Da li je ovo sudbina bosanskih studenata
-
crnileptir
#1 Da li je ovo sudbina bosanskih studenata
A KAZE SE DA SU STUDENTI NASA BUDUCNOST I BUDUCNOST JEDNE ZEMLJE
Oko 40 tisuća francuskih studenata, u velikoj većini djevojaka, počelo se baviti prostitucijom kako bi si olakšali plaćanje školovanja, objavio je u ponedjeljak dnevnik Figaro.
PARIZ - Navodeći podatke studentskog sindikata SUD-Etudianta, Figaro je ustvrdio kako to znači da se prostituira jedan na svakih 57 studenata, rekavši kako zarađeni novac koriste za plaćanje najma za stan, za troškove studija ili jednostavno kao džeparac.
'Točno je, taj fenomen postoji', rekao je predsjednik savjeta Observatoire de la Vie Etudiante (OVE) Guillaume Houzel.
Posljednjih su godina uvelike porasli troškovi studentskog života, a nisu rasle stipendije, zbog čega je s financijskim problemima suočeno oko 225 tisuća studenata, dok ih oko 45 tisuća živi u uvjetima krajnjeg siromaštva, rekao je Huzel.
Bivša studentica veterine Ema rekla je da bi u bruxelleskim bordelima 'u dva mjeseca zaradila uzdržavanje za cijelu godinu' i da je ponosna na to što se uspjela izdržavati bez krađa.
'Studentska prostitucija je obično individualna i povremena aktivnost', rekao je jedan poznavatelj, zbog čega policija najčešće uopće ne reagira na to.
Figaro
Oko 40 tisuća francuskih studenata, u velikoj većini djevojaka, počelo se baviti prostitucijom kako bi si olakšali plaćanje školovanja, objavio je u ponedjeljak dnevnik Figaro.
PARIZ - Navodeći podatke studentskog sindikata SUD-Etudianta, Figaro je ustvrdio kako to znači da se prostituira jedan na svakih 57 studenata, rekavši kako zarađeni novac koriste za plaćanje najma za stan, za troškove studija ili jednostavno kao džeparac.
'Točno je, taj fenomen postoji', rekao je predsjednik savjeta Observatoire de la Vie Etudiante (OVE) Guillaume Houzel.
Posljednjih su godina uvelike porasli troškovi studentskog života, a nisu rasle stipendije, zbog čega je s financijskim problemima suočeno oko 225 tisuća studenata, dok ih oko 45 tisuća živi u uvjetima krajnjeg siromaštva, rekao je Huzel.
Bivša studentica veterine Ema rekla je da bi u bruxelleskim bordelima 'u dva mjeseca zaradila uzdržavanje za cijelu godinu' i da je ponosna na to što se uspjela izdržavati bez krađa.
'Studentska prostitucija je obično individualna i povremena aktivnost', rekao je jedan poznavatelj, zbog čega policija najčešće uopće ne reagira na to.
Figaro
-
crnileptir
Šta mislite da vaše sestre ili vaše rodjake bude uvučene u ovakav način školovanja...ili jednog dana vaše kćeri ? Da li bi i onda bilo smješno?
- muha_sa
:thumbup:svaka čast.pitt wrote:bas me zanima kako je njima bilo smjesno kad su ljudi ovdje ginuli a oni pomagali zlikovce. Stanje u francusko,m skolstvu je direktna posljedica njihovog mentaliteta i truhlog ekonomskog sistema. Nek kukaju siraku za reforme
- kekec
Nije mi sada jasno da li je pitt makro ili, ne budi primjenjeno,Šeha wrote:Za vrijeme Buseve vladavine u Americi su astronomski porasli troskovi skolovanja...
Sad mi je jasno sto Pitt podrzava doticnog... Kako samo prepredeno i lukavo![]()
![]()
samo redovna musterija, odnosno korisnik "njeznih" usluga.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ama daj u Americi godina dana skolovanja out of state zna kostati po $50.000 pa jos nigdje nisam vidjeo studenta da se "kurva" za skolovanje. Sta ce - za $20-100 pokriti troskove skolovanja?
Upoznao sam i nase djevojke koje u Americi rade po strip clubovima. Svaka laforativno je tu "dok ne zavrsi" skolu a pohadja community college na kojem je semestar par milja dollara koje bi mogao zaraditi okrececi burgercice u McD-iju, al' draze je guzu poturati starcima na obraze, vozati ganjc' novi bibi i zivjeti sama u trosobnom stanu dok se "skoluje" i radi eventualno dvije noci sedmicno, mjesecno se ide u Vegas, u Europu svaka tri mjeseca or so...
Zajebi pricu, od one stvari nema bolje koja se je prodala. A vrijeme ide, potrebno je kesirati nek'im koji su svjesni da nisu bas od pera niti od postenog arbeita znojna guza.
Upoznao sam i nase djevojke koje u Americi rade po strip clubovima. Svaka laforativno je tu "dok ne zavrsi" skolu a pohadja community college na kojem je semestar par milja dollara koje bi mogao zaraditi okrececi burgercice u McD-iju, al' draze je guzu poturati starcima na obraze, vozati ganjc' novi bibi i zivjeti sama u trosobnom stanu dok se "skoluje" i radi eventualno dvije noci sedmicno, mjesecno se ide u Vegas, u Europu svaka tri mjeseca or so...
Zajebi pricu, od one stvari nema bolje koja se je prodala. A vrijeme ide, potrebno je kesirati nek'im koji su svjesni da nisu bas od pera niti od postenog arbeita znojna guza.
-
BimmerX
-Gdje si upozno te djevojkeNosferatu wrote:Ama daj u Americi godina dana skolovanja out of state zna kostati po $50.000 pa jos nigdje nisam vidjeo studenta da se "kurva" za skolovanje. Sta ce - za $20-100 pokriti troskove skolovanja?
-Ja sam u US duze vremena ali samo sam jednom sreo jednu nasu malu radi u hooters-u u knoksville-u....
- repeater
dobar si. zar ima zensko koje ne valja hutersima ??water wrote:sto? sta joj falirepeater wrote:e, ta je stvarno u kurcu ..BimmerX wrote: ... Ja sam u US duze vremena ali samo sam jednom sreo jednu nasu malu radi u hooters-u u knoksville-u....valja hootersima a nevalja tebi