dadolino1989 wrote:Znaci bio sam u braku godinu dana i razisli smo se , imao sam par veza u kojima sam sam rekao da sam bio u braku i vecinom je bio prekid odma ... E sad imam novu vezu stvarno mi je super sve OK , ne znam koliko je pametno da kazem da sam imao brak prije ili da sutim pa kada sazna , sazna .. Da li neko ima slicnog iskustva i da mi napise nesto o tome ?!? Hvala
nemoj kriti - ako osoba nije dovoljno hrabra da sebi dozvoli da upozna tebe takakv kakav jesi, ako te žena/djevojka škarta samo zato što si bio u braku, a ne vidi tvoje ostale i mane i vrline i kvalitete - znači da ta osoba nije spremna na nešto kvalitetnije nego traži samo zabavu
tvoj prošli brak je tvoja prošlost, ne možeš je promijeniti ni izbrisati, ko nije spreman to da prihvati, nije spreman ni tebe da prihvati
ovo ti je mišljenje razvedene žene - znači nikada nikome nisam krila da sam bila u braku, ali nisam ni trčala da to stavim u prvi plan na svakom sastanku, i eto uspjela sam ostvariti uspješnu vezu koja jeste na početku, ali dobro ide
sa druge strane - većina žena lakše podnosi istinu i borbu sa istom nego laž ........