Da li je moguce ovako smrsati?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

lara b.

#51 Re: Da li je moguce ovako smrsati?

Post by lara b. »

za ove sto imaju slauf oko stomaka i naslage tu i tamo, a nisu nesto predebeli, mislim da treba posebna ishrana, ne dijeta, nego promijeniti nacin prehrane...izbaciti tijesto i kolace itd... a jesti piletinu, salatu, jogurt, vocni frape :thumbup:
uglavnom navece skontati sta ces sutra jesti i to pripremiti, tako da se kontrolises i ne jedes sta bilo jer nisi imao plan :roll:
drugi dio mrsanja je fizicka aktivnost... trcanje je ok, ali sada je hladno, mozes navuci sinuse i tak to, mozda da trcis uz stepenice u zgradi 10 min., to je super za zime :D
I radi svaki dan vjezbe kuci...npr pola sata predvece, obuci trenerku, majicu kao za trening...
trcanje u mjestu 1 min., cucnjevi 1 min., trbusnjaci 15 puta...pa to sve ponovis po 5 puta... trcanje, cucnjeve, trusnjake :thumbup:
zatim sklekova 15tak i aero vjezbe po izboru...imas na netu dobrih video zapisa, ukucaj aerobik i nadjes vjezbe za sebe :dance:
osim toga imas tae bo trening u fitness centrima, pa mislim da je to super probati...i ja sam jedno vrijeme trenirala i bas sam bila u kondiciji, tu skaces i koristis sve misice, a nije dosadno vjezbati i super mrsas :D
osim toga mislim da muksarci trebaju da rade i vjezbe za ledja, noge...ono bitno je da imas i definisano tijelo, a ne samo mrsavo :dance:
Billy Doe

#52 Re: Da li je moguce ovako smrsati?

Post by Billy Doe »

Zaboga Laro sta ti je,polako :D

Ja sam se ove zime malo ubucila,dobro se hranila :D Zadnji mjesec forsiram plivanje i par nekih vjezbica al jedem istom mjerom,valjda ce biti u redu :lol:
Post Reply