Da li je Milosevic zaista mrtav?
- sebilj
#1 Da li je Milosevic zaista mrtav?
ja licno mislim da nije
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Da li je Milosevic zaista mrtav?
Ja lično milim da jeste (mrtav).sebilj wrote:ja licno mislim da nije
Ali zato mislim da je Elvis ŽIV!
- sebilj
#3 Re: Da li je Milosevic zaista mrtav?
chuchumbamayumbe wrote:Ja lično milim da jeste (mrtav).sebilj wrote:ja licno mislim da nije
Ali zato mislim da je Elvis ŽIV!
- Maraschino
Slobodan Milosevic je sigurno mrtav.
Mislili smo da njegovim odlaskom u Haag pa posle i na onaj svijet ide i politika koju je sprovodio ALI nije tako ,ostalo je mnogo Milosevica.
P.S. Prije par dana bio sam na koncertu Elvisa
sto znaci,ostalo je i Elvisa 
Mislili smo da njegovim odlaskom u Haag pa posle i na onaj svijet ide i politika koju je sprovodio ALI nije tako ,ostalo je mnogo Milosevica.
P.S. Prije par dana bio sam na koncertu Elvisa
Last edited by Maraschino on 25/04/2007 21:29, edited 1 time in total.
-
senada
Zabijen glogov kolac u Miloševićev grob
Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
POŽAREVAC - Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio.
"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policiji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljena grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", rekao je Miroslav Milošević.
Borivoje Tanović, kumče Marka Miloševića sina pokojnog srpskog predsjednika, telefonski je prijetio likvidacijom Miroslavu Miloševiću. Kasnije je Tanović na ulici prijetio Momčilu Veljkoviću, koordinatoru nevladine udruge "Otpor" koja je sudjelovala u rušenju Slobodana Miloševića s vlasti.
Tanović mu je prijetio da će oni za uzvrat oskvrnuti grob ubijenog premijera Zorana Đinđića, te im je zaprijetio tučnjavom ukoliko se ne pojave na obljetnici Miloševićeve smrti.
5.3.2007.
Pincom.info
Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
POŽAREVAC - Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio.
"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policiji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljena grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", rekao je Miroslav Milošević.
Borivoje Tanović, kumče Marka Miloševića sina pokojnog srpskog predsjednika, telefonski je prijetio likvidacijom Miroslavu Miloševiću. Kasnije je Tanović na ulici prijetio Momčilu Veljkoviću, koordinatoru nevladine udruge "Otpor" koja je sudjelovala u rušenju Slobodana Miloševića s vlasti.
Tanović mu je prijetio da će oni za uzvrat oskvrnuti grob ubijenog premijera Zorana Đinđića, te im je zaprijetio tučnjavom ukoliko se ne pojave na obljetnici Miloševićeve smrti.
5.3.2007.
Pincom.info
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pitajte Osmanagiæa 
Osmanagiæ je veæ pisao o pre¾ivjelima sa mitskog ostrva Atlantida koji su izgradili piramide u Centralnoj Americi i o tome da je Hitler 1945. godine pobjegao u pravcu Antarktika.
Osmanagiæ je veæ pisao o pre¾ivjelima sa mitskog ostrva Atlantida koji su izgradili piramide u Centralnoj Americi i o tome da je Hitler 1945. godine pobjegao u pravcu Antarktika.
-
kub lajkan
Treba mu razdvojit kosti i razbacat na razlicite strane svijeta... za svaki slucaj...pitt wrote:ma ne moze njemu ni kolac nistaFair Life wrote:"Kameni cvijet" ??forUMASH wrote:.....daj baba glavu.....
Ako je i bio ziv... poslije glogovog kolca... nije.Treba mu mosti prenjeti......za svaki slucaj
-
forUMASH
.....mislis, da ih ni Osmanagic ne moze iskopati.....kub lajkan wrote:Treba mu razdvojit kosti i razbacat na razlicite strane svijeta... za svaki slucaj...pitt wrote:ma ne moze njemu ni kolac nistaFair Life wrote: "Kameni cvijet" ??
Ako je i bio ziv... poslije glogovog kolca... nije.Treba mu mosti prenjeti......za svaki slucaj
- pitt
to vec nije teskoforUMASH wrote:.....mislis, da ih ni Osmanagic ne moze iskopati.....kub lajkan wrote:Treba mu razdvojit kosti i razbacat na razlicite strane svijeta... za svaki slucaj...pitt wrote: ma ne moze njemu ni kolac nistaTreba mu mosti prenjeti......za svaki slucaj
- Abu FEED el-Castro
Ako more Elvis, more i Kurtovic, pardon Milosevic 
Konsenkventno tome je naravno mogao i Hitler
Konsenkventno tome je naravno mogao i Hitler
- Bosanac_21
Moze svasta biti, nisam siguran ni za Arkana, nesto mi ono bilo cudno kako
je navodno likvidiran
je navodno likvidiran
- Pasiflora
senada wrote:Zabijen glogov kolac u Miloševićev grob
5.3.2007.
Pincom.info