da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosanac sa dna kace
#330 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
pa ja mislim da im se trebala samo pridruzitlady midnight wrote:
da ne duljim….nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#331 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
I sta bi u biseksualnom braku???
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#332 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#333 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
SaFunica od prije 2 godine koju izvukoh iz naftalina... Eh, i progleda l' na kraju? Biseksualac?
-
nica84
#334 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Zaprepastena sam sa ovim postom. Ja bih posavjetovala kolegicu da ga ostavi zauvijek. Bez razmisljanja. Mislim, nije problem biti samohrana majka ako vec radi i zaradjuje. Hajd da je s komsinicom, pa nekako bi insan i oprostio, ali s komsijom?! Zaista zabrinjavajuce:(
-
Lesli Eldridž
#335 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Dvocijevkanica84 wrote:Zaprepastena sam sa ovim postom. Ja bih posavjetovala kolegicu da ga ostavi zauvijek. Bez razmisljanja. Mislim, nije problem biti samohrana majka ako vec radi i zaradjuje. Hajd da je s komsinicom, pa nekako bi insan i oprostio, ali s komsijom?! Zaista zabrinjavajuce:(
-
Konjanik
#336 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Jarane ova rpica isto neka meksicka sapunica,zao mi je radi tovjeprijateljice la neka sama stavi na papir dobro i lose sta moze dobit a sta izgubit u ovom braku sa muzem koji je krese s komsijom,dobra stvar je mozda jos divlji sex zivot moze bit grupnjaka i to al lose je fakat sto je muz vara jbga. Tesko je bit pametan u ovakvoj situaciji, moj savjet je da napravi scenarij za dobru sapunicu ili roman moze se i zaradit .lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako…nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine…
radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak – sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci…naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja…njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju…oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) – seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj…chinilo se.
Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe … i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte…
da ne duljim….nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!
To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera…kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi…a ona ostala bez rijechi…ne samo taj dan, nego i poslije toga…
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech… on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi….kazhe, ne da joj se u onu sobu…ne mozhe…
I pita mene, shta da radi…
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti…ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???
Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec…netom saznala…postavlja se pitanje shta sa tim djetetom…da li da odrasta kod samohrane majke…da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?
Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti…kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici…njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno….
- pustopoljina
#337 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
o boze,sve si moguc,sve si kadar!
koliko ona njega voli? joj,bog dragi zna koliko to boli!
ako ova prica ima smisla-a lady midnight mi se vazda cinila ozbiljna...onda...bebu roditi.moze on biti tata i ovako...njih dvoje razvod...osim ako bi ga mogla dijeliti...komsija...ne znam,ja prema homoseksulacima...meni nekako zao...mislim koliko to treba biti,kad pored svog rizika i posljedica ti ipak ides za tim? preljuba je preljuba...sad...koliko je lik to dozivljavao kao experiment,a koliko kao ljubav protiv koje se nije mogao izboriti? sad to sto je ovaj drugi chetnik...pa ima i kontra-kako to da u macho-srpskom svijetu ima pedera? pa zar to nisu hrvati i muslimani?
p.s.ja inace mislim da medju nasim (balkan) muskarcima ima mnogo vise pedera nego u nekoj tamo francuskoj...samo to oni nikad nece priznati,samo ce mlatiti bilo koga ko im izgleda kao homo.mislim da to ima veze sa odgojem.nase muskarce odgajaju previse strogo i ocevi su donedavno bili rijetko aktivni ucesnici u njihovim zivotima. danasnji ocevi su vise sa svojom djecom.
ali treba se ta beba roditi-u svakom slucaju.
koliko ona njega voli? joj,bog dragi zna koliko to boli!
ako ova prica ima smisla-a lady midnight mi se vazda cinila ozbiljna...onda...bebu roditi.moze on biti tata i ovako...njih dvoje razvod...osim ako bi ga mogla dijeliti...komsija...ne znam,ja prema homoseksulacima...meni nekako zao...mislim koliko to treba biti,kad pored svog rizika i posljedica ti ipak ides za tim? preljuba je preljuba...sad...koliko je lik to dozivljavao kao experiment,a koliko kao ljubav protiv koje se nije mogao izboriti? sad to sto je ovaj drugi chetnik...pa ima i kontra-kako to da u macho-srpskom svijetu ima pedera? pa zar to nisu hrvati i muslimani?
p.s.ja inace mislim da medju nasim (balkan) muskarcima ima mnogo vise pedera nego u nekoj tamo francuskoj...samo to oni nikad nece priznati,samo ce mlatiti bilo koga ko im izgleda kao homo.mislim da to ima veze sa odgojem.nase muskarce odgajaju previse strogo i ocevi su donedavno bili rijetko aktivni ucesnici u njihovim zivotima. danasnji ocevi su vise sa svojom djecom.
ali treba se ta beba roditi-u svakom slucaju.
- pustopoljina
#338 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
bom' i ja kasnim
tema iz 2007 god?!
nadam se da je beba ziva i zdrava.
nadam se da je beba ziva i zdrava.
- black
#339 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
-
emina.b
#340 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Moje misljenje je da nije moguce odrzati ovakav brak,koliko god mi nastojali da zivimo u skladu sa danasnjim vremenom, alo opak svi mi imamo dusu,imamo nase nacine zivota i mislim da nije uredu pustiti da nas neko gazi.Kolika god ljubav da je bila, kako je nastala,tako ce i nestati,za dobro osobe koja se nalazi u ovom polozaju.Zalosno...,ali tako je,svasta ima na svijetu. Ja mislim da je najbolje da se to zavrsi sto prije kako za dobro te zene tako i zbog djeteta koje dolazi na ovaj svijet,a koje treba da se rodi nasmijano.