da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rikardoreis
e, nek sam tebe vidio na sex i grad, pardon ljubavInfraRedRidinghood wrote:Ah, Lady, ovaj nema šta ne radi, išćeriva džine, šejtane, iblise, liječi vodu u koljenu, zamal' da nadjebe Jakoba Fincija iz oblasti broja funkcija koje obavlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
uvijek treba saslushati i drugu stranu, zato kad odluchish... javi... da ti i mi neshto shapnemoSogan wrote:Prije nego se odlucim zeniti idem kod prof. Harmina na konsultacije
-
Sogan
Ionako imam fobiju od braka, ne znam bas koliko je pametan taj svestrani pristup informacijamalady midnight wrote:uvijek treba saslushati i drugu stranu, zato kad odluchish... javi... da ti i mi neshto shapnemoSogan wrote:Prije nego se odlucim zeniti idem kod prof. Harmina na konsultacije:D:D:D:D:D
-
rikardoreis
ma opasnije ste od milke bosnicInfraRedRidinghood wrote:rikardoreis wrote:e, nek sam tebe vidio na sex i grad, pardon ljubavInfraRedRidinghood wrote:Ah, Lady, ovaj nema šta ne radi, išćeriva džine, šejtane, iblise, liječi vodu u koljenu, zamal' da nadjebe Jakoba Fincija iz oblasti broja funkcija koje obavlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...sad mogu umrit
Pa, vidiš da je u pitanju koordinirana akcija AFŽ-a![]()
![]()
![]()
![]()
Inače, šta ću vam ja ovdje kad nemam zbog čega kukati, sve mi je potaman![]()
![]()
![]()
![]()
ne kukam ni ja, al omakne se pa procitam ove sesije
- danas
samo -- ne znam koga je tu allah vise prokleoSogan wrote:Allah selamet, nadam se da necedanas wrote:nemoj da ti bidne ko mom cojkuSogan wrote:Prije nego se odlucim zeniti idem kod prof. Harmina na konsultacije![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sogan
vidis ti moj sinko kakav zivotni preokret mogu prouzrokovati tako banalni detalji kao ravni tabaniInfraRedRidinghood wrote:To je zato što sam htjela biti balerina kad sam bila maladanas wrote:10 za umjetnicki dojamInfraRedRidinghood wrote:
Šta da radim kad me ne zanimaju tuđi problemi, a, osim toga, ovdje sve go Casanova, šta bih ja, uboga, mogla doprinijeti pored ovakvih stručnjaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
nisi valjdaSaraLe wrote:Hebo profumaccarona wrote:joj sta bi za nas reko profaSaraLe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sogan
Ma bolje onda da si odustala kad su tako konzervativniInfraRedRidinghood wrote:Nije to Sogi, nego ne može u čizmamaSogan wrote:vidis ti moj sinko kakav zivotni preokret mogu prouzrokovati tako banalni detalji kao ravni tabaniInfraRedRidinghood wrote: To je zato što sam htjela biti balerina kad sam bila mala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Sogan on 26/06/2007 00:13, edited 1 time in total.
- danas
jel' se sve ovo racuna u prokletstvoInfraRedRidinghood wrote:Nije to Sogi, nego ne može u čizmamaSogan wrote:vidis ti moj sinko kakav zivotni preokret mogu prouzrokovati tako banalni detalji kao ravni tabaniInfraRedRidinghood wrote: To je zato što sam htjela biti balerina kad sam bila mala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
danas wrote:jel' se sve ovo racuna u prokletstvoInfraRedRidinghood wrote:Nije to Sogi, nego ne može u čizmamaSogan wrote: vidis ti moj sinko kakav zivotni preokret mogu prouzrokovati tako banalni detalji kao ravni tabani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi... one gumene se ne rachunaju, al' one kurvanjske
- lady midnight
SaraLe wrote:
Hebo profu
pa profu...SaraLe wrote:
Sta
-
Sogan
Razocaran sam u prof. SuljagicaInfraRedRidinghood wrote:www.gay.hrPrema Suljiću, homoseksualci su “ženomrsci”, koji svojom seksualnom orijentacijom idu “protiv Boga i svega prirodnog”. Rješenje je “pronaći najveću zgradu u gradu i s nje baciti homoseksualca na glavu, pa ga nakon toga kamenovati”. Za profesora Suljića, takav čin nije ništa drugo “nego milost Božija”, iako se kamenovanje bačenih s najviše zgrade čini samo kao overkill...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()