharon was expected to be succeeded by Vice Premier Ehud Olmert, who is also the nation's finance minister. On Friday, Olmert met Sharon's political ally, former Prime Minister Shimon Peres, in an attempt to form a working relationship ahead of parliamentary elections on March 28.
neznam koliko je ovo istina
-
St.Germain
ja mislio ti davno banovan...covjek se uci dok je ziv
-
kub lajkan
Je li ti pitas "da li je umro" ili "da li biste ZELJELI da je umro"?sule_krug wrote:tako kazu vijestikub lajkan wrote:Tip je ziv...
a koliko je to istina? kako ce on da prezivi toliki izliv krvi u mozak plus mozak mu oteko
Ako na vijestima kazu da je ziv meni stvarno ne pada na pamet da idem u Izrael i provjeravam je li mu mozak otek'o ili nije...
- Sensei
- sule_krug
ovaj isjecak je novinski i kaze da jeumro. ja posto neznam pitam, jer se nikad ne oslanjam na lokalne i svjetske novinske kucekub lajkan wrote:Je li ti pitas "da li je umro" ili "da li biste ZELJELI da je umro"?sule_krug wrote:tako kazu vijestikub lajkan wrote:Tip je ziv...
a koliko je to istina? kako ce on da prezivi toliki izliv krvi u mozak plus mozak mu oteko
Ako na vijestima kazu da je ziv meni stvarno ne pada na pamet da idem u Izrael i provjeravam je li mu mozak otek'o ili nije...
- Bosanac sa dna kace
pa sta i kad umre, jedna lasta ne cini proljece!
a cinjenica je da je prno u cabar, samo se ceka povoljan trenutak za objavu vijesti!
a cinjenica je da je prno u cabar, samo se ceka povoljan trenutak za objavu vijesti!
- Bosanac sa dna kace
a zasto?daduli_sa wrote:Molim @Sensei.a da ukloni onu prvu flash sliku - to je ja mislim jedan od najgorih snimaka koji sam ja u svom zivotu vidio! Dovoljno je svima koji su to vidjeli i par ovif slika na drugoj slici sa ovim monstrumom.
a zasto da se suti o tome kako Izraeslski vojnici ubiajju nevniu palestinsku djecu!
zasto?
to je isto da sa teme Da se ne zaboravi trazis skidanje svih slika....jer eto nisu ''uredu''!
- daduli_sa
Ne zelim ni da ti pokusavam objasniti a crtanje mi nikad nije bilo jaca strana... Procitaj SVE sto sam ranije napisao... Osim toga, ako je autor posta shvatio sta sam mislio - onda je sve drugo bezpotrebno!Bosanac sa dna kace wrote:a zasto?daduli_sa wrote:Molim @Sensei.a da ukloni onu prvu flash sliku - to je ja mislim jedan od najgorih snimaka koji sam ja u svom zivotu vidio! Dovoljno je svima koji su to vidjeli i par ovif slika na drugoj slici sa ovim monstrumom.
a zasto da se suti o tome kako Izraeslski vojnici ubiajju nevniu palestinsku djecu!
zasto?
to je isto da sa teme Da se ne zaboravi trazis skidanje svih slika....jer eto nisu ''uredu''!
-
beharrr
Ostro i na prvu!!ostro i na prvu wrote:Krivo mi je neke razocarati :
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 15,00.html
Razocarao ti nekoga ili ne on je otisao u istoriju, tj. prn'o u chabar.
-
FFK as Lucy01
Pricao mi kolega koji je radio na obnovi nekih kuca u Gazi gdje je vecina Palestinaca, da su vec pred kraj kad su zavrsili skoro kompletno naselje, svake noci neko dolazio i polupao kompletnu ulicnu rasvjetu, ali bi sljedeci dan radnici sve obnovili samo da bi opet neko dosao i polupao istu rasvjetu. Razlog je poznat: odgadjanje useljenja Palestinskih izbjeglica kao i produzavanje roka i povecavanje budzeta cijelog projekta, sa nadom da ce se investitori (uglavnom humanitarne organizacije i bogati pojednici) povuci sa projekta. Nakon duze istrage, utvrdjeno je da je grupa Izraelskih extremista organizovala cijelu seansu "lupanja".ostro i na prvu wrote:On kao presednik da,ali njegova politika ne,sto znaci da ce se Izrael nastavljati vracatii teritorije koje je osvojila i tako omoguciti opstanak Palestinske drzave i naravno nastavljati se boriti protiv ekstremnog fundametalizma/terorizma.beharrr wrote:Ostro i na prvu!!ostro i na prvu wrote:Krivo mi je neke razocarati :
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 15,00.html
Razocarao ti nekoga ili ne on je otisao u istoriju, tj. prn'o u chabar.
Protiv sam svake vrste terorizma, ali mi je vise i prljave Izraelske politike na vrh glave. Doduse, oni to rade hinjski, iz pozadine uz velikodusnu podrsku Amerike...
-
FFK as Lucy01
Da ne bih ja napamet pisala koliko je ko dobio, evo clanak, pa nek' procita ko god je zainteresovan...
Izreal Ameriku kosta bilione dolara svake godine a izracunato je (kroz sve vrste finansiske pomoci koje Izrael dobija od US) da prosecaj Izrealac dobije vise novcane pomoci od US nego Americki gradjanin, koji BTW placa taxu ovoj drzavi...
Sve je to moguce zahvaljujuci jakom Izrealeskom lobiju u Americkom Kongresu...
Nisam antisemita, niti mi smeta ijedna nacija na svijetu, ali mi nakon Holokausta koji su Jevreji dozivjeli u II sjetskom ratu, neke stvari fakat nisu jasne...
Evo link
http://www.csmonitor.com/2002/1209/p16s01-wmgn.html
Izreal Ameriku kosta bilione dolara svake godine a izracunato je (kroz sve vrste finansiske pomoci koje Izrael dobija od US) da prosecaj Izrealac dobije vise novcane pomoci od US nego Americki gradjanin, koji BTW placa taxu ovoj drzavi...
Sve je to moguce zahvaljujuci jakom Izrealeskom lobiju u Americkom Kongresu...
Nisam antisemita, niti mi smeta ijedna nacija na svijetu, ali mi nakon Holokausta koji su Jevreji dozivjeli u II sjetskom ratu, neke stvari fakat nisu jasne...
Evo link
http://www.csmonitor.com/2002/1209/p16s01-wmgn.html
- danas
upravo tako -- fakat ne kontam citavu pompu. nije uopste bitno je li jos ziv, kada je jasno da se na funkciju nikad nece vratiti, a to je jedino sto je (politicki) znacajno.pitt wrote:ne znam samo sto toliko zanima ljude jel umro ili ne? politicki je gotov i pustite covjeka nek umre ili zivi u miru