Da li je neko odsjedao u ETAP Hotelima?!

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
Lalaa

#1 Da li je neko odsjedao u ETAP Hotelima?!

Post by Lalaa »

Pozdrav svima, jedno pitanje. Putujem uskoro u inostranstvo i trazila sam najpovoljniji smjestaj. Preko Yahoo-a sam nasla http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml i ovo je izgleda najpovoljnije. Imaju hotele u raznim gradovima Evrope.
Da li je neko od vas forumasa odsjedao u ovim hotelima, i kakvo misljenje imate, da li da trazim rezervaciju?! :)
:-D
amelie

Post by amelie »

U sobi Etap hotela imas sve sto ti je potrebno, bez ikakvog luksuza (jedan veliki krevet i jedan mali na sprat , kupatilo za tusem, TV.) Hotel pripada najvecem evropkom lancu hotela, tako da je barem to garancija da se pridrzavaju svih normi higijene i usluge.
Problem Etap hotela je sto se uglavnom nalaze daleko od centra grada, sto u neku ruku objesnjava njihove povoljne cijene. Ukoliko hoces da budes blize centru, za malo vise novca pokusaj lanac Ibis hotela.
Sretan put
lynch

#3 ETAP

Post by lynch »

Bio u ETAP hotelu i nije loše ali se slažem da je IBIS lanac puno bolji
zlatan01

Post by zlatan01 »

Nekoliko puta sam spavao u slicnim hotelima na proputovanju kroz Njemacku. Nikakve zamjerke nisam nasao. Sve je u skladu sa cijenom. Meni nije ni trebao luksuz jer sam trebao samo odmoriti nekoliko sati. Osim Etap, pogledaj jos Formule 1. Vodi racuna da su oni obicno bez osoblja poslije 22, zato je bolje da rezervaciju potvrdis preko interneta...
Post Reply