Evo fotki crnog jezera

Raja se kupa ovdje , i ja sam licno ali savjet je da se ipak ne ide u one prave ljetne dane jer ima kukaca plaho u okolini.
Nedaleko je i Veliko jezero na kojem navodno ima i ribe, ono je vece dosta.
Moderator: anex

ja sam se kupalaAdmir_1984 wrote:pa tamo sam teren nije pogodan za kupanja, krš, velike stijene i slicno. ima onaj jedan dio na Marinovcu koji je pretvoren u finu plažu. Ovo govorim za ovaj duvanjski dio, a ne znam baš kakva je situacija sa livanjskim djelom (nakon brane), mada pretpostavljam da je isto
Imal zmijairfan2 wrote: ↑12/07/2008 03:29 trnovacko ... malo je teze doc do njega, nalazi se sa druge strane maglica ..prodjes perucicu i onda dalje ima relativno puno hoda ..al nije strasno ..
jezero je idealno za kampiranje, ako zanemaris cinjenicu da je daleko... i sto je u crnoj gori
..mislim bukvalno, granica je jedno pet metara od jezera ..al tu nema nikakvih patrola granicnih nit skoro ikakve civilzacije osim nekih lovaca, jednog cobanina i povremenih planinara... inace, put do jezera iz crne gore je nepristupacan, pa se sva komunikacija odvija iz bih ..
i moze se i kupat, i izlezavat po cijele dane, i setat prirodom kolko hoces ... i nema mina
otprilike je velicine jablanickog ..ova slika je ocigledno slikana sa samog maglica, pa se cini malo .. ugl super je..
sad detaljne informacije kako doc do njega ..to se moras snac, mene su odveli..
pogledaj i ovaj link...
http://planine.blogspot.com/2007/06/mag ... ezero.html
irfan2 wrote: ↑12/07/2008 03:29 trnovacko ... malo je teze doc do njega, nalazi se sa druge strane maglica ..prodjes perucicu i onda dalje ima relativno puno hoda ..al nije strasno ..
jezero je idealno za kampiranje, ako zanemaris cinjenicu da je daleko... i sto je u crnoj gori
..mislim bukvalno, granica je jedno pet metara od jezera ..al tu nema nikakvih patrola granicnih nit skoro ikakve civilzacije osim nekih lovaca, jednog cobanina i povremenih planinara... inace, put do jezera iz crne gore je nepristupacan, pa se sva komunikacija odvija iz bih ..
i moze se i kupat, i izlezavat po cijele dane, i setat prirodom kolko hoces ... i nema mina
otprilike je velicine jablanickog ..ova slika je ocigledno slikana sa samog maglica, pa se cini malo .. ugl super je..
sad detaljne informacije kako doc do njega ..to se moras snac, mene su odveli..
pogledaj i ovaj link...
http://planine.blogspot.com/2007/06/mag ... ezero.html